ESCOLA MUSICAL

Coses de la Banda de l'Olleria

1 de juny de 2007
Sense categoria
0 comentaris

L’Artistot

Quedeu-se amb la cara d’este tio. En un futur proper, té el lloc assegurat de la fama al costat dels grans artistes valencians. Sí, estos que C9 mai traurà si el govern no canvia.

Farà un parell d’anys, estàvem els dos en la "despedida" d’un amic comú. Al finalitzar el sopar i l’actuació oficial d’un grup de rock, ell i l’amic JAM es van amanollar unes guitarres i van muntar un show. En acabar, i sense que ningú me l’hagués presentat, em vaig encarar a ell i li vaig dir: Mante, no sé a què et dediques, però siga el que siga estàs perdent-te. Lo teu és la cançó i si necessites "fans" ací en tens un. La veritat és que l’alcohol fa dir moltes tonteries, però en aquest cas era cert. Em vaig riure moltíssim escoltant-los. És un artista, deien. L’Artistot li dic jo des de llavors. Un crack el tio.

Toni el de l’hostal (net) s’anomena i és de l’Alcúdia. Definit com: un activista de l?ironia, el sarcasme i la mala llet. Això sí, tots ells ben templats. Forma part del grup "Les Mãedéus" i encara no he pogut vore’ls actuar en serio (amb bon equip de so i tot això, perquè de seriosos tenen ben poc). Al vídeo es veu una aparició de les Mãedéus de Loreto (la jove i la vella) de l’Olleria, una Mãedéu de València i l’altra de Bocairent (que no recorde exactament quines son) i ell mateix que és la Mãedéu de l’Oreto, patrona també de l’Alcúdia. En açò que vos diga prou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!