12 de juliol de 2009
6 comentaris

1 euro del 2006 és molt més d’1 euro el 2012, benvolguda Cambra de Comerç!

Sembla ser que el Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç, ha donat el si a l’acord. Els diaris ens diuen que els 3.600 milions pel 2012 estan dintre de la forquilla d’objectius mínims que va marcar la Cambra de Comerç ara fa un any: entre 3.500 i 3.800 milions d’euros.

Bé, doncs pels desmemoriats, us adjunto la nota de premsa que en el seu dia va emetre la Cambra i on especificava clarament que l’objectiu a aconseguir eren entre 3.500 i 3.800 milions d’euros del 2006. Qualsevol estudiant de primer d’Economia sap que 1 euro avui no és igual a 1 euro demà, sinó que l’equivalència implica que demà sigui molt més que 1 euro.

3.600 milions d’euros del 2006 són molt i molts més de 3.600 milions d’euros el 2012.

L’objectiu no s’acompleix, que no ens facin combregar amb rodes de molí!

  1. Fins i tot jo que no sóc de números arribo a entendre el teu raonament. Gràcies de totes maneres per dir-ho en veu alta. Ara que tota la maquinària mediàtica ens bombardegerà lloant els grans beneficis de l’acord, que almenys tinguem els blocs i la xarxa per dir les coses pel seu nom, encara que siguin tan clares i obvies com la que tu argumentes.

  2. Amb el teu comentari, i sense que ens donis pistes sobre aquesta equivalència entre els 3.600 milions del 2006 i els del 2012, suposo que els empestats convergents,
    quan diem que l’acord no pot estar per sota dels 5.000 milions, no anem tan errats.
    Al final els patriotes
    d’ERC, tant els oficialistes com els crítics, ens hauran de donar la raó. Tindrem molta feia quan acabi el malson del Tripartit 2.0.

  3. Per aclarir-nos, quina seria la xifra que tocaria actualment? I quina fòrmula es fa servir per calcular aquest augment respecte els 3.800 que hi hauria d’haver? Gràcies Elisenda!

  4. Si ara els preus estan baixant i les perspectives son que continuin així, llavors vol dir que un euro d’avui es MES que un euro de 2012.
    Com sempre, els independistes i els convergents, aneu molt malament de matemàtiques i molt sobrats de prejudicis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!