Esmorzar de la Terra 026 (2020 10 24) Far Punta de l’Albir

D’acord amb el que és ténia programat i previst per a celebrar el primer aniversari de ESMORZAR DE LA TERRA. espai de debat, diverses persones de diferents llocs de les Comarques Centrals del País Valencià, Països Catalans es van concentrar a la zona de l’edifici d’informació del camí a la pujada del Far de Punta de l’Albir. del poble de l’Alfàs del Pi.

A continuació i abans d’iniciar la pujada es va recordar les precaucions i mesures que s’han de complir per la Covid-19, a més de la cura i respecte al medi ambient i la naturalesa.

Es va iniciar la pujada gaudint de les vistes mesclades, es pot dir, de mar i muntanya, parant-l’ els punts on hi havia panells informatius que comuniquen les vistes des d’aquest punt, fins a arribar a la zona del Far de l’Albir a 2,5 km des de l’inici. Total del passeig entre anada i tornada uns 5 km.

Una vegada allí es va enviar via telèfon mòbil un vídeo “El Faro de Punta Albir (1863 2013) Documental HD #lslfas. Documental produït i realitzat per l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi. htps://youtu.be/mbrrdbvbg3m amb la finalitat que els presents puguen tindre coneixement de la història del mateix des del punt de vista de l’Ajuntament de l’Alfàs del Pi. (Es demanen disculpes perquè està en castellà)

Després de gaudir durant una estona de les vistes del lloc es va procedir a la baixada tornant-nos a reagrupar en la zona on havíem iniciat el passeig.

Una vegada en el lloc d’eixit i en la zona d’esbarjo es va procedir a Esmorzar com aquesta vegada havíem acordat: esmorzar de cabasset.

Durant l’esmorzar es va parlar del lloc visitat i es va debatre sobre els següents temes:

Les agressions i discriminació que aquesta rebent el valencià i que moltes d’elles venen des de gent del nostre entorn més pròxim.

També es va debatre que és la felicitat de com és concebut de manera diferent segons cada persona. La gelosia de les persones, l’enveja, etc.

A més es va debatre de la biotecnologia en l’actualitat des del coneixement de les persones presents en aquest acte.

l’Alfàs del Pi, 24 d’octubre de 2020.

Esmorzar de la Terra

espai de debat

esmorzardelaterra.espaidedebat@gmail.com

Afegeix un comentari