Algú ho havia de dir

El Bloc d'en Pep de la Vila

23 de maig de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Quines penques Espe!

Esperanza Aguirre vol que la final de Copa entre el Barça i l’Atlètic de Bilbao es celebri a porta tancada per a evitar el que ella considera ultratge a les institucions (la monarquia) i els símbols (l’himne espanyol). A més afirma que els ultratges a la bandera o a l’himne son delictes recollits en el Codi Penal i no s’han de consentir.

La Sra. Aguirre, assídua holligan de la llotja de l’estadi Bernabeu, hauria de ser més coherent i ja fa dies que hauria d’haver reclamat que els enfrontaments entre el Barça i el Real Madrid al Bernabeu, allò que els espanyols anomenen “el clásico”, també es celebrin a porta tancada. En cada ocasió, grups neonazis pre-constitucionals relacionats de forma inequívoca amb el Real Madrid, solen ultratjar les institucions i els símbols de Catalunya. I la Esperanza no hi diu ni piu. No es tracta en aquest cas només de que els seguidors del Real Madrid es mamifestin xiulant, sinó que insulten, amenacen i exalten el seu totalitarisme neofeixista. Però, repeteixo, en aquests casos, l’Espe, ni piu.

La Sra. Esperanza ens te acostumats al seu comportament trampós, totalitari i neomafiós. O no recorda la seva vinculació amb una estació fantasma de l’AVE? I la seva vinculació amb les fosques maniobres en contra de l’aeroport del Prat per a afavorir a qualsevol preu la T4 de Barajas? O les seves recents mentides sobre el dèficit de la Comunitat de Madrid?

La prevaricació, l’apropiació indeguda i el falsejament de comptes públics també son delictes segons el Codi Penal i no s’han de consentir. O si? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!