Esmorzar de la Terra 016 (2020 09 11)

Diverses persones de les comarques centrals del País Valencià de Esmorzar de la Terra ha estat a la Casa Municipal de Cultura de Pedreguer en la presentació del poemari Cambra del creiximent de Joan Mestre i Fornés un llibre que ha estat editat per l’Associació Cultural Ocell amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara presentada per Lluís Fornés el sifoner i amb la col·laboració en la part del recital de Majo JM.

Posteriorment s’ha sopat a Ondara en el TASTA’M (menjars i tapes).

S’ha parlat de temes com: hores de dormir a partir de certa edat així com de diferents tipus de matalassos: de canyot de dacsa, de borra, de llana, de molls, de làtexs, …

Un altre dels temes ha sigut l’atac que està rebent el Valencià / Català per part de certes institucions d’àmbit estatal, les d’àmbit autonòmic i de l’àmbit local. Com també les que es reben des del món empresarial i en particular de les grans superfícies comercials a través de les polítiques de personal, principalment en els perfils de les persones encarregades de l’establiment.

A més de llocs on realitzar esmorzars amb propostes dels assistents que es procurarà anar realitzant en dates posteriors.

Pedreguer – Ondara, 11 de setembre de 2020.

Esmorzar de la Terra

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *