“No pidolem clemència, sols declarem la Independència” El 13N per la DUI. L’única defensa viable de les Institucions catalanes.

"tenim un sol objectiu. I no ens allunyarem ni un milímetre !" __ EA 1414
Josep Vilalta Boixader:

Cal declarar les lleis espanyoles nul·les i trencar amb la DUI. 

Desprès de 5 manifestacions massives, i de 5 anys que el poble ha intensificat la lluita per la independència de Catalunya, desprès d’ una consulta guanyada amb prop 2.000.000 de vots a favor, i per acabar-ho d’arrodonir, desprès d’ unes eleccions al Parlament Català, guanyades per majoria absoluta per les forces independentistes (72) diputats sobre 135 , els nostres diputats suposats “independentistes”, ara mateix, a la part final del 2016, mireu de que parlen …
Fan la mateixa cantarella de sempre  i els patriotes catalans ja n’estem farts :
–“Farem un referèndum” ……… sona a l’any 2014, el 9N
— “Retreuen a l’ Estat la falta d’inversió ???? quina novetat !!! sona als anys 1990-2000 i el 2006 on la gent del BIC de Berga i de Catalunya Acció ja vàrem portar i estrenar la pancarta del Next State.
— Avui mateix 26-10-2016, he pensat ara va de bo !!! Les primeres autoritats de la Generalitat declaraven: “Hem de dir prou davant de la situació actual i passar a l’ acció” però aviat he vist que era un miratge…. doncs es referien a estacions, trens i vies…. i no a la independència. Tornem a  l’ any 2006??
Senyors del Govern Català, sense una DUI, no hi haurà independència, com sense trencar un ou no es por fer una truita. Llavors no trobeu estrany les demandes judicials de l’Estat ja que amb les seves lleis i les que faran -sempre les fan quan els convé- per anar contra l’independentisme i contra Catalunya, …  no hi ha res a fer, cal declarar-les nul·les i trencar amb la DUI.
Josep Vilalta Boixader; Membre fundador del BIC; de la ANC Berga- i membre de OMNIUM.

1393846_1404719033099151_1039675611_n

Només la DUI pot defensar les Institucions Catalanes. El 13Nper a la DUI !!!

0 -
No vàrem dir que el TC no és el nostre tribunal, ni ell ni els altres tribunals espanyols! Per què fem el ruc i pidolem clemència quan l’única solució és la Plena Independència?
Només la DUI ens obrirà la porta d’aquesta presó.
Tenen 72 diputats i no tenen pebrots de preparar Catalunya per a fer la DUI, o tan sols fer-la ja. Són mecs i ineptes, capats mentalment i mai faran la Independència. Fotem-els fora!
DUI ja!mai la farà
1 PRECIPITEM_6

PER SALVAR ELS IMPUTATS I PER SALVAR CATALUNYA: DUI JA !

1 - ara Hora DUIqaMYfBRWTsHXkDq-800x450-noPad

TRANSFORMAR EL 13NOV PER LA DUI IMMEDIATA:

PER SALVAR ELS IMPUTATS I PER SALVAR CATALUNYA: DUI JA !

BEN AL CONTRARI DEL QUE S’ESTÀ FENT, DE NOU UN ERROR ESTRATÈGIC FLAGRANT CONTRA ELS INTERESSOS DE LA CATALUNYA INDEPENDENT.

Els pretesos independentistes catalans, sobretot els seus capdavanters actuals i figurants que els fan costat organitzant-los les performances del win-win i dels somriures -ara mateix glaçats- segueixen fent d’autonomistes i d’esclaus mendicants, com si es tractés avui d’una avortada i estèril Orde Mercedària del 2016.

Quan van organitzar la Gran “V”, a aquell logotip d’Ara és l’Hora amb el que en van fer campanya li van segrestar l’estel blanc sobre el fons blau transformant la “V” de Victòria -que de Victòria per als catalans només n’hi ha una, la nostra Independència-, la van transformar en una “v” de “volem votar” simple i natural democràcia en un país sotmès a un altre país que li nega tot i li sostrau tot el que pot i més encara, dignitat, poder de decisió i d’organització pròpia, recursos, futur, diners, veu i …. una llista que mai s’acaba.

Ara fa poc van fer tornar a resussitar el senyor Rigol amb aquella ja vella pantalla i llarga pastanaga de que ens calia refer el ja esmorteït “PACTE PEL DRET A “NO” DECIDIR DELS CATALANS”. Ho sigui més del mateix: autonomisme pur i claudicació activa i permanent. Seran fotuts esclaus i per a més INRI perquè nosaltres els ho consentim.

Ara, ahir i el mateix proper dia 13 de novembre, ja hi tornem a ser, es torna a despenjar l’ÒMNIUM, amb “DEMOCRÀCIA i més DEMOCRÀCIA” enlloc d’Independència i DUI que és el que de veritat ja toca sinó volem prendre més el pel i la paciència als ja cansats i esgotats catalans, als independentistes de “Nació” i als independentistes de reverberació, com si la tan anhelada base social no patís de natural “el síndrome de la lletera” que de tant anar a la font al final es va trencar.

Si la lletera es trenca que li passarà al tòtem d’engrandir la base social tan essencial d’aquest “prucés” democràtic? Jo i tots ens pensàvem que mitja democràcia ja la tenim pels verals d’Europa i el que ens cal de veritat, en un PROCÉS REAL I EFECTIU DE RECUPERACIÓ és la democràcia plena que per entendre’ns, ésser ben clars i evitar que altres la utilitzin al seu aire a cor que vols, només té un nom clar i definitiu: INDEPENDÈNCIA !

No sigui que ens tornin a dir i colar per la indirecta com ho va fer el Sr. Puigdemont al Parlament Català en la recent moció de confiança, amb tota la cara dura que es pot tenir, quan va dir que el 9N o el 27S el que volíem era “VOTAR” confós amb aquell eslògan que es repetia de “VOLEM VOTAR” quan el que realment volem i des de sempre, però més encara des del 2012, 2013, 2014 9N i 2015 27S, el que volem és la INDEPENDÈNCIA.

No girem les coses i no amaguem i censurem el nom dels patriotes com el de Santiago Espot -sembla el nom prohibit- deu ésser de forma inconscient que l’autocensura encara funciona al cent per hora com en les millors èpoques des de que estem sotmesos als espanyols, d’una manera molt propera en les dictadures de Primo de Rivera, de Franco, durant la República i també en els mateixos dies de l’invasió Napoleònica.

Per tant no ens fem més auto gols i no ens equivoquem, no estem treballant per la democràcia, nosaltres ja en som de demòcrates, no hauríem de treballar per Espanya, voler arreglar de nou Espanya dient-los que han de ser més demòcrates, ja ho va fer Lluís Companys i li van tallar el coll com agraïment, ¨No! res de tot això, nosaltres, els independentistes catalans només hem de treballar per una sola cosa i aplicar-nos-hi de valent perquè ja per si mateixa és prou difícil, nosaltres treballem i hem de treballar sols per a recuperar de pressa la nostra Independència.

Si volem salvar tots els imputats, la Forcadell, el Mas, l’Homs, demès Conselleres, batlles, regidors, el mateix Santiago Espot, i sobretot, si amb ells ens volem salvar a nosaltres mateixos, tots els catalans i les nostres properes generacions, creieu-me! siguem intel·ligents, humils i perspicaços per reconèixer el que és una veritat bàsica, real i comprovable, … a més plenament legítima, guanyadora i legal internacionalment parlant que en definitiva és el que compta, ja deveu intuir que em refereixo a preparar i fer la DUI -Declaració Unilateral d’Independència- com es va fer a Kossovo i com va certificar i homologar la seva validesa el Tribunal de Dret Internacional i de Justícia de la Haia.

Deixem-nos de Referèndums difícils d’organitzar i fàcils de boicotejar amb tupinades de tota mena, falta de participació, o amb risc de perdre’ls per la mateixa por -com a escòcia o com al Québec- i preparem la DUI guanyadora, que tenim 72 diputats senyors meus, 72 diputats com en un partit de Boxa quan només en necessitem 68 de diputats! Sí! 68 diputats, i determinació, i coratge, i també, perquè no, la fermesa dels Cubans.:

Per tant, l’objectiu primordial tàctic d’aquest 13 de novembre del 2016 ha de ser:
FER UNA FORTA MOGUDA PER A LA DUI IMMEDIATA.

Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció, Soci de l’Òmnium, soci de l’ANC, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- partit fundat el 2013 per Jordi Fornas ex batlle de Gallifa,

TOTS DUI HAIA

El 69 o el 96, la veritable presó catalana. A banda Espot s’encara amb Espanya i no mama com una criatura.

Els catalans, sobretot els seus partits de fet autonomistes no saben desenganxar-se de la mamella espanyola com una mena de nadons malcriats i porucs, mentre Espanya no para de xuclar la mamella catalana, com una mena de sangonella. ASmdpos escenifiquen una mena de 69 eròtic denigrant.

Haviam quan madurarem tots plegats.

SANTIAGO ESPOT GRAN LLUITADOR I DEFENSOR DE LA PÀTRIA CATALANA S’ENCARA AMB ESPANYA.

