Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

13 d'abril de 2021
0 comentaris

JA SOM 94.628 CENSATS AL CxR: VISQUEM LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA LLEIALS AL 1r D’OCTUBRE.

El paraigües foradat “UE” de Catalunya

Comentari a l’article de Joan Ramon Resina sobre la UE
https://www.vilaweb.cat/noticies/deslegitimacio-unio-europea-joan-ramon-resina/

Faria bé el MHP Puigdemont o la MH Sra. Ponsatí de llegir aquest article del Sr. Resina als demés Parlamentaris europeus.

Jo al llegir-lo he quedat espantant, he quedat de pedra. No ens podíem pensar, el 10 d’octubre de 2017, la que ens cauria a sobre al deixar en fals la Declaració d’Independència. El Brexit, que segons el meu parer és bo pel Regne Unit però no pels catalans, per a nosaltres pot ser catastròfic en el sentit que obre la porta a l’esfondrament del que consideràvem un paraigües davant l’imperialisme violent espanyol, el bombardeig amb bombes cada 50 anys. La pandèmia actual, l’atac espanyol amb la repressió contínua, la divisió de l’independentisme, el partidisme manifest, … etc.

Bé, hem de preparar-nos ràpidament per marxar d’aquesta nau que s’enfonsa.

Demà, de moment, tornarà sortir el sol, preparem-nos per viure la nostra independència, espiritualitzar la nostra independència, edificar il·lusionada i constant la nostra incipient República Catalana Independent.

Persistim, preparem-nos.

La nostra sobirania no és al Parlament Català ni al Govern de la Generalitat que de moment són falses i buides concessions de “sa graciosa majestat espanyola”, amb xantatges, amenaces i repressió continuada:

La nostra veritable sobirania és a la incipient República Catalana Independent, de moment a l’exili de Waterloo, posem-hi tot el nostre esforç i la nostra esperança, no defallim.

Ara que el CxR vol crear aquests nous consulats pensem en l’eix que va des dels EEUU, passa pel Regne Unit fins arribar a Israel, convindria que també passés per Barcelona, hauríem d’intentar-ho.

Gràcies al Sr. Resina per avisar-nos amb aquest clarificador article.

Hem de completar i acabar el que vam començar el 1r d’octubre i la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017. Portar la DUI al Tribunal de La Haia, cercar, abans, els suports internacionals, amb aliances de valors, econòmiques i geopolítiques, suports econòmics, … no podem defallir!

Endavant catalans, no tenim dret a rendir-nos.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS 1: JA SOM 94.628 CENSATS AL CxR:
VISQUEM LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA LLEIALS AL 1r D’OCTUBRE.

PS 2: El CxR i els Consells Locals una nova il·lusió, una nova esperança, preparem-ne ja les eleccions a l’Assemblea de Representants. Fem consultes vàries anuals. Movem-nos, que la son i la mandra no ens estamordeixin.

PS 3: https://www.elnacional.cat/ca/politica/germa-bel-carnet-consell-republica_599810_102.html

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!