Esmorzar de la Terra 022 (2020 10 12)

Diverses persones de les comarques centrals del País Valencià d’Esmorzar de la Terra han estat a la Vila Joiosa.

Esmorzar en un bar del poble. On també hi havia altres grups esmorzant.

S’ha debatut entre altres coses, durant l’esdeveniment, de:

  • Del poc respecte que tenen algunes persones de la nostra llengua (valencià / català). Que en l’alguns casos, per no dir en molts, que una sola persona vol que es parle la llengua de Castella al País Valencià, Països Catalans i de la seua no integració en mostra societat després de molts anys vivint entre nosaltres i aquest fet produeix violència en el més ampli sentit de la paraula.
  • També s’ha parlat del pròxim Aplec al Castell de Dénia i davant aquesta situació l’acte de recreació que fan els Miquelets. Suposant que enguany no es faça per motius de la Covid-19 podria fer-se de manera virtual utilitzant les xarxes socials. A tall d’exemple es podrien fer enregistraments per grups i posteriorment muntar-les en un sol vídeo i el dia de l’aplec es podria presentar a través de les xarxes socials, ja que la cultura ha de continuar el seu curs. Les restriccions de la pandèmia i la utilització que ens brinden les xarxes socials per a traure a la llum el magnific treball dels Miquelets.

La Vila Joiosa, 12 d’octubre de 2020.

Esmorzar de la Terra

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *