Entesa per Sabadell

Treballem per Sabadell

19 de maig de 2011
Sense categoria
1 comentari

Donem suport al moviment del 15M per una democràcia real

L’Entesa per Sabadell saluda les accions que joves estudiants, treballadors i ciutadans diversos que estan duent a terme a Barcelona i altres ciutats de l’Estat a favor de la democràcia real i per promoure canvis en el sistema econòmic i polític.

Ens identifiquem plenament amb unes idees que formen part dels valors de l’Entesa per Sabadell: la democràcia radical, la participació real i la defensa dels drets socials i polítics.

L’Entesa per Sabadell desitja que les manifestacions d’indignació que s’estan produint aquests dies tinguin una continuïtat a partir de la canalització d’aquesta reacció a través d’entitats o col·lectius que vulguin transformar la realitat i aconseguir la justícia social. D’altra banda, lamentem la criminalització d’aquests joves per part dels poders polítics i mediàtics.

L’Entesa per Sabadell seguirà amb interès l’evolució d’aquest moviment i donarà suport als seus plantejaments i demandes.

  1. Ja veurem on porten aquestes mobilitzacions. De moment no estan massa organitzades i si algo deixen veure és l’escàs nivell polític que tenen els nostres joves. Se sap què no volen però són de moment incapaços de saber què volen… suposo que també déu de ser difícil en un moviment tan heterogeni. Si continua després de les eleccions pot agafar tints molt interessants, de moment només veig soroll i un discurs fluixet. Donem un vot de confiança…

    El cert és que a Sabadell ja tardem, no?

    L’Entesa és una excepció, tant de bo existissin models similars arreu…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!