Caminant cap a l'autèntica "Devolution"

Aquest és el bloc de dos catalans que vivim a Escòcia i fem un seguiment del seu procés d'independència.

22 de març de 2014
Sense categoria
0 comentaris

Ens estrenem!

Hiya!

Abans de res, voldríem presentar-nos: som la Queralt i l’Arnau, dos bagencs -i mig hortencs- que fa un mes vam emprendre una petita aventura cap a una terra que ens era poc coneguda, Escòcia. Estarem instal·lats a Edimburg fins ben bé després que se celebri el referèndum sobre la independència, el 18 de setembre. A banda de conèixer aquesta encantadora ciutat, volem descobrir també -tant com puguem- el conjunt del país, des de Dumfries fins a l’illa d’Skye.

Encetem aquest bloc amb l’objectiu d’anar narrant les vivències i experiències que vivim, sobretot aquelles relacionades amb el procés d’independència que està tenint lloc al país. Procurarem, doncs, que aquest no sigui un bloc on senzillament expliquem allò que hem visitat i la gent que hem conegut, sinó que tot el que narrem tindrà una relació amb el moment polític convuls que viu la nació escocesa. 

Per mirar de fer-ho amè i per captar l’interès de les lectores i els lectors, ens hem proposat de publicar entrades breus i amb varietat de formats, ja siguin cròniques d’actes on assistim, comentaris d’enquestes, anàlisi de debats, entrevistes, etc. 
A més, a mesura que s’acosti la campanya mirarem d’implicar-nos-hi per viure en primera persona el transcurs dels fets més rellevants i així poder-ho plasmar en aquestes pàgines.

Esperem poder comptar amb la vostra complicitat, de manera que us sentiu engrescats a entrar al bloc i a comentar allò que us vingui de gust. Aprofitem per dir-vos que ens podeu trobar i seguir a Twitter (@Queralt_Badia i @ArnauPadro) i a Instagram (@QueraltBM).

 

Ens estrenem!
22.03.2014 | 9.50
A Sense categoria
Un matí de campanya amb el Yes Scotland
30.03.2014 | 7.59
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.