ESMORZAR DE LA TERRA

ESPAI DE DEBAT (vss./)

8 de maig de 2022
0 comentaris

ACTE 152 (2022 05 07) en Castelló, celebrant 25 d’abril.

Hem eixit després de dinar des de Pedreguer amb l’autobús que ha gestionat molt correctament Felip Cano, del Casal Jaume I d’ACPV a Pedreguer.

S’ha passat per Gandia, on també hi han pujat diverses persones. Cap a les 16.15 hores s’ha arribat a Castelló.

S’han vist les actuacions de les Muixerangues que han fet diverses figures. Excel·lent treball d’equip, fet amb ganes i professionalitat, acompanyats de la música.

Com estava previst, s’ha participat en la manifestació. S’ha saludat i conversat amb persones que han participat en aquesta manifestació. Entre d’altres amb el senador de Compromís Carles Mulet, amb el secretari autonòmic d’ocupació i director general de Labora, Enric Nomdedéu.

També hem acompanyat Zahia Guidoum, Coordinadora de Decidim, Antoni Infante, responsable coordinador de la campanya Reciprocitat Ara, a més d’altres persones d’aquests col·lectius i associacions.

Una altra de les persones amb qui hem estat parlant i que en un futur pròxim estarà en un acte dels que participem o organitzem, Moisés Vizcaíno, director del diari La Veu del País Valencià.

A més, hem estat amb la Mayte i el Joan, bona gent de la Marina Alta, membres de l’Associació la Desbanda i de diversos grups senderistes.

Com no podia ser d’una altra manera, hem acompanyat el representant del País Valencià del Consell de la República Catalana Josep Guia, com a representants de Catalunya, les illes i de Catalunya Nord. Gràcies Guia per la feina que estàs fent.

Hem conversat amb el Catedràtic Joan Senent i la seua dona, amics i companys en temes de política. I com no, uns assidus visitants i residents en diversos moments de la vida a Altea, Marina Baixa.

Conversa amb el president Quin Torra i la seua dona, Carola. Persones molt planes i amables. S’ha parlat de novel·la, de la ciutat de Sabadell, i de com estava transcorrent la manifestació. També se li ha presentat a Joan Senent.

També s’ha saludat l’escriptora Núria Cadenes, a més d’un llarg etcètera de persones.

Un cop finalitzada la manifestació s’ha estat a les actuacions musicals i discursos, en la plaça de bous de Castelló. Excel·lent discurs de la presidenta d’ACPV, Anna Oliver.

S’ha estat sopant amb Isidre Crespo, professor, amic, escriptor,… i sobretot: persona.

Posteriorment de camí al lloc d’eixida. Un dia per al record.

Castelló, País Valencià, Països Catalans, 7 de maig de 2022.

Esmorzar de la Terra

espaidedebat.esmorzardelaterra@gmail.com

A twitter @EsmorzarD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!