Las al jaç

El blog de Marcel Campà

21 de febrer de 2009
Sense categoria
1 comentari

L?ànsia de saber

Dinant en un restaurant amb una amiga:

-Per postres hi ha gelat o flam –ens diu el cambrer.

-Gelat de què? –pregunta ella.

-De vainilla, xocolata, maduixa, gerds, llimona, mango, cafè, llet merengada…

-Prendré un flam.

  1. Quan erem petits els gelats només eren de vainilla de nata o de xocolata…de iogurts només n’hi havia de naturals i les galetes de super eren les maria i poca cosa més.

    És l’absurditat de l’abundancia d’aquest món que en aspectes com aquests s’ha passat de rosca i molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!