 12705456_10208100131295516_439773460142455476_nDUI-11S BERGA3_thumb[3]Les "Primaries de la Independència" del 13-D són una victòria pel poder dels pobles. __ EA 1474La profecia de Santiago Espot (2) __ EA 1452SOSTRES: "Ens estan massacrant fins a l’extermini i encara creiem que hem de ser objectius i imparcials."EA 1350"els catalans desitgem la independència nacional !!!" __ EA 1344Finançament i gosadia.    EA 1274Coordinats per construir l'estat català. EA 1170Poble en marxa: tot són passos d’un mateix camí vers la Independència.  EA 1167Promoure la ruptura necessària, un decisió urgent . EA 1171"tenim un sol objectiu. I no ens allunyarem ni un milímetre !" __ EA 1414Molts catalans s'han quedat atrapat als anys 60 ... (EA 1008)EA 930. Santiago Espot, demà serà a Berga. L'home que vol i fa la Catalunya Independent ja!EA 918. Perquè avui fem un Acte important i no ens treuen enlloc.EA 914. "Llengua i Estat" dues columnes imprescindibles per a la Catalunya Sobirana.EA 875. "No ens mamem el dit!" Sabem de ben cert la causa de la desafecció ...Resposta al post núm. 1593: Força! Catalans! __ EA 1595576. Avui a les 7 a Ràdio Estel darrer programa "Temps d'Oci". Durant molt temps hi ha participat Catalunya Acció."ÉS L'HORA DE LA INDEPENDÈNCIA" acte a FIGUERES.  EA 1236Catalunya Acció i La Cup faran campanya pel"Sí" el 13'D __ EA 1454Dignitat nacional és igual a Independència. EA 1063484. Els polítics actuals del govern i de l'oposició de la Colònia Catalana ...Parla (escriu) Enric Canela de Suma Independència. __ EA 1485Intentant ofegar l'Esperit Macià: indirectament o no, s'amaga la paraula INDEPENDÈNCIA.

el-president-de-catalunya-accio-santiago-espot

Fotografia actual de Santiago Espot, President de Catalunya Acció.

per Nerea Rodríguez d’El Món 18/10/2016

Santiago Espot: “Sóc el primer català, des de l’inici del procés, que va a l’AN despullat institucionalment”

L’Audiència Nacional ha citat a declarar el proper 7 de novembre el president de Catalunya Acció per instigar la xiulada a l’himne espanyol i a Felip VI durant la final de Copa

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, haurà d’anar el proper 7 de novembre a Madrid per declarar davant de l’Audiència Nacional per haver instigat, mitjançant un manifest, la xiulada a l’himne espanyol i a Felip VI durant la final de Copa del Rei l’any 2015. En declaracions al Món, Espot ha reconegut que “era previsible, perquè el mes d’abril es va reobrir aquest tema a la sala penal, pel manifest, del qual jo en sóc l’autor, i ells diuen que va provocar uns fets enormement dolorosos”. 

 Per a Espot, aquesta és la primera vegada “que se li ha fet mal a Espanya”, però assegura que un dels peatges que caldrà pagar per assolir la independència és “fer mal”: “A vegades també hem de tenir actituds dures”, sentencia. Ell ho té clar: “El motiu de la meva citació és aquest, no han pogut superar una mostra d’antiespanyolitat retransmesa per tot el món”.

 El president de Catalunya Acció no ha volgut desvetllar l’estratègia de defensa que seguirà el proper 7 de novembre: “Queda entre el meu advocat i jo, perquè ara no direm per on jugarem”, però es mostra contundent: “Tornaria a fer-ho, i el que passa és molt greu, perquè sóc el primer català, des de l’inici del procés, que va a l’Audiència Nacional despullat institucionalment”.

 Espot recorda que ell no és ni regidor, ni diputat, ni president o expresident del Govern o del Parlament, i que no ha viscut mai de cap càrrec o sou públic: “Vaig allà com a català del poble, però no tinc un aparell de partit al darrere, ni institucional, ni associatiu”.

 A més, Espot té clar que l’investiguen per un delicte que fa que Espanya “retrocedeixi 200 anys en la seva història: per escriure”, i constata que “Espanya actua de la manera que ha d’actuar un territori que està a punt de perdre una part”. Alhora, lamenta: “Potser els que no actuem correctament som nosaltres, perquè no avancem. Ens hem de fer la pregunta de si amb sortir una vegada a l’any al carrer n’hi haurà prou per fer la independència, perquè l’Estat té la piconadora judicial en marxa”.

