Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

14 d'abril de 2021
0 comentaris

Avui i ara la Unitat Independentista es diu Consell per la República, si hi som tots serà de tots. Ara mateix ja som 95.252 (15-04-2021) els censats al cens de la República i en augment.

VISQUEM LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA
LA NOSTRA SOBIRANIA ÉS A LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT

Hem d’apartar la por del nostre més absurd partidisme del Consell per la República Catalana Independent. Que els partits en siguin cara visible no ha de voler dir que en són els amos sinó que ací sí que n’han de ser els primers servidors. És el Poble català l’únic protagonista i dipositari de l’avenç cap a la seva Independència.  Si ara, de  moment el cap visible n’és el MHP Carles Puigdemont no en siguem recelosos, per això també urgeixen tant les eleccions a l’Assemblea de Càrrecs Electes, Parlament de la nostra nova República.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent del CDR*BIC

PS 1: Avui i ara la Unitat Independentista es diu Consell per la República, si hi som tots serà de tots. Ara mateix ja som 95.077 els censats al cens de la República i en augment.

PS 2: CENS DE LA REPÚBLICA CATALANA (CxR) ACTUALITZAT

JA SOM 95.103 els censats lliures a la República Catalana Independent i en augment.
 
Cada dia augmenten el nombre de censats al Registre Ciutadà del Consell per la República, un degoteig imparable de persones que volen esdevenir ciutadans de la nova República que estem edificant i institucionalitzant de moment a l’exili de Waterloo, per allunyar-nos de les urpes i de la supeditació espanyoles i així poder actuar lliures i de forma permanent.
 
CENSOS COMPARABLES DINS LA UNIÓ EUROPEA:
(Els catalans podem començar caminar!)
 
República San Marino (EU) cens = 32.471 persones
 
Principat de Mònaco (EU) cens = 39.148 persones
 

República de Malta (EU) cens = 420.000 persones

República de Catalunya (Waterloo) cens = 95.103 persones i en augment …

No esperem els dubtosos ni els encantats, els que s’excusen amb partidismes que no hi han de ser, no esperem els retardataris i molt menys els immigrants perpetus, veritables colonitzadors, fem via! Avancem! Si som … siguem!

A la incipient República Catalana, el cens voluntari, continua augmentant. Només depèn de la teva llibertat i del teu convenciment, català que vas votar el 1r d’octubre del 2017 i ho vas fer amb coneixement de causa i raons fonamentades i de pes.
 
CENSA’T AL REGISTRE CIUTADÀ DEL CONSELL PER LA REPÚBLICA
per IMPLEMENTAR LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT
fora de l’àmbit dictatorial de l’estat espanyol. I obté així la teva identitat digital catalana amb el corresponet QR o carnet.

PS 3: El CxR i els Consells Locals una nova il·lusió
, una nova esperança, preparem-ne ja les eleccions a l’Assemblea de Representants. Fem consultes vàries anuals. Movem-nos, que la son i la mandra no ens estamordeixin.
.
PS 4: Persistim, preparem-nos.

La nostra sobirania no és al Parlament Català ni al Govern de la Generalitat que de moment són falses i buides concessions de “sa graciosa majestat espanyola”, amb xantatges, amenaces i repressió continuada:

La nostra veritable sobirania és a la incipient República Catalana Independent, de moment a l’exili de Waterloo, posem-hi tot el nostre esforç i la nostra esperança, no defallim.

PS 5: https://blocs.mesvilaweb.cat/smolins9/


Gràcies Julian Assange per donar la cara per Catalunya!

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!