Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

1 d'agost de 2022
0 comentaris

Que el Debat Constituent esdevingui una institució del CxR, embrió de la RCI República Catalana Independent.

 

El Debat Constituent, el CxR i el futur energètic de Catalunya:

Madurem i comportem-nos ja com independents.

El Debat Constituent ha d’ésser una estructura seriosa del CxR, i ha de començar treballar-hi sistemàticament. De forma complementària a la tasca d’anar preparant la Constitució de la nova República Catalana Independent.

Per exemple, ens cal decidir quin model energètic de futur volem per la RCI (República Catalana Independent). No podem dir “No a tot”. No podem negar-nos a les energies verdes, som irresponsables i hipòcrites. Volem deixar residus nuclears? Volem perdre empreses com la de bateries de Sagunt? Volem dependre d’Espanya, d’Aragó, del Lambán de torn?

Cal que el tema energètic sigui debatut per tot Catalunya i això és responsabilitat directa del CxR. El Debat Constituent no ha de ser una joguina independentista, no ho és, ha de ser viu, útil, eficaç i coordinat amb les demés estructures d’estat de la incipient República.

El Debat Constituent ha d’esdevenir estructura d’estat viva del CxR, s’hi ha d”integrar.

Serà bo per Catalunya, pel CxR i també pel Debat Constituent, que deixarà de ser com una eina decorativa o voluntarista.

Primer objectiu:

Promoure el debat, sobre el tema essencial energètic, fins arribar a celebrar una Consulta a tot Catalunya i clarificar que volem energèticament els catalans, des d’ara mateix fins assolir implementar definitivament la RCI.

Un cop feta aquesta Consulta i haver-hi implicat i madurat l’opinió pública, caldrà empènyer la Generalitat de Catalunya perquè se la faci seva i actuï en conseqüència.

Aquest és el Mandat del Primer d’octubre del 2017, edificar dia a dia i moment a moment, la ja Incipient República Catalana Independent.

Aquesta és la tasca i la mateixa estructura de les noves institucions republicanes, CxR, Assamblea de Representants, Govern i per què no, Debat Constituent.

La situació d’emergència climàtica general i energètica de Catalunya, per les quals s’han de prendre decisions urgents amb la imprescindible participació de la ciutadania, ens aconsella fer aquesta proposta:

Fer del Debat Constituent una institució eficaç del CxR, la República Catalana, de moment a l’exili de Waterloo. I emprendre tot seguit aquesta Consulta energètica i tots els elements i condicions que la facin possible i eficaç.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR BlC

 

PS1:

Que el Debat Constituent esdevingui una de les institucions del CxR, que és embrió de la RCI República Catalana Independent.

 

PS2:

Josep Ballart: “Podríem fer una nova xarxa pública de cablejat i que fos soterrada”

https://www.vilaweb.cat/noticies/ballart-xarxa-publica-cablejat-soterrat/

…pregunta inicial: vós sou independentista?
—Pots posar que crec que la independència de Catalunya és una cosa que beneficia tothom. A Europa, que necessita nous pols de desenvolupament, a Espanya perquè ara la desgastem i potser ja valdria la pena que s’espavilessin sols. I, evidentment, a Catalunya, perquè ens trauríem una llosa de sobre.” (Josep Ballart)

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQl·l

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!