Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Calma

Jo mateix estic estranyat que durant tots aquests dies de clausura a casa haja escrit tan poc. La manca de temps no em serveix com a excusa, perquè n’he tingut de sobres. De normal en vaig a curtes, i crec sincerament que si en tinguera més de disponible podria dedicar més estones a fer ratlles per ací. Però ara que n’he tingut, he deixat mig abandonat aquest invent del bloc.
Hi he estat pensant adés, i potser és que com que m’he pres la cosa amb tanta calma, com que he fet bondat i he ralentitzat tant el ritme de vida, he patit una baixada de tensió mental. Ja m’està anant bé, però em trobe estrany amb tanta calma acumulada.
Però s’acaba. Ja ho diuen: o xato o amb dos nassos. Ara, després de 15 dies de relax semipresidiari, cama! Divendres cap a l’Empordà, amb meta volant a Tarragona. La cosa de la cama ha tingut una evolució suficientment ràpida perquè el metge m’haja permés fer l’expedició, amb instruccions de manteniment. L’home ha entés que em feia il·lusió el viatge i que tenia una de les entrades més valorades darrerament (s’han d’aprofitar els contactes), de manera que no ha posat dificultats a la meua anada cap al nord.
Hi va haver algun moment que jo mateix no tenia clar que estaria en condicions de fer el viatge a vore com ploren els de la ‘secta’, però ara ja ho tinc decidit: aquest cap de setmana a Verges.
És una llàstima que haja coincidit amb l’actuació de Paco Muñoz al Teatre el Musical de València. I també coincideix amb una actuació de Pep ‘Botifarra’ a Aielo de Malferit, dissabte a les 22.30 a l’Auditori. I amb el concurs de cassoles que fan diumenge. Tants dies que té l’any, no es podia retirar aquest cantant calb un altre cap de setmana?



  1. En primer lloc m’alegra moltíssim saber que ja pots viatjar i tot… encara que amb atencions "particulars". El mateix m’ha passat a mi, he tornat a agafar el maleït "refredat" d’aquests "hivern" tan estrany… i no crec que estiga en disposició ni d’anar al sopar solidari d’Otos ni d’escoltar en directe el Paco Muñoz. Ara, espere que, encara que amb el malestar damunt, puga veure el concert que tindràs la sort de viure en directe a través de TV3 (amb permís dels "miserables" del PP dels PPCC del sud. Ja ens contaràs i volem fotografies…

    Àngel 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent