ESMORZAR DE LA TERRA

ESPAI DE DEBAT (vss./)

5 d'octubre de 2020
0 comentaris

Esmorzar de la Terra 020 (2020 10 04)

Diverses persones de les comarques centrals del País Valencià d’Esmorzar de la Terra han estat a Ondara.

Esmorzar en un bar del poble. S’ha parlat de temes:

  • Sobre la conferència els Miquelets el divendres passat 2 d’octubre a la Vila Joiosa. També com es podrien organitzar conferències sobre la mateixa temàtica o similar amb la finalitat que la societat sàpia sobre la guerra de successió i de la gran faena que van realitzar els Miquelets, sense d’oblidar el treball de recuperació i representació que s’està fent aquest col·lectiu en l’àmbit dels Països Catalans.
  • Uns altres dels temes tractats va ser sobre el canvi d’hàbits de compra de productes d’alimentació que s’he està optant cada dia més per la compra de productes de proximitat, en altres paraules productes de la zona i la importància que té que els productes siguen de qualitat. Fet que també està ocorrent en els mercats ambulants quan els productes de fruites i verdures (proximitat i qualitat).
  • També es va parlar de la importància que té que els mercats ambulants estiguen situats en la zona de comerç tradicional dels pobles. Com a prova d’això es va dir que un exemple es té a Ondara. Amb un increment de les vendes en el comerç local i del mateix mercat ambulant segons es va comentar.

Ondara, 04 d’octubre de 2020.

Esmorzar de la Terra

espaidedebat.esmorzardelaterra@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!