Indústries i caminars.

Bloc de Sílvia Martínez

29 d'abril de 2008
0 comentaris

“Iros rápido y así no estaréis en la línia de fuego”. Alerta solidària.

M’he adonat que hi ha gent que es creu una cosa molt greu per diferents bandes, de les que n’assenyalo un parell: S’ho creuen i actuen en conseqüència, i les excuses prenen un valor i poder social que fa vergonya.

La punyetera creença de que parlo és que ser solidari és ser imbècil, i que la racionalitat bé definida per l’egoisme. Ho deixaré així de simple, perquè no vull allargar el tema ara; només voldria que ens fixéssim en alguns dels mecanismes que permeten tanta complicitat ciutadana i institucional en crims manifestos entre nosaltres.

M’ho plantejo de la mà d’una mala notícia que ens ofereixen (moltes gràcies gent d’Alerta Solidària per la vostra feina!!) des d’Alerta Solidària. Mala notícia que un home amenaci algú amb una pistola, agreujada al máxim per la complicitat institucional i policial: “Iros rápido y así no estaréis en la línia de fuego”. Ben retratats.


Un individu apunta amb una pistola a la manifestació del 25 d’abril a Alacant.

Hi ha elements del que en dic sovint “peliculeros”, i d’altres d’estructura estatal que, bé d’acord amb com ho recull en David Figueres: “(…) El funcionament és tant rudimentari que fa llàstima i tot. (…)” (llegir)

Les actuacions ja les veiem i patim. La qüestió dels valors tampoc la vull desenvolupar ara, però sí apuntar que no cal negar que tinguem valors senzillament perquè
els que tenim no ens agradin. Ho fem, i en aquest camí ens perdem.
I també apunto que veig que concretament la gent de dretes s’escuden en excuses (ideològiques? De grup? De majoria? De què? No ho veig prou bé) per fomentar el model social família mafiosa, que practica i defineix la solidaritat a la carta d’interessos egoistes (miro de veure com ho aconsegueixen, però s’ho fan molt complicat), i que mira de justificar la persecució política per raons demogràfiques, entre d’altres aberracions.

Aquesta n’és una de les conservacions de la dreta directament, i de
manera indirecta (vull dir vestideta de coloraines i velles consignes
buides entre d’altres aberracions) fan feina similar els centristes i algunes esquerres ràncies en nom d’uns o altres dogmes o diminacions de mercat.

(afegeixo notícia al respecte: http://www.naciodigital.cat/?seccio=noticies&accio=veure&id=8780

que trobo a: Ibarretxe al Facebook, més sobre en Franki i el BOP de maig

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/91210
)

…………………………………

http://www.alertasolidaria.org/index.php?option=com_content&task=

view&id=367&Itemid=28

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/91011

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!