Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

23 de febrer de 2021
0 comentaris

CENSEM-NOS AL CxR per IMPLEMENTAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT fora de les urpes de l’estat espanyol. Avui ja som 92.381

Consells Locals de i per la República i demés entitats.
La unitat, l’acció, i el manteniment del camí encetat
Coordinació de tots els grups i persones en una gran xarxa sobre el territori, arreu dels PPCC.

—————–

Mentre els nostres polítics intenten entendre’s pel que han de fer i com ho han de fer amb el mínim cost personal possible, em refereixo a la repressió que constantment els amenaça, nosaltres els independentistes que som conscients del nostre Mandat del 1r d’octubre també hem de fer el mateix al nostre nivell i no aturar-nos ni un moment. Tan de bo ens en sortim.

La unitat i el manteniment del camí encetat és potser el que ens ajudarà més a tirar endavant amb èxit.

El Consell per la República i els Consells Locals i altres cèl·lules de la incipient Republica, Debat Constituent, Assemblees territorials i sectorials de l’ANC, CDR, és una bona iniciativa de reafirmar contínuament la nostra determinació i objectiu, a la vegada començar a fer i coordinar el necessari control del Territori i la capacitat de comunicació i convocació i compromís de presencia en un moment determinat i necessari.

No es fàcil però som-hi. Continuem.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS1:
CENSEM-NOS AL CxR per IMPLEMENTAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT fora de les urpes de l’estat espanyol.  (https://consellrepublica.cat/)

PS2:
COMUNICAT DEL CONSELL PER LA REPÚBLICA SOBRE ELS RESULTATS ELECTORALS

El Consell per la República ha fet públic el següent comunicat sobre els resultats de les eleccions autonòmiques del 14 de febrer a Catalunya.

El Consell insta tots els partits independentistes a traduir el resultat del 14-F en una agenda de reactivació del procés d’independència

Avui mateix s’ha enviat una carta als partits polítics amb representació al Parlament, excepte Vox, convidant-los a celebrar una reunió bilateral durant els pròxims dies

El Consell per la República celebra l’assoliment d’una fita que contribueix de manera inequívoca a avançar cap al reconeixement internacional de la República Catalana: els partits favorables a la independència de Catalunya han superat, per primera vegada en unes eleccions reconegudes per totes les parts, el 50% dels vots vàlids sobre el cens. Felicitem cadascun dels tres partits independentistes amb representació parlamentària -ERC, Junts i la CUP- pels seus resultats individuals.

El Consell celebra també que, en conseqüència, hi hagi una majoria parlamentària renovada i ampliada -la més alta en la història des de la restauració del Parlament de Catalunya- que té com a objectiu fonamental de la seva acció política la plena consecució de la República Catalana. I constata que avui a Catalunya no existeix cap alternativa coherent, sòlida i viable al projecte polític de la independència.

Després de tres anys de repressió sovint ferotge per part de l’Estat, l’independentisme no només no ha retrocedit sinó que ha avançat i ha ampliat la seva majoria, tant en vots com en escons, i els ciutadans partidaris de la República catalana no només no s’han rendit sinó que han fet una demostració històrica de determinació i perseverança.

També volem posar en valor els índexs de participació, en el context en què es troba el país. Sobreposant-se al desconcert per la falta d’unitat política de l’independentisme, i també en una situació de pandèmia molt acusada, els ciutadans de Catalunya han anat a votar en un percentatge molt més alt del que s’ha assolit en les eleccions del nostre entorn celebrades també enmig de la pandèmia, ja sigui a Galícia, al País Basc o a Portugal.

Alhora, constatem que el bloc unionista s’ha decantat cap a la banda de la ultradreta nacionalista i xenòfoba, mentre que el bloc independentista ha reforçat i incrementat la seva presència en l’espai que va del centre fins a l’esquerra passant per la socialdemocràcia. Aquestes dades confirmen, una vegada més, el caràcter progressista, inclusiu i profundament compromès amb els ideals de llibertat i de justícia social del projecte republicà.

En aquestes condicions, el Consell per la República insta tots els partits independentistes a actuar en conseqüència i traduir aquest resultat en una agenda de reactivació del procés d’independència que els ciutadans ens insten a culminar. Des del Consell no contemplem cap altra escenari que no sigui el de la definició i la concreció d’una via conjunta, consensuada i pactada entre ells, tal i com es deriva del resultat electoral.

En aquest sentit, el Consell insta tots els partits independentistes amb representació parlamentària a:

a) Acordar un full de ruta compartit per culminar el procés iniciat l’1-O en el qual l’aposta pel diàleg i negociació amb l’estat, d’una banda, així com la necessitat de preparar les condicions per a un exercici exitós de la unilateralitat, de l’altra, es complementin de manera coherent, en la mesura que ambdues opcions estratègiques estan assumides en els programes dels principals partits independentistes i ambdues han quedat ratificades en aquestes eleccions.

b) Davant de la necessitat d’entesa entre les principals forces independentistes que els resultats d’ahir expressen, les convidem a enfortir el Consell com a espai plural i transversal de l’independentisme, que ha de contribuir poderosament a aquesta entesa estratègica.

c) Fer front comú de les forces independentistes representades en les Corts espanyoles per tal d’incrementar la seva força en una eventual negociació amb el Govern de l’estat que tingui per objectiu l’amnistia i l’autodeterminació.

d) Rellançar l’acció internacional de l’independentisme, amb base a la legitimitat reforçada que els resultats d’ahir suposen de cara a la comunitat internacional, i ratifiquin el Consell per la República com a actor prioritari d’aquesta acció internacional.

Finalment, reiterem que, tal com fou comunicat abans del període electoral, el Consell ja ha iniciat de manera immediata una ronda de contactes amb les forces polítiques, socials i civils catalanes per tal de mantenir-hi un diàleg al voltant de la proposta estratègica per culminar el procés d’independència recollida en el document “Preparem-nos”, presentat públicament en el marc de l’Assemblea de Representants Fundacional, celebrada el passat 19 de desembre. En aquest sentit, avui mateix s’ha enviat una carta als partits polítics amb representació al Parlament, excepte Vox, convidant-los a celebrar una reunió bilateral durant els pròxims dies.

PS3:   CENS ACTUAL 

República San Marino (EU) cens = 32.471 persones

Principat de Mònaco (EU) cens =  39.148 persones

Malta (EU) cens = 420.000 persones

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, de moment, és de 92.381 persones i en augment. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, catalans que vau votar el 1r oct 2017 i ho vareu fer amb raons fonamentades i de pes

CENSEU-VOS A LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT.
Siguem lliures per la DUI, per la Llengua, per Waterloo.
2,5 milions de vots lleials al mandat del 1r d’octubre del 2017

PS4: JA SOM EL 50% + 1 – Exactament del 51,4% al 52,6%
PARLEM I EDIFIQUEM LA RCI com catalans lliures!
https://simptomesindcat.blogspot.com/2021/02/ja-som-el-50-1-parlem-i-edifiquem-la.html?m=0

PS5:  MANIFESTACIÓ DE L’ANC:    28 febrer  BCN
Govern independentista ara! Per la urgència social i nacional. Vine a la mobilització:
Diumenge 28 de febrer, 12 h, Plaça Catalunya, Barcelona Signa el manifest:
anc.si/3umWL9d
#XarxaIndependència
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!