Tres dates i tres conquestes afegides als relats més èpics de la Història de Catalunya.

Tres dates i tres conquestes afegides als relats més èpics de la Història de Catalunya.

Els catalans a partir de la Declaració d’Independència d’aquest 27 d’octubre de 2017, tres valors i tres dates les hem de conservar vius en la memòria personal i pública, de la mateixa manera que Israel es recorda, cada moment, cada dia i cada any, de l’ÈXODE que en quaranta anys el va portar a la llibertat:

El primer, el haver assolit la Dignitat més Gran d’un Poble, declarar el seu valor suprem: LA INDEPENDÈNCIA amb tots els encerts, tasca i lluita que ens han portat a aquesta Declaració d’Independència del Poble Català, i en un futur molt properde tota la Nació.

El segon, les Eleccions Plebiscitàries del 27S de 2015 que amb majoria absoluta i una participació d’un 70% van portar a fer el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya.

El tercer, El Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre del 2017 en el que els catalans vàrem decidir fer efectiva la Declaració de la “Catalunya Independent en forma de República” Tot i els virulents atacs legals i violents de l’enemic secular castellà i espanyol.

Amb orgull ho hem d’explicar als nostres fills i néts, i sempre recordar-ho als nostres conciutadans.

És el més recent acte de dignitat col·lectiva que s’ha afegit als relats més èpics de la nostra història.

A partir d’ara emprenem el camí de la nostra República, tot es comença a fer, tot és possible.

Amb el Procés Constituent de la República Catalana Independent, farem, entre tots, el millor País del Món!

Convidem a seguir aquest camí a tots els Pobles de la Terra que ho desitgen i ho necessitin!

Primer ja, hi convidarem els Pobles d’Europa subjugats per altres estats.

Els catalans encendrem Europa amb el foc de la Dignitat i de la Llibertat i quines ganes tenim de que ja cremi  !

Cridarem a tots els Pobles a esdevenir lliures i la lliga d’aquests pobles ens donarà força per assolir els nostres objectius i també per conformar i precipitar l’Europa dels Pobles en el futur immediat.

 

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i de l’UPDIC «Units per defensar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

La República necessita el seu Cap d’Estat. Quan començarà a exercir Sr. President?

UNIM-NOS TOTS PER DEFENSAR I IMPLEMENTAR
LA NOVA REPÚBLICA

Divendres a la nit: Va ser una vetllada de despreocupació, de relaxament i de treva entre les mil peripècies de set anys d’un procés que ahir acabava i les altres mil incerteses que han començat avui mateix, patint per la seguretat de les nostres autoritats, per on arribarà la primera garrotada seriosa o per quina ha de ser la nostra implicació individual i col·lectiva en termes d’eficàcia.

(Les aigües turbulentes Bloc d’opinió de Jordi Casadevall)

Resposta de Salvador Molins:

La primera garrotada:  La primera garrotada me l’ha donada el President Puigdemont tirant pilotes fora i parlant del 155. No havíem quedat que ja érem independents d’Espanya? Si més no, havent Proclamat la República quin sentit té situar-nos en una perspectiva autonòmica? em sembla fer d’esclaus amb mentalitat d’esclaus i això no ens ho podem permetre. No m’ha agradat gens el que he sentit en boca del President, sóc ben conscient que hem de fer la República a partir del primer moment, sinó se’ns tiraran a sobre. Els espanyols han buidat de contingut l’autonomia de mica en mica, ja fa mesos, ara ja tenen apunt el 155 al cent per cent i quan ja el volen aplicar Proclamem la República i ara que l’autonomia ja no existeix perquè hem fet el pas a la República, ara em torna a sortir el President amb el 155.

Rajoy fa tot el que pot per desprestigiar i buidar de contingut la nostra Declaració i per rebaixar el nostre President, govern i parlamentaris a l’alçada del no res. El Major Trapero dimiteix i no sé si he entès que Rajoy ha nomenat el seu successor. Puigdemont enlloc d’afirmar que les pretensions espanyoles no són legals en la nostra República, ens diu que només el Parlament Català el pot destituir. Rajoy convoca eleccions autonòmiques pel 21 de desembre, naturalment fora de la nostra llei i ningú de moment ningú li ha dit que ací a Catalunya és un ilegal i un golpista que per no tenir tampoc té targeta de Residència.

