Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

20 d'abril de 2021
0 comentaris

EN DEFENSA DE PRESOS, EXILIATS, ENCAUSATS I EN DEFENSA DE TOTS NOSALTRES: INDEPENDÈNCIA!


RECONCILIACIÓ I DETERMINACIÓ PER ASSOLIR LA PLENA INDEPENDÈNCIA:

Només hi ha una cosa insuportable per Espanya i pels espanyols: LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA, res més. Per això la nostra determinació ha d’anar i continuar anant en aquest sentit. L’estratègia d’ER és equivocada fins el punt que ara penso que gran part de culpa de que siguin a la presó o que hi puguin continuar estant és la divisió de l’independentisme propiciada pel partidisme i la genuflexió consegüent d’ER. La prova del cotó és el cas de Junqueras que és de llarg el més maltractat dels presos.

Cuixart i Sànchez no haurien de ser a la presó! els altres tampoc!

Josep Costa ho deia fa pocs dies “com més de nosaltres estigui disposat anar a la presó més aviat ens alliberarem d’Espanya”, per jo el primer no he volgut anar a la presó, aquest és el meu pecat. El dia dels Jordis, el dia que els van empresonar ja ho havíem d’haver parat tot i no ho vam fer.

Jo no he deixat de lluitar per la Independència dia i nit de tots els dies que ells han estat empresonats, però el meu nivell de lluita per raons naturals és molt més baix que el patiment que estant suportant.

Demano disculpes a tots i faig un clam: “VISQUEM LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA!” no volem esperar quan ja siguem morts! “Reafirmem el Mandat del 1r d’octubre, edifiquem moment a moment la nostra incipient República Catalana Independent” No defallim! Perseverem! Restablim la unitat vers l’objectiu entorn del Consell per la República, sumem-nos hi tots! Fem campanya perquè tants com vam anar votar el 1r d’octubre ens inscriguem al cens de la nova República, coordinem-nos al territori, fem-nos forts fins que ens surti un “PROU !” gegantí imparable que ens desbordi a tots. Així sia! Reconciliem-nos i persistim!

Salvador Molins i Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS 1: EN DEFENSA DELS PRESOS I EXILIATS, I EN DEFENSA DE TOTS: INDEPENDÈNCIA !

PS 2: Una recomanació al Sr. Boye*: Busqui protecció com el seu client, són mala gent, molt mala gent.

Més comentaris, a l’Editorial de Vilaweb, de Vicent Partal:
https://www.vilaweb.cat/noticies/un-judici-que-encara-grinyola-mes-quan-el-revius-per-la-televisio/

Oriol Roig

20.04.2021  |  01:06

El judici va servir per al que va servir: demostrar que Espanya no negociarà mentre se segueixi sortint amb la seva, que és seguir munyint la vaca catalana. També va servir per mostrar que el carrer segueix sent “nostre” com els xiquets i no tan xiquets a Urquinaona van fer ben palès. Era necessari intentar-ho, però un cop intentat, no cal repetir el mateix error de nou. El procés constituent segueix endavant, i quan el posem a votació, l’estat reaccionarà igual que ho va fer l’1 d’octubre. La pregunta és, reaccionarem nosaltres també igual o tindrem unes quantes jugades pensades per endavant?
Ulls al 2024 i les eleccions europees. Haurem deixat de barallar-nos i sabrem aprofitar la data i el fet que TOTS els Països Catalans voten alhora?

Jaume Riu

20.04.2021  |  00:11

EL CONSENTIMENT
Dels dos primers capítols de la sèrie que vam veure ahir em van sorprendre, i molt, tres evidències que, d’alguna manera, Partal també observa:
1. Les imatges filmades en temps real en els primers moments de tot plegat, demostren que hi havia un clar “consentiment” per part del govern de la Generalitat, però sobretot per part dels funcionaris de presons i la GC. Són unes imatges massa bones, no gens improvisades, més aviat ben planificades.
2. Les qüestions prèvies del judici ja em van sorprendre fa tres anys, perquè era impensable que el judici prosperés amb tant plom a les ales, i ahir en el documental es confirmava com els advocats no es van plantar, i van “consentir” tota la vista oral amb testimonis que mentien, falsejaven proves i, fins i tot, acusaven sense proves.
Els advocats tenien prou arguments per donar un cop de puny a la taula, i no ho van fer perquè, segurament, els seus clients ho van impedir amb uns objectius estratègics que no han resultat com pensaven.
3. Ja sabíem els diferents graus de compromís de cada una de les persones acusades -i és ben comprensible-, però per ara, aquest treball de Jaume Roures fa més visible el sentit de la condemna amb les conseqüències gravíssimes de la presó, de manera que l’exili pren volada com a millor recurs estratègic.
En definitiva, el documental ens recorda que hem perdut l’ocasió de jutjar al jutge, i els espanyols s’han sortit amb la seva.
Unes altres ocasions que ja veiem aprop, tenen millors arguments tècnics, perquè n’hem après molt.

Glòria Aladesa

20.04.2021  |  00:09

Colpeja fort aquesta editorial, que l’estomacada serveixi per alguna cosa… abans no sigui massa tard.

Dit això, i havent llegit a molts dels presos i presses polítiques… per què tinc la sensació que tot s’acaba sabent en el moment més contraproduent? imposant-se, com una pluja fina, la sensació de desgavell a la part catalana, quan és evident que l’Estat s’ha instal·lat en una inèrcia imparable, molts ho han intentat, de clavegueram i joc brut intern, malbaratament de recursos humans i econòmics, i per rematar, sense un projecte de futur.

I aquest és el moll de l’òs i aquest és a parer meu el que cal parlar i proposar i concretar i contrastar o el què calgui que s’hagi de fer, per aconseguir una força independentista més decidida a proposar un projecte de futur… abans no sigui massa tard.

 

Núria Coma

20.04.2021  |  00:08

No vaig entendre mai, com cadesqú va anar a la seva.
Tenint un Boye i una estratègia de confrontació i denúncia, van decidir anar de màrtirs.
Ningú n’ha sortit beneficiat a part de l’estat español. Ni ells mateixos, ni el país, ni la governabilitat, ni la independència.
Va ser una errada monumental i els tindria molt més respecte si ho reconeguessin.
Tot es pot entendre i perdonar menys la traïció

 

Josep Gualló

19.04.2021  |  23:22

EL RECURS PRESENTAT PER JORDI TURULL OBRIRA LA PORTA

No nego que això pugui ser veritat. El que passa es que coneixent la gran supèrbia d’Espanya i la tebiesa de la Unió Europea, els tribunals europeus, només aprofitaran la porta oberta, per dues presions.

No quedar en ridicl bavant dels tribunals intenacionals i evitar seguir perdent el poc prestigi que tenen enfront de les noves o velles potencies emergents.

En realitat l’unic que importa és que Europa es vegi oblgada a enfonsar a Espanya per salvar-se ella.

Per part nostra hem d’aconseguir que entre Junts i el CxR impedeixin a ERC que una vegada més es posi de la banda dels franquistes per evitar la independencia.

 

Ed Garrido

19.04.2021  |  23:26

El Sr Boye* els va oferir els seus serveis, que van rebutjar. Perquè?

——————————–

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!