8 de gener de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Més parquing !!

O potser no s’ha de dir així. Tindrem a Mtdpera un Pk. anglosaxó ?  Avui he tingut una alegria (relativa). He llegit al DDT, que l’actual govern, ja ha trovat una   solució a les torres de la vergonya (perdó, en diuen del Titànic). Les integraran al nou edifici anex que "encara" s’ha de començar a construïr a la Pl. del Casal.

Els manaires, es reuneixen en breu amb l’arquitecte general de l’invent, en Jan Baca, molt prestigios també pels seus Curts, i també amb l’enginyer del Pk. de la vergonya, pels dies que fa que ja hauria d’estar obert. Avui com us deia, el DDT ens parla del "promotor" de l’obra, en JA, el desaparescut (algú l’ha vist, des de la gloriosa majoria absoluta de CiU ??). S’excusa que les eleccions (pasades), no els va deixar prendre més atenció amb el projecte etern.
I jo em pregunto ara, perquè l’actual govern és tant pobre en donar informació exacte del que passa amb el Pk ?? Que si Fecsa, que si l’empresa constructora, que si la tercera planta es nega d’aigua, i els veins sense saber on "som". I de la gestió de l’invent, algu s’ha plantejat que ja hauriem de tenir clar com serà ?
Seguim sense veure els bosc per culpa de les branques …. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!