Si Puigdemont no comença a actuar com l’estadista, cap de la República, que li ha tocat ser,  Rajoy i els seus se’ns tiraran a sobre i camparan per les escoles imposant-nos la seva llei de l’embut. Hem d’aturar aquesta gent i hem d’actuar com a estat que som, com a república.

Si no ho fem arribarà el 21 de desembre i faran unes eleccions amanides a les que per democràcia, dignitat i república no ens hi podrem presentar, amb el que guanyin ni que siguin pocs diputats els serà suficient per derogar la Declaració que vàrem fer abans d’ahir. Ho sento, però no podem ser tous ni podem consentir-ho.

Puigdemont ha d’il·legalitzar tota la judicatura espanyola a Catalunya i ha de nomenar nous jutges i fiscals. On és el Santiago Vidal? No va preparar aquesta estructura d’estat amb altres juristes i altres advocats com ell? On és? Ara ja no hi ha ningú que l’acusi ! …  no?

Puigdemont ha de determinar quina és la nova seu d’aquests Tribunals, ja que l’anterior seu està rodejada de policia invasora. Quan decideixi la nova seu, la ha de fer protegir pels Mossos d’Esquadra fidels, tot i que sembla que el nomenament del successor de Trapero l’ha feta Rajoy. Obeïran els Mossos d’Esquadra al President de la República o faran com amb les urnes de lacais de Rajoy i potser també aniran a detenir els càrrecs de la República?

Puigdemont ha d’il·legalitzar les policies espanyoles i l’exèrcit espanyol que actuen i campen lliurement per Catalunya passejant tancs i altre bestiari, d’ací cap allà; el divendres a les 6 de la tarda en van veure 20 damunt  trailers prop d’Igualada.

Puidemont ha de dir a Rajoy que pari de fer el ruc que sinó es pot trobar amb alguna sorpresa. Uns quants presoners ens anirien bé per alliberar els Jordis.

Puigdemont ha de parlar o fer parlar amb països que puguin ajudar-nos a canvi d’algunes interessants contrapartides i garanties. Protecció i diners!

Puigdemont, i el Banc Central Català? i quan portarà la Declaració al Tribunal de la Haia? N’hi haurà prou amb la Llei de Tarnsitorietat?

Jo no veuria amb mals ulls que sol·licités assil polític per protegir la seva persona i el seu càrrec, així com el dels altres càrrecs, i si no perquè hi som nosaltres per defensar-els …,  potser tot plegat sembla una bestiesa però el que no pot fer és callar i no fer res.

Quan ens traurem definitivament aquesta mala gent de sobre?

 

La República necessita el seu Cap d’Estat.
Quan començarà a exercir Sr. President?

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i de l’UPDIC «Units per defensar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.


Demà: Catalunya ha d’infantar, porta al seu si una petita República que ja apunta el cap i ben aviat veurà la llum.

Catalunya ha d’infantar, porta al seu si una petita República que ja apunta el cap
i  ben aviat veurà la llum.

Qui li diria a una mare novella “no infantis!” que és molt dolorós!  renúncia a empènyer perquè l’infant patirà molt més maldecaps que no pas joies!.

Quin és el sentit de la vida d’una persona, d’un poble o una nació…moments vitals d’infinita importància, moments de joia i alegria joves i esbojarrades, moments de maduresa i plenitud … valen de veritat no haver existit?!

En mig de l’infinit, que sembla buit, hi ha una foscor on habita la llum, el miracle més gran que mai ningú hagi imaginat, una buidor que no és tal perquè està plena d’esperança i un silenci amb una música de fons  que omple la veu bonica i modelada d’una noia, una noia amb un estel sobre el cap i quatre barres de dolls de sang viva sota els peus. Miríades de galàxies l’envolten, guspires platejades l’acompanyen, com si es tractés de la mateixa nit de Nadal. …

Catalunya ha d’infantar, porta al seu si una petita República que ja apunta el cap i ben aviat veurà  la llum.

Naturalment que hi poden haver dolors de part, si no fos així ni les persones, ni les nacions, ni el món no existirien …

Catalans no tinguen por, hi som tots per ajudar-nos!

Que ningú ni tan sols el President no ens digui sota cap excusa que no empenyem, que no afrontem els possibles sofriments, que és igual, que la criatura no vegi la llum, que ja la veurà d’aci a unes centúries! que ningú ens ho digui!

Quan la petita República neixi, la joia serà molt gran!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

El suport de Rússia o el d’Israel en cas de donar-se no s’han d’infravalorar.

El suport tan de Rússia com d’Israel en cas de donar-se s’haurien de considerar, no podem fer anàlisis superficials de si són o no són convenients i menys encara quan tothom et gira la cara. Qui vulgui defensar Catalunya a la curta i a la llarga en sortirà beneficiat.

El que no val de cap manera en aquests moments és l’actitud de tots aquells que ens ignoren o simplement ens tiren en mans dels lleons espanyols.

Que es mogui el nostre President un cop feta la Proclamació de la República cercant i pactant suport estranger … del qui ens escolti i del qui ens ajudi … així són les regles del reconeixement internacional i de la protecció dels nostres interessos humans i geoestratègics.

Gràcies Putin pels teus gests en favor de Catalunya. Rússia com a comunitat humana de valors també hi guanyarà.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i membre de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa i alcalde honorífic de Venècia, capital de Veneto.

Catalunya demana suport militar a Anglaterra i Israel. Europa, escolta!

CATALUNYA INDEPENDENT COM SUÏSSA  i  ISRAEL
Catalunya demana suport comercial i militar a Anglaterra i Israel. Europa, escolta!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

 

—————————–

Aproximació a una geopolítica per Catalunya (Víctor Terradellas.)

Defenso sense reserves una aliança estratègica amb Israel …és un referent i un exemple per a Catalunya.”

<una aliança també amb Anglaterra, Escòcia, EUA, Suècia, Noruega, Dinamarca, Islàndia, Irlanda …>

“…  en aquests reptes globals, hem de saber explicar i explicar-nos, que potències de referència com Alemanya o els Estats Units ens trobaran d’aliats perquè si alguna bandera ha fet seva i ha crescut a l’ombra del procés d’independència de Catalunya és la de la democràcia i la de la transparència.

De la mateixa manera, i sense cap mena d’angúnia ni de complex d’inferioritat, hem de tenir clar que som, també, oportuns i útils per als Estats Units i la governança global.

La nostra ubicació a la riba nord-oest de la Mediterrània ens atorga una situació logística privilegiada en relació a Europa, Àfrica i Àsia.
Una porta d’entrada que haurem de gestionar d’acord amb Europa, entenent els interessos asiàtics però, també, assumint la nostra posició aliada amb els nord-americans: parlem de comerç marítim i aeri; parlem de trànsit i estada de forces militars, sí. Parlem de desenvolupar i consolidar un model d’investigació, recerca i coneixement que als Estats Units i Israel és embrió de tants altres desenvolupaments i progressos. I serem aliats, convençuts, perquè som conscients que Catalunya és un dels punts europeus calents de trànsit i organització del jihadisme i els volem fer saber que comptaran, des del minut zero, amb la plena col·laboració catalana.

He esmentat Israel i no ho vull fer de passada. Catalunya és un país de grisos i matisos però sempre dins d’un vestit de democràcia, i parlant d’Israel encara ho hem de ser més. Defenso sense reserves una aliança estratègica amb Israel: una democràcia perfectible, com totes, però una democràcia. L’única democràcia estandaritzable en el seu entorn i amb un paper regional extremadament complex i que no permet cap anàlisi superficial. Israel és un exemple de comunitat nacional petita, coneguda i reconeguda per la seva capacitat d’innovació, recerca i coneixement, i amb una evident vocació de jugar un paper rellevant a l’escena internacional. En això, no en tinc cap mena de dubte, és un referent i un exemple per a Catalunya.

I això no és una afirmació del Víctor Terradellas, que també, sinó que és exactament allò que ja reclamava i proposava, George Steiner, l’any 2005, en el seu llibre: “La idea d’Europa”: ‘Europa sens dubte morirà si no lluita per les seves llengües, les seves tradicions i les seves autonomies socials’.

el nostre ideal polític hauria de ser que allò que diem i defensem a escala local i nacional, estigués en consonància amb allò que diem i defensem a escala continental.

Europa, el projecte polític europeu, ha de ser un espai polític amb les eines necessàries i amb les garanties democràtiques que requereix afrontar des del Brèxit fins a la intervenció a Síria des d’una perspectiva europea de resolució de conflictes. I no ho és.

I això implica, per Alemanya, reconèixer i anticipar els nous actors que vindran. Repeteixo, sovint, que Si Europa ha estat oportuna per Catalunya, Catalunya ara és oportuna per Europa… “I necessària”, com reblava el delegat del Govern català a París, l’amic Martí Anglada. Alemanya no ho pot perdre de vista.

Com expressava George Steiner a “La idea d’Europa”: ‘Europa sense dubte morirà si no lluita per les seves llengües, les seves tradicions i les seves autonomies socials’. El lema europeu d’unitat en la diversitat ha de ser promogut i per això Catalunya serà oportuna i necessària com ho seran Escòcia, Euskal Herria o Flandes; i, posteriorment, totes les nacions que configuren, realment, el conglomerat europeu.

Tenint en compte al mapa global canviant que us he dibuixat, des de Catalunya estant la pregunta que ens hem de fer és: Què pot oferir una Catalunya independent que reforça l’opció europeista com opció guanyadora entre el front asiàtic i alIada del front nord-americà? Catalunya se situa al bell mig del món occidental i patirà i es beneficiarà de la seva rellevància en termes geopolítics, econòmics, energètics i, també, socials. La creació de l’Estat català, doncs, ha d’evidenciar i ha d’augurar un reforçament de l’aposta europea que lidera Alemanya, i ha de ser percebut com una opció aliada pels Estats Units.

Catalunya, no us explico res de nou, és un país modern, dinàmic, emprenedor i econòmicament fort. I la independència de Catalunya ha de ser observada, també, com un acte d’europeisme. La nació catalana pot ser un mirall al sud del nord, trencant dinàmiques i models d’altres països de la Mediterrània. Catalunya ha expressat sovint que en cas d’independència pactada, assumiria la corresponent part del deute espanyol -un deute irrecuperable si es manté l’estatus polític actual- i, evidentment, seguiria sent aportadora neta a la UE com ho ha estat des del primer dia.

McLuhan va imaginar la vila global i ara tenim el repte de descobrir que no hi ha res més global que ser, exactament, allò que som i no pas allò que ens van imposar ser.

Vaig acabant: I quan parlem del dret a decidir i parlem del futur, i parlem dels socis europeus, i parlem d’aquest mar que tenim a tocar i volem que deixi de ser cementiri dels nostres veïns, parlem exactament d’això: de decidir, també, de quina Europa volem ser ciutadans.

El repte polític que plantegem des de Catalunya en relació al procés d’independència, és una gran oportunitat de ser, no per ser, que també, sinó perquè les generacions futures gaudeixin d’una millor qualitat de vida, d’un millor estat del benestar, i perquè conservin, sense tuteles, una llengua, una cultura i una tradició que volem nostres i patrimoni del món. Mai més minoritzades.

Si tornem a casa i examinem la nostra història contemporània, descobrirem que aquesta lluita nostra no és una lluita nova. Joan Crexells, a principis segle XX, oferia tres argumentacions. Em quedaré amb la tercera, feia referència a les balances fiscals, i deia: UN 11% SERVEIX EL 23%. Se centrava en les balances fiscals interiors de l’Estat espanyol i explicava que Catalunya, amb un 11% de tota la població de l’estat, subministrava el 23% dels ingressos. Els Països Catalans, amb el 20% de la població, el 31%. I ens deia, «significa que, si un dia la Catalunya estricta fos independent, l’Estat català podria atendre els seus ciutadans amb el doble del que els atén l’Estat espanyol. (i reblava) I si no fos la Catalunya estricta, si no la Catalunya gran, els podria atendre amb un 50% més».

I no, no en tingueu cap dubte, quan parlem de la República Catalana ho fem, ho faig, amb el convenciment que podem transmetre, participar i enfortir aquesta idea de progrés arreu d’Europa i arreu del món.

Moltíssimes gràcies

Conferència de Víctor Terradellas a la Universitat de Barcelona (22-9-2016)

 

Catalunya és la porta per entrar a Europa per a la Xina i per a Rússia.

 

Europa i els EUA perdran el tren del lideratge del futur. Primer la Xina i després Rússia els passaran al davant, entre altres coses per no haver sabut interpretar la importància geoestratègica comercial de la futura porta a Europa, Catalunya.

