4 de gener de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Encara estàs emprenyat ??

Quants dies han passat de les darreres eleccions locals ??

A Matadepera, empalmem les festes de Nadal ( cada vegada costen més de passar) amb la FM d’H.  Sí  la festa major d’hivern. La de Sant Sebastià. Això mateix, la que l’any passat ens va causar un ensurt de 1a. Es va fer mal un bomber, que ningú recorda el nom i el fill gran del tanta, en Josep. Per sort, he llegit no fa gaire, que el descunegut, es va recuperant poc a poc i en Josep, ja el veiem més sovint, i està bé…
Però el tema que m’ocupa ara mateix és l’estat de deixadesa del Pk. municipal a la Pl. del casal. Els comerciants, he parlat amb un aquesta mateixa tarda, saben que a la fi de l’any passat, ja havia d’esser obert !!!!. Ja soms a 4 de gener i res de res. No fa gaire vaig xerrar amb el regidor de cultura, en Ferran i francament, m’ho va pintar molt malament. Però us diré que es lamentava de la feina deixada "pels altres". LLeig ho trobo, que pensem massa en el passat i no busquem solucions d’una vegada. Jo, mal estar el dir-ho, sempre he estat partidari d’aquest Pk. , hi havia altres emplaçament molt millors, però tampoc es posaven d’acord….
Ara demano que solucionem d’una vegada el retard i aixequem la barrera JA!!!!!

..entre Nadal i Cap d any, vaig xerrar amb en Pere Porcar, aquell xicot de la boina que fa molts anys construeix el pessebre al centre històric. Un dia de feina se li va acostar un regidor/a i li va dir que ja era hora de tornar !!!! a veure allò allà, com aquell qui res. I es que els pins no ens deixem veure el bosc  !!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!