Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

6 de juny de 2021
0 comentaris

CxR __ Hem de ser molts, hem de ser tots. Ara ja som 97.727. És molt senzill censa’t, ja! ___ Xirinacs ens digué “sigueu poble” … Som-hi, doncs.

Catalunya Lliure i Plena: DESBORDEM-NOS !

Vols la Independència?    La vas votar!    Ara …  Viu-la.     Fés-la gran.     Fes gran el CxR.

Només depèn de nosaltres, els enemics de Catalunya ho saben per això s’esmercen tant en atacar-nos, reprimir-nos, vexar-nos!

L’Essencial: Fes-te del CxR. Ja som 97.727. Cerca a l’ordinador o al mòbil “CxR” i censa’t. Esdevé ciutadà català lliure!
Dels 2.044.038 vots per a l’Estat Català Independent, comptabilitzats oficialment, 97.727 votants catalans ja ens hem censat a la Incipient República Catalana, votada, guanyada i declarada. Fem gran i fort el Consell per la República, primera institució republicana lliure de la subjugació de l’estat espanyol. Si vas anar votar per què no et registres al cens del CxR? És que algú es refia dels polítics, és que ells ens han de fer tota la feina? o d’Europa? … quan som nosaltres que ens hem d’apoderar i esdevenir responsables i conscients. La Independència de Catalunya és responsabilitat de cadascú, meva en primera instància, sóc jo qui la vull, sóc jo i tu els que volem Catalunya i els catalans lliures i responsables de casa nostra i de tot el món. El Dret a Decidir no és res sense la nostra dignitat, el nostre convenciment i la nostra acció, petita acció da cada dia, la primera inscriure’ns, censar-nos.  Homes de poca fe!  no sigueu esclaus!  sigueu lliures!

CxR __ Hem de ser molts, hem de ser tots. Ara ja som 97.727. És molt senzill censa’t, ja!


Men?ame

La traïció dels líders’ de Xirinacs

en format electrònic i de franc.
la Fundació Randa i el Centre d’Estudis Joan Bardina han penjat la trilogia en PDF

Men?ame
L’obra més destacada i reconeguda de Lluís M. Xirinacs, ‘La traïció dels líders’, es troba disponible a la xarxa d’uns quants dies ençà. La Fundació Randa – Lluís M. Xirinacs i el Centre d’Estudis Joan Bardina han decidit de penjar en format electrònic i en un sol document aquesta trilogia de memòries polítiques, exhaurida des de fa anys. L’obra va ser publicada entre els anys 1993 i 1997 i Xirinacs hi reflexionava sobre el paper dels polítics durant la transició i les renúncies de dirigents de l’esquerra i el catalanisme en aquell moment.

Així, doncs, el PDF recull els tres títols que componen la trilogia completa: ‘La sembra laboriosa’ (abril, 1993), ‘Una pedregada seca’ (abril, 1994) i ‘La collita perduda’ (abril, 1997).

Els responsables de la digitalització de l’obra han volgut destacar en el comunicat aquest fragment de la ‘Benèvola conclusió de la primera part’:

«Crec que he demostrat a bastament en aquestes pàgines quantes coses són possibles sense vendre’s als poderosos. Només cal romandre amorosament i orgànicament lligat al poble. Acostumar-se a obtenir la força política mitjançant el voler del poble, de les dones i homes de carn i os, de la seva feina i de les seves il·lusions, dels seus barris i comarques, de les seves cooperatives, entitats i tota mena d’organitzacions de base, i no per mitjà dels diners, dels impostos, de les armes, de la tècnica, de la propaganda i les intrigues. Cal no impedir, com es fa sistemàticament, l’accés del poble a la informació, a les fonts dels diners públics, als centres de decisió. Aquesta és encara la infanteria imprescindible. I la teníem! I la podem tornar a tenir si sabem i volem omplir el fossat ferest obert entre el poble i els seus líders.»

PS:
CxR __ Hem de ser molts, hem de ser tots. Ara ja som 97.727. És molt senzill censa’t, ja! ___ Xirinacs ens digué “sigueu poble” … Som-hi doncs!

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!