Esmorzar de la Terra 023 (2020 10 17)

Diverses persones de les comarques centrals del País Valencià d’Esmorzar de la Terra han estat a Setla (Els Poblets).

S’ha esmorzat en un bar del poble, on també hi havia altres grups de persones realitzant la mateixa activitat.

Durant l’esmorzar s’ha debatut prèvia l’elecció d’una persona encarregada de coordinar el debat sobre temes següents:

La situació de la llengua valenciana / catalana al País Valencià, Països Catalans i la reforma de la funció pública en les Corts Valenciana amb l’obligatorietat de conéixer i usar el valencià / català per part de les persones treballadores en les administracions públiques i les empreses dependents d’elles. Tenint molt clar que deu ser un requisit per a les persones treballadores i no un mèrit. A més secundem des d’aquest grup de debat “Esmorzar de la Terra” la política de la Plataforma per la llengua.

Un altre dels temes tractat ha sigut les bicicletes elèctriques en les seues tres modalitats com han sigut definides per un dels tertulians. Aquestes modalitats es podria dir que són les bicicletes elèctriques de ciutat, les de muntanya el pes de la qual sol estar sobre els 25 kg i les de carretera que el seu pes sol estar sobre els 15 kg.

Com no podia ser d’una altra manera sobre la situació de la pandèmia de la Covid-19 i de les zones de cada dia es van posant més mesures de precaució d’acord amb els paràmetres de les autoritats competents en la matèria sense oblidar els despropòsits d’alguns partits polítics de confondre a la societat i voler saber més que els estudiosos i experts en el tema.

Finalment tots han coincidit que la societat civil i tots els partits polítics han de tindre un objectiu comú treballar junts per la independència de l’els Països Catalans. No ens podem perdre en disputes partidistes com alguns grups polítics estan fent.

Setla (Els Poblets), 17 d’octubre de 2020.

Esmorzar de la Terra

Afegeix un comentari