El que queda d’Espanya un cop l’hagin abandonat els Països Catalans és com una mena d’hibrid -ni europa, ni el nord d’àfrica, energúmens imperialistes que voldrien posseir i dominar Portugal tan o més que el que roba i maltracta Catalunya, i darrerament torna a picar amb odi i violència com ho ha fet massa sovint al llarg dels darrers 300 anys.

Catalunya no vol ser Espanya com Alemanya no vol ser França i a l’inrevés, el mateix passa amb els altres països del món. Però Europa, l’Europa que es pensen controlar Alemanya i França, no fa costat ara mateix al Dret d’Autodeterminació de Catalunya i això se’ls girarà en contra. Catalunya no vol aquesta Europa, aquesta Comunitat Europea caduca i en crisi, així ho mostra la seva hipocresia interessos no confessats.

Europa del mercat comú no aneu bé. Catalunya renega de vosaltres. Ara Catalunya us diu No!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

 

 

 

Declaració ja! o amb President o sense President, Catalunya Independent. Inhabilitem Espanya i ja no té efectes el 155.

 

Amb President o sense President, Catalunya Independent. Declaració ja!

El sindicat independentista @I_CSC exigim la proclamació de la República Catalana. Pels drets socials, la llibertat i la democràcia.

Jo també la exigeixo i no sóc pas de la Instesindical catalana.

El President per Dignitat ha de Proclamar la República o encara millor “Declarar la Independència”. Per dignitat i com a compliment del Compromís adquirit: “Si guanya el “Sí” a la Independència en el Referèndum, a les 48 hores de certificats els resultats declararé la Independència o dit d’una altra manera portaré el resultat del vot popular al Parlament de Catalunya perquè aquest la Declari”

Sr. Puigdemont, vostè no ha complert el compromís, ho va fer molt malament de formes i de fet, segons vostè, va dir que ho va fer per facilitar el diàleg … amb qui? amb l’Estat Terrorista, lladre, opressor, invasor … i encara més coses dolentes. A qui va escoltar, als caps d’estat i alts càrrecs europeus que s’han alineat amb Rajoy? al mafiós Putin? a l’impresentable Trump?  … Va escoltar tothom menys al seu Poble.

Fa dies que espera no sé què per a complir el seu compromís i espero que aquest vespre o demà ho faci perquè els catalans puguem encarar els atacs d’Espanya com un Estat Independent amb un estadista al davant que pugui donar les ordres pertinents i a la vegada  declarar il·legals als invasors.

Sols actuant com estat sobirà i amb l’ajut del Poble, que hi serà, podrem aturar els atacs de l’Espanya aleshores que ja estarà actuant com invasora, començant per l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i continuant pel 155 que aleshores ja no tindrà cap sentit per a nosaltres.

Perquè necessitem les institucions i càrrecs autonòmics que el 155 pretén anular si ja no formem part d’aquest estat autonòmic i ell ja no té jurisdicció sobre nosaltres després que ja hem trencat política, civil i judicialment amb ell.

A l’esdevenir un estat independent, ja havent fet la Declaració, tot i abans de cap reconeixement exterior, queden sense sentit tots els fonaments jurídics anticonstitucionals que fins ara esgrimeixen i amb els quals justifiquen el 155 i qualsevol altra intervenció de les seves policies, dels seus jutges i de les seves lleis i decisions executives.

Per aquests  i per molts altres motius ens convé fer ràpidament la Declaració d’Independència i la Proclamació de la República. Aleshores la seva Constitució a efectes legals ja no és la nostra constitució ni estem legalment sotmesos a ella.

Li prego President, a vostè i a la Presidenta del Parlament, no abandonin Catalunya a la seva sort sense el gest de certificar la seva veritable sobirania, el gest de la Declaració d’Independència en compliment de la voluntat del Poble Català.

Si no ho fan restarem sols i desemparats com sempre ho hem estat, com a ciutadans díscols, rebels i sediciosos, i amb polítics que al final es rendeixen sense poder evitar el mal que pretenen evitar ajupint-se davant de l’amo, alguna cosa falla en el seu plantejament. No et pots ajupir davant d’un agressor i maltractador, ni sotmetre’t a la seva llei quan sempre és parcial i ell sempre juga amb les cartes marcades, al final t’acaba empresonant, torturant i fins i tot matant.

