Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

20 d'octubre de 2021
0 comentaris

Defensem Drets Lingüístics! no pas misèries! Al CxR ja hi ha censats 100.429 catalans.

Comentari a la notícia de l’acte d’Òmnium en defensa de l’Audiovisual en Català:

Reforcem el nostre caràcter i coratge:
Defensem Drets Lingüístics! no pas misèries!

Salvador Molins

20.10.2021  |  05:35

Barrejar el finançament necessari per a l’Audiovisual amb el finançament necessari per aTV3 ens portarà al fracàs de TV3 i al fracàs de l’Audiovisual, jocs, etc, el primer es menjarà els segons i quedarem tal com estem ara o pitjor. Cal potenciar el Doblatge, doblar-ho tot! tot! Àdhuc els jocs.

No té cap sentit que parlem de cinema català si el fem en castellà, almenys en tot cas que totes les pel·lícules i audiovisuals que surtin de Catalunya surtin sempre amb el doblatge inclòs en Català en alguna de les seves variants. Hi ha un altre problema, estem pidolant mínims escandalosos, això farà que passin de nosaltres i enlloc d’anar endavant encara anirem enrere. Estem parlant de drets, no pas de misèries. De què tenim por?

Necessitem la Independència com l’aire que respirem. Reforcem el nostre caràcter i defensem els nostres drets davant l’invasor i colonitzador. Censem-nos al Consell per la República, reafirmem i persistim en la nostra decisió del 1r d’octubre del 2017 i del Mandat que d’ella se’n deriva.

Veritablement ens cal un Gran Pacte de País per assegurar el present i el futur de la nostra llengua i l’acte d’ahir d’ÒMNIUM i amb tots els grups, entitats i institucions que s’hi han adherit és un bon acte encertat en aquest camí. Tots ens hi hem de sumar però hem de pujar el llistó en favor del Català, no podem rebaixar ni afluixar, hem d’anar a màxims i concentrar l’objectiu, evitar dispersar-lo.

Dia per dia i junts en favor del Català, sense perdre l’esperança. Podem fer-ho! Persistim. Desmoralitzar-nos no ens ajudarà

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR/BIC

PS 1: https://www.vilaweb.cat/comunitat/2021/10/19/un-clam-contra-la-llei-wert-de-les-pantalles/#comment-176445

PS 2: Defensem Drets Lingüístics! no pas misèries! Al CxR ja hi ha censats 100.429 catalans.

 


PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!