Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

28 d'octubre de 2021
0 comentaris

DUI catalana, 4t aniversari. 27 octubre 2017. Candidatures, compromís i determinació. Ja som 100.668

DUI catalana, 4t aniversari. 27 octubre 2017
El millor regal 100.668 catalans lliures censats a la República i 525 candidatures per l’Assemblea de Representants del CxR.

 

Quatre anys després de la DUI: Completem-la!

Completem la DUI.
Candidatures Catalunya Central.
Acte electoral de Berga.
Ja som 100.668 catalans lliures censats a la incipient República Catalana Independent.

PS1:   Candidatures Catalunya Central,
llista currículums i projectes. (30+8)

https://drive.google.com/file/d/1CmOK397o7ct5CZ_6HIJKssl12TSEcS9L/view?usp=sharing

https://www.blogger.com/blog/post/edit/4719334358537538791/719804724453438592

 

Totes les candidatures de totes les demarcacions: 

https://car.consellrepublica.cat/

PS 2: PRIMERES ELECCIONS DE LA INCIPIENT
REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENTEleccions a l’Assemblea de Representants del CxR.Debat entre Candidatures a Berga,dilluns, 25 d’octubre de 2021, 2/4 de 8 vespre.
Dos dies abans del 4t aniversari de la Declaració Unilateral d’Independència de Catalunya.
DUI  al Parlament Català, del 27 d’octubre del 2017.Demarcació electoral de la Catalunya Central.

Veu al Twitter el debat entre Candidatures a Berga: República viva, xarxa territorial, ànima catalana, DUI, …

L’Assemblea de Representants escollirà el President i aquest el govern, tots tres lliures i coordinats!

Podeu veure aquest històric, crucial i interessant debat en streaming a:

youtu.be/u2WarP8pmYE

PS3:
Completem la DUI

Cerquem els suports internacionals econòmics, jurisdiccionals, policíacs i militars.
Sempre que ens hem embolicat amb Espanya n’hem sortit emmerdats i encara més subjugats. Ara mateix ER, CUP i Junts tornen caure en la mateixa trampa.
El camí sa és sols la ruptura. Ara concentrem-nos en tirar endavant la incipient República Catalana Independent declarada pel nostre Parlament el 27 d’octubre de 2017, avui mateix fa quatre anys. Completem-la, cerquem els suports necessaris i portem-la al Tribunal de Dret Internacional de La Haia per la seva aprovació definitiva.
Una cosa ha canviat dels anys trenta del segle passat, el “nosaltres sols” que Macià va deixar de banda, ara ha crescut i fa camí per enxarxar els defensors del Mandat del 1r d’octubre sobre tots els territoris de la Nació.
525 candidatures es presenten per omplir i edificar l’Assemblea de Representants del CxR. Una potència extraordinària de catalans capacitats per fer-ho realitat, fer camí sense demanar permís, en el fons i de veritat sense esperar ordres, per canviar-ho tot i no deixar-se dominar pels interruptors del poder que, aquest per petit que sigui, sempre esdevè de dalt, no pas de baix, ai las!
525 menys 121 dona aproximadament 404 candidatures disposades, que no assoliran escó, en aquest cap de setmana, en les quasi primeres eleccions veritablement lliures dels mil i escaig anys d’història de Catalunya.
Com venia dir l’Alliberador de Cuba “Quan tens l’exèrcit apunt no l’has de deixar desanimar,  tothom té feina i si no en tens cura se’n tornaran cap a casa”
404 patriotes catalans capaços d’organitzar el territori amb enllaços tipus túnels de cuc vietnamites, capaços de connectar,  il’lusionar i reactivar molts ferits de la repressió d’aquests darrers quatre anys i encara molt més maltractats per les etzagallades de molts representants de la classe política actual. No vull repetir noms, però són masses i massa significatius.
I el meu darrer clam d’aquest comentari … Sobretot! Lluny d’Espanya! Ho hem de fer “sols”,  sense trampes espanyolistes de fora i de dins.
404 i molts més, vosaltres esteu capacitats per enxarxar el territori i restar apunt per quan calgui. Sou i sigueu com el llevat que fa fermentar la massa.
Que cap interruptor no ens aturi, i siguem, quants més millor, i estiguem al seu moment, allà on haguem d’estar.
Molta gent de Catalunya confon la Proclamació d’independència del President i consegüent desafortunada desactivació del 10 d’octubre de 2017 amb la DUI del Parlament Català del 27 d’octubre,  són dues vies diferents però poden ser complementàries i les hem de completar ja des d’ara el més aviat possible. Cal fer-ne pedagogia, fer que quedi clar.
No renunciem als passos que hem assolit fer, ans el contrari  completem-los i millorem-los.
Sense la DUI després del 1r d’octubre sols seríem per a molts una autonomia egoista i malcriada. i en canvi som un Poble i una Nació que ja ha dit “Prou!” i “Sí”.
Si som … siguem i persistim!
Siguem lleials al nostre Mandat, valents, coratjosos i anem a guanyar el futur de Catalunya i del català.
Salvador Molins Escudé

Consell Local de la incipient República Catalana Independent, del CDR/BIC

PS 4: VOLUNTAT PER LA DUI,
PUIGDEMONT, TORRA, RULL

Comentari a les declaracions del MHP Puigdemont, MHP Torra, i …:

Carles Puigdemont

Fa quatre anys que vam declarar al @parlamentcat la independència de Catalunya. Portem quatre anys defensant-la dels qui la voldrien esborrar i també plantant cara als colpistes del 155, encara que alguns avui ho voldrien esborrar de la seva biografia. Visca Catalunya lliure!

 

 

I el conseller Josep Rull ha insistit que, tot i la repressió, es continua treballant per culminar la DUI i fer-la efectiva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!