Però tan se val, amb President o sense President Catalunya serà Independent.

Molts enemics de voluntat i altres de fet i per interessos volen Catalunya emmudida per sempre, subjugada i avergonyida, però no podran!

El món sencer indirectament en pagarà les conseqüències…  ells mateixos es faran el mal a si mateixos …. ja va passar a partir del 1936, 1939,, 1941, 1945 …. 1 milió de morts a la pènínsula ibèrica i 40 milions de morts per violència fratricida a tot el món.

“El món serà Talibà dolent -com l’Espanya, imperi fracassat- o serà català!”

Temps al temps!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

 

DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA SIGNADA PER LA MAJORIA DELS DIPUTATS CATALANS.

“No podem esperar que altres ens reconeguin si primer no ens reconeixem nosaltres mateixos”, John Adams

———————

DECLARACIÓ DELS REPRESENTANTS DE CATALUNYA
Resum de tot l’essencial de la Declaració d’Independència de Catalunya.

Al poble de Catalunya i a tots els pobles del món. Catalunya restaura avui la seva plena sobirania, perduda i llargament anhelada. Recollint les demandes d’una gran majoria de ciutadans de Catalunya, la Generalitat de Catalunya ha convocat un referèndum per a l’exercici del dret a l’autodeterminació reconegut en el dret internacional. Els ciutadans de Catalunya han votat majoritàriament a favor de la constitució de la República catalana. La Constitució de la República Catalana es fonamenta en la necessitat de protegir la llibertat, la seguretat i la convivència de tots els ciutadans de Catalunya i d’avançar cap a un Estat de dret i una democràcia de més qualitat.  L’estat català acatarà i farà complir legalment totes les disposicions que conformen aquesta declaració i garanteix que la seguretat jurídica i el manteniment dels acords subscrits formarà part de l’esperit fundacional de la República Catalana.  Reafirmem la nostra fraternitat i solidaritat amb la resta de pobles del món i, en especial, amb aquells amb qui compartim llengua i cultura i la regió euromediterrània en defensa de les llibertats individuals i col·lectives. La República Catalana és una oportunitat per corregir els actuals dèficits democràtics i socials i bastir una societat més pròspera, més justa, més segura, més sostenible i més solidària.

En virtut de tot el que s’acaba d’exposar, nosaltres, representants democràtics del poble de Catalunya, en el lliure exercici del dret d’autodeterminació, i d’acord amb el mandat rebut de la ciutadania de Catalunya,

– CONSTITUÏM la República Catalana, com a Estat independent i sobirà, de dret, democràtic i social.
.

– DISPOSEM l’entrada en vigor de la Llei de transitorietat jurídica i fundacional de la República.
.

– INICIEM el procés constituent, democràtic, de base ciutadana, transversal, participatiu i vinculant.
.

– AFIRMEM que Catalunya té la voluntat inequívoca d’integrar-se ràpidament  a la comunitat internacional.
.

– APEL·LEM als Estats i organitzacions internacionals a reconèixer la República catalana com Estat independent i sobirà.
.

– INSTEM al Govern de la Generalitat a adoptar les mesures necessàries per fer possible la plena efectivitat d’aquesta Declaració.
.

– FEM una crida a tots els ciutadans de la República catalana a fer-nos dignes de la llibertat que ens hem atorgat i a construir un estat que tradueixi en acció i conducta les inspiracions col·lectives.
.
Barcelona, 10 d’octubre de 2017

Puigdemont: Proclami la República, nomeni el nou Poder Judicial …

Puigdemont: Proclami la República, nomeni el nou Poder Judicial, reorganitzi la Policia amb el reforçament d’un ampli voluntariat. Li ordenem que compleixi el seu compromís ja!

President Puigdemont, posi en marxa la República. Doni les ordres i faci les lleis pertinents: il·legalitzi la Judicatura estrangera, nomeni el Poder Judicial d’acord amb la República, el Jutge Vidal li pot ajudar, il·legalitzi les policies estrangeres dins el territori de la República Catalana, i doni ordre als Mossos de protegir les noves seus interines de la nova Judicatura i dels centres de la Policia Catalana.

Demani ajuda al Poble i organitzin un cos de defensa mentre les coses es vagin assentant.

