EL LLAMP

al servei de la nació catalana

20 de març de 2005
Sense categoria
3 comentaris

CATALUNYA PERDRÀ

"Catalunya perdrà fins a 4.400 milions [d’euros] en la negociació dels fons de la U[nió] E[uropea]"
M’ha esverat, de bon matí, aquest titular de l'<a title="La Vanguardia (Española)" href="C:Documents and SettingsEnricEscritorioLA VANGUARDIA DIGITAL – Catalunya perder?f¡ hasta 4_400 millones en la negociaci?f³n de los fondos de la UE.htm”>edició digital d’avui diumenge del diari espanyolista i monàrquic que es fa des de Barcelona, que continuava el mal averany en el destacat: "…ço que en faria una de les regions europees que més patirien el cost de l’ampliació".

Què en som de desgraciats! No n’hi ha prou que haguem de mantenir als "pobres" espanyols des de fa segles que ara, al damunt, hem de pagar els plats trencats de la desfeta de la URSS i de l’aventura imperial stalinista.

I aviat haurem de mantenir als pirates asiàtics genocides i suplantadors d’europeus: llegiu turcs. [Pobres Rogers, el de Flor i el de Llúria!]
Doncs demano formalment que Catalunya es posi a la llista d’espera per a ser admesa com a nou Estat de la Unió… americana (EUA), és clar. Aquesta Europa que ens encolomen no en té prou en negar-nos com a nació i en donar els fons estructurals als estats que ens oprimeixen, sinó que a més a més vol que paguem com si fóssim rics, sense comptar l’espoli sistemàtic que patim i sense preguntar-nos-ho.
A la "merde" l’Europa jacobina, stalinista i fatxa –que és dir tres cops el mateix–. Me’n dono de baixa.
(I aquells de Madrid i de París vinga a fer-se la boca i putinejar amb el tsar.)

  1. Tens tota la raó, diaris espanyolistes i alguns… monàrquics. Penso que hauríem de fer front comú per no llegir més diaris. El Periódico ja s’ha passat a la militància pamfletària socialista, La vanguardia a allò de sempre d’esperar cap a on bufa el vent i la resta, la resta… fan el que poden (parlo de diaris catalans). Crida per la neutralitat dels diaris, prou de fer campanya collons, que no som imbècils!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!