Mandat 1r-Oct: Edificar la República

Una sola llista i tres milions de vots (els del 1r d'octubre). Compromís: Aixecar la DUI, assegurar la Llengua.

10 de gener de 2021
0 comentaris

El 14-F votem com el 1r d’octubre contra la dictadura dels jutges espanyols.

 

CENS LLIURE ACTUAL DE LA REPÚBLICA CATALANA:

Com exemple comparatiu hem de saber que la República San Marino té un cens de 32.471 persones i Malta té un cens actual d’unes 420.000 persones. Ambdues repúbliques són estats que formen part de la Unitat Europea.

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, de moment, és de 92.012 persones i en augment. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, català que vas votar el 1r oct 2017 i ho vas fer amb raons fonamentades i de pes.

Seguint el compliment del Mandat del Poble Català del 1r d’octubre del 2017:

PREPAREM-NOS PER VOTAR CONSULTES I ELECCIONS A LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT
Així que els nostres capdavanters al CxR ho considerin convenient. Quan més aviat millor.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.

PS1:   El 14-F votem com el 1r d’octubre contra dictadura dels jutges espanyols.

PS2:   Article sobre la situació actual :

“Obrim els ulls, no justifiquem la repressió.”
El 14-F votem com el 1r d’octubre contra la dictadura dels jutges espanyols.

Llengua, pàtria i nació
per Fredi Bantanachs, 4 gener 2021

“El concepte nació, és el conjunt de ciutadans que tenen una cultura, una llengua i una voluntat de ser, de ser país; la nació catalana té tots els requisits, per tant tot el dret, per esdevenir-ne un estat independent”

“Malauradament, la baixa estima, l’autoodi i el sentit de l’abandó nacional per part de cert independentisme, sobretot d’ERC i PDeCAT, ens vol fer creure que l’1-O fou un miratge. Aquests partits estan votant tot el que l’Estat enemic espanyol imposa, estan acceptant la repressió dels jutges espanyols com a normal, i no estan plantant cara a les ignominioses atribucions que la judicatura repressiva espanyola s’ha atorgat per controlar la vida de la gent, fet que no és només perillós sinó que és un suïcidi col·lectiu. Els tribunals espanyols no poden jutjar sentiments, ni cultura, ni la llengua, ni la llibertat d’expressió d’un poble, i en el moment que ho tolerem sense enfrontar-nos contra aquest abús, estem justificant la repressió i per tant apuntalant un estat nazi, enviant la democràcia i els drets humans i dels pobles a pastar fang.
Tot aquest escrit pretén ajudar a obrir els ulls i a clarificar la injustícia que estem acceptant.”

No claudiquem mai amb el dret imposat, perquè aleshores desapareixerem com a poble.

Escrit per Fredi Bentanachs, 4 gener 2021.
https://unilateral.cat/2021/01/04/llengua-patria-i-nacio/

Extret de l’Unilateral per Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.

República San Marino (EU) cens = 32.471
Malta (EU) cens = 429.000

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, de moment, és de 92.012 persones i en augment. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, català que vas votar el 1r oct 2017 i ho vas fer amb raons fonamentades i de pes.

pel 14-F … votem tots junts …PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!