Quan hagi fet aquest pas enviï el Sr. Romeva acompanyat d’una bona delegació a cercar protecció de l’ONU (Cascs Blaus) i protecció militar d’un país neutral o favorable a la nostra causa amb qui negociï un tracte de favor comercial i de valors. De mica en mica diferents estats reconeixeran la nostra República i alguns d’ells configuraran una força internacional per ajudar-nos en cas de necessitat.

Encarem el tema dels Jordis, presoners polítics i de la guerra i el terrorisme que Espanya mai ha aturat des de fa 300 anys contra Catalunya, en èpoques més violenta i altres èpoques més encoberta però sempre activa. Fa pocs dies i encara ara tot el món ha pogut veure, i estant veient-ho encara, com les gasten aquesta gent, terrorista, lladre, invasora, incomplidora i mentidera.

Encarem el tema dels Jordis com a Estat Independent apartat d’Espanya, on les lleis espanyoles siguin per naturalesa il·legals, i fem-ho nosaltres amb poders fidels i legítims a la República, convidem jutges, institucions, policies i més institucions espanyoles a marxar del territori Català on ja no seran ni útils ni legals.

No encarem el tema dels Jordis pidolant a Espanya que sigui benèvola i els alliberi i menys encara no ho fem com a autonomia rebel, secessionista i fora de la llei espanyola, perquè si ho fem així faltem a la voluntat sobirana del Poble Català i dins de les lleis i normes espanyoles ens exposem a perdre bous i esquelles.

Per tant, President Puigdemont, compleixi el seu deure i a més el seu compromís: obeir el Poble Sobirà de Catalunya, que va parlar amb claredat i contundència: “Sí, volem Catalunya Independent en forma de República”.  Compleixi …!    han passat de llarg les 48 hores i no volem dialogar amb Terroristes que fa més de 300 anys que maten i oprimeixen al nostre Poble, les nostres persones i els nostres drets.

Que no es compleixi la segona part del que diuen les següents paraules:

Només importa el càstig, el sadisme que suposa tancar algú a la presó només com a escarment i exemple per a milions de persones que han perdut la por i que ja no aturarà ningú. Bé, sí, potser pot aturar alguna cosa i alguna gent qui no segueixi el mandat del poble i no faci allò per a què va ser posat, que no era res més que implementar els resultats del referèndum de l’1-O i, si aquests eren clarament a favor de la república catalana, proclamar-la.” (Jordi Martí Font, Prendre la paraula als  Blogs de Vilaweb)    (https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=274477)

Perquè som un Poble mil·lenari i ara hem donat la cara, ells no ens aturaran! segur! però vostè no ens traeixi, no intenti atura-nos perquè, a més de vergonyant,  no podrà!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

https://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69/?p=274477

Puigdemont, Junqueras, Forcadell: La Declaració ja! Diàleg posterior d’actius i passius.

Comités de Defensa del Referèndum i de la República (CDR’s), preparem-nos per ajudar al nostre President a activar la Declaració d’Independència i així alliberar-nos a tots, des del Sànchez i el Cuixart fins al Santiago Espot també pendent de Judici a l'”Audiència Nacional Española” i amb multes milionàries a l’esquena també pel mateix, per defensar Catalunya!


Per la defensa de Sànchez de l’ANC i Cuixart de l’ÒMNIUM, defensa inseparable de la defensa dse la República.
.
Us equivoqueu només pidolant que alliberin Sànchez i Cuixart. Això no va només de demòcràcia sinó d’Independència, per defensar la Independència els han empresonat. Defensem-la, doncs nosaltres, com també ho han fet ells. .Els espanyols ho saben perfectament. L’error de Companys va ser el mateix i ara el tornem a repetir.
.
President!  comportis com un estadista, faci la Declaració amb la solemnitat que mereix i amb el suport de tot el Poble Català, i aleshores es veurà encara més qui són i com són els nostres invasors, i podrà aturar-los amb les lleis que promulgui la República, amb els cossos de seguretat que creï i amb els nous jutges que nomeni.Ara i sense la Declaració en actiu, vostè i el seu govern estant desarmats sota l’imperi dels jutges colonials espanyols, de les seves lleis i de la seva policia.
.
El Poble organitzat entorn dels Comités de Defensa del Referèndum. de defensa del seu resultat i de defensa de la República que en resulta, defensarem la nova República Catalana Independent i amb ella alliberarem tots els encausats i tots els presoners.President Puigdemont, confiï amb el seu Poble, no ens estovarem, serem constants i incisius. No vulgui salvar l’autonomia, és un projecte caduc i té els dies comptats, ara ha arribat l’hora de la nostra Independència.
.
President Puigdemont, no tingui por del 155 ni de la violència, Proclami la República que és el que ells volen evitar a tota costa, amb amenaces, sortides de to, efectes psicològics, empresonaments i multes desorbitades i excessives, pressions internacionals amagades i maquiavèliques, comprant als interlocutors com en aquell cas de Fresno, amb jugades de les seves cloaques, no els fem cas !
,
President, Proclami la República! No esperi més! faci-ho ja!
.
Salvador Molins (CA-UPDIC) (Soci de l’ANC i ÒMNIUM)

