Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 4 d'agost de 2006

Quant de temps!

Ja feia temps que no apareixia per ací la figura del Josep de Tarragona, però la veritat és que tampoc no m’apareix massa per enlloc. Hi hagué un temps que pràcticament xarràvem cada dia a través d’aquests trastos electrònics: quan era a Tarragona, quan se’n va anar a Mèxic, i de nou a Tarragona. I ara, fa temps que em té abandonat. Entenc que amb l’arribada de l’Aline, les prioritats tinguen tendència a la proximitat física i afectiva. Però abans que arribés, ja m’havia deixat per la… feina! Que m’abandonen a causa d’un lloc de treball, em sembla poc romàntic.

Ara ja seriosament, hui és el seu aniversari, fa un any més que l’estiu passat i si vol ell ja dirà quants en són. A més coincideix que li han arribat els mobles des de Mèxic, i té l’Aline al costat. Un bon aniversari l’espera. Després de tant de temps amb l’ànima que se li escapava pel messenger (més d’una volta l’he vista), crec que ara alena una vida golafre. Me n’alegre, i li deixaré a compte la cervesa que en acabant em faré a la seua salut.
Una de les poques coses que sé seues darrerament, és que l’Aline va tindre un lleu incident físic, i s’ha convertit de manera aficionada a l’esport del que sóc professional. No res, això ho cura el temps.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent