ESMORZAR DE LA TERRA

ESPAI DE DEBAT (vss./)

9 d'octubre de 2020
0 comentaris

Esmorzar de la Terra 021 (2020 10 09)

Després d’un viatge amb precioses vistes s’ha arribat a Murla dins del Vall del Pop on s’ha celebrat el 9 d’octubre amb un esmorzar en l’únic bar del poble, Bar Papa, complint totes les mesures dels protocols de la Covid-19.

S’han reunit persones de procedència de les comarques Centrals del País Valencià.

Durant l’esdeveniment s’ha debatut entre altres coses sobre:

  • El maltractament que està rebent el poble valencià per part d’algunes persones treballadores de les administracions del País Valencià i la necessitat que siga obligatori que per totes les persones que treballen en les administracions del País Valencià siga obligatori el requisit lingüístic.
  • Sobre les disputes entre els poders de l’estat en perjudici del poble o en altres paraules la ciutadania. Sense oblidar que la dreta vol imposar els seus criteris per via judicial el que no guanyen en les urnes. Que les cúpules de la justícia viu ancorada en el passat sense oblidar que el nomenament de la immensa majoria d’ells en el seu mandat judicial fa més de 2 anys que estan caducats i estan en funcions del que suposadament es dedueix que prenen decisions que no haurien de prendre.
  • També s’ha travat el temes de les plantes tant comestibles com medicinals i com moltes herboristeries han anat tancant per la pressió que es rep des de les multinacionals del sector farmacèutic i químic. Es proposa celebrar una xarrada sobre aquesta temàtica de les plantes sobre els seus usos si pot ser a mitjan mes de novembre 2020 sempre d’acord amb l’evolució del Covid-19.

Murla, 09 d’octubre de 2020.

Esmorzar de la Terra

espaidedebat.esmorzardelaterra@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!