 

Resum:

1 – Complir el Compromís: “Si guanya el Sí farem la DI”

2 – La Voluntat del Poble Català. Un 90% de Sí a la República Catalana

3 – Fer la Declaració d’Independència

 4 – Estratègia d’atac democràtic.

Adhesió de Salvador Molins (CA-UPDIC) a l’adhesió de l´escriptor Miquel López Crespí (de Mallorca) a la Carta-manifest de Carles Castellanos (Poble Lliure-CUP) COMPLIR LES PROMESES DE L’1 D’OCTUBRE
.
L´històric dirigent del MDT i militant de Poble Lliure (CUP) ha escrit: COMPLIR LES PROMESES DE L’1 D’OCTUBRE
.
Les promeses de l’1 d’octubre no s’han complert encara: la declaració de la Independència la tenim suspesa.
.
Jo ja havia dit abans del dia 10 que no veia clara aquesta fórmula de Declaració “diferida” i també després del dia 10 vaig criticar la manera com s’havia fet.
.
I HEM DE SORTIR D’AQUEST EMBOLIC
.

Convocar eleccions autonòmiques seria un error. Hi ha un cert nombre de gent que es pensa que convocant eleccions autonòmiques podríem resoldre la situació actual. Jo crec que seria un error que ens tornaria a posar uns quants anys enrere i que convertiría en inútil l’1 d’octubre, tot l’esforç d’aquell dia i dels dies posteriors.
.
LES UNIQUES ELECCIONS QUE S’HAN DE CONVOCAR ARA SÓN ELECCIONS CONSTITUENTS, UN COP LA REPÚBLICA CATALANA INDEPENDENT JA HAURÀ ESTAT PROCLAMADA.
.
Cal, doncs, fer una declaració d’independència tal com s’ha promès però per a poder-la portar a terme CAL SUPERAR UNS ERRORS del moment actual.
.
1– En primer lloc, cal defensar fermament la validesa del referèndum (amb més d’un 90% de vots afirmatius).
.
2– En segon lloc, cal fer la Declaració d’independència fonamentant el moment amb la máxima mobilització popular.
.
Pensar que la decisió del parlament no ha de comptar amb el suport explícit del conjunt de representants del poble català i basar-ho tot en l’acció del President i dels grups parlamentaris, és abandonar l’element de mobilització que ens ha permès avançar fins ara.
.
3– En tercer lloc, un altre error és la manca de previsió davant la repressió de l’estat espanyol. És un error que hagi sorprès massa gent aquesta qüestió. I no veure prou el carácter important de “guerra psicológica” de moltes actuacions.
.
CAL PREPARAR NOVES MANERES I MITJANS. Tot mantenint el caràcter pacífic, democràtic i inclusiu de les nostres mobilitzacions haurem de preveure, d’ara endavant, que estiguin ben protegides de possibles molèsties de grups franquistes etc. No podem anar amb el lliri a la mà i hem de millorar la nostra organització i coordinació, arrelant a totes les comarques en estructures concretes de defensa de la República catalana.
.
Les experiències dels darrers dies ens han mostrat, d’una banda, les nostres grans possibilitats, però també aquesta necessitat de millorar les nostres formes de treball i d’organització.
.
https://www.facebook.com/miquel.lopezcrespi/media_set?set=a.10214525526240711.1073744454.1497212784&type=3&pnref=story