577162_3606293111985_1113377346_3519413_809095002_n

TOTS DUI HAIA

 

LA DUI, EL CAMÍ HOMOLOGAT I SEGUR. ISRAEL, SUÏSSA, JAPÒ, REPÚBLICA DE SUD-ÀFRICA … NOUS BANCS DE LA INDEPENDÈNCIA CATALANA

1 - ara Hora DUI1393846_1404719033099151_1039675611_n

LA DUI, EL CAMÍ HOMOLOGAT I SEGUR… ISRAEL, SUÏSSA, JAPÒ, REPÚBLICA DE SUD-ÀFRICA … NOUS BANCS DE LA INDEPENDÈNCIA CATALANA

SI FEM LA DUI -HOMOLOGADA PER LA HAIA EN EL CAS KOSOVO- GUANYAREM O FINS I TOT ENS ESTALVIAREM EL REFERÈNDUM DE RATIFICACIÓ.

UN POBLE ADULT I MADUR NO NECESSITA L’APROVACIÓ NI EL PERMÍS DE NINGÚ.

—————–

22295_853924101309462_3109042407847747601_n

La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi i la nostra Estelada.

Amb Catalunya, Occident pot completar en el marc d’Europa un dels seus grans eixos, em refereixo a l’eix anglosaxo que connecta els Estats Units amb Londres i va fins Israel, un estil de democràcia i de defensa de la llibertat en el que Catalunya encaixarà bé i esdevindrà una vàlua que d’alguna manera encara resta pendent.

.

L’altre eix més significatiu enllaça Alemanya, França i Itàlia. L’arc del Nord el formen països com Suècia, Noruega, Islàndia i Dinamarca, …

.

A més, dins d’Europa no és bo que Anglaterra es trobi gaire sola i amb Catalunya hi trobaria un bon aliat i una altre ferma companya.

.

Els dos eixos ben completats dibuixaran una creu, no pas d’estels lluents com els que dibuixen la famosa i bonica constel·lació anomenada «la Creu del Sur» brúixola i nord de vaixells i mariners al llarg de tota la història, sinó una creu formada pels diferents estels blancs corresponents a nacions europees, estels que simbolitzen la llibertat dels Pobles que frueixen del suprem valor de la seva pròpia independència, estels blancs com el que figura dins del triangle blau de la nostra estelada.

.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM,simpatitzant de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

IMG_2320

 

Puigdemont de genolls i amb ell Catalunya lliurant-se als desitjos de l’amo com a dòcils esclaus.

“els nostres” mostren la seva incapacitat perquè no tenen ni el coratge ni l’audàcia necessaris per aprofitar les febleses de l’enemic”

01-IELTSIN-CAT

De genolls

Així és com metafòricament va fer el seu discurs el màxim representant de Catalunya a la capital del regne que té ocupada militarment la nostra terra.
No hi va haver coratge per plantar cara i no hi havia excusa, ni tant sols de por escènica, perquè els representants espanyols no s’hi van acostar en una nova demostració d’arrogància i menyspreu.

No hi ha dignitat quan qui ocupa el càrrec de President de la Generalitat va a Madrid i posa en safata les condicions per poder assegurar el fracàs d’un referèndum, ja de per si innecessari, i ho fa en un to de submissió i reconeixement de l’autoritat de l’Estat.

Aquest capteniment és la demostració de la mentalitat d’uns polítics acostumats a complir amb el seu rol de dependents del poder de l’Estat, incapaços de defensar les llibertats dels catalans i conformats a continuar administrant la misèria autonòmica.

S’amaguen en la defensa de la democràcia i en reclamar-ne més, com si la nostra pertinença a l’Estat espanyol fos la conseqüència d’una decisió democràtica i no d’una acte de força reblat infinitat de vegades.

És en aquest punt on, “els nostres” mostren la seva incapacitat perquè no tenen ni el coratge ni l’audàcia necessaris per aprofitar les febleses de l’enemic, que en aquest moment són moltes i la principal és que no poden fer us del seu principal argument: la força bruta.

Tampoc saben aprofitar l’impasse i el buit de poder dels darrers mesos ni l’estat de prostració econòmica i el descrèdit internacional d’un Estat decrèpit i corromput fins als ciments.

Els suposats independentistes han recorregut a totes les excuses i falsedats, s’han saltat els compromisos i estan atrinxerats darrera els mitjans de comunicació que controlen i els protegeixen de qualsevol crítica.

Vistos els incompliments que han acumulat els darrers anys, es poden aplicar allò de que la prudència els ha convertit en traïdors.

Quan el representant del país va de genolls i la majoria de la gent no se’n adona i fins i tot ho considera oportú i una mostra de coratge és que tot el país està agenollat.

Ho veiem cada dia: els uns reclamen desobediència i els altres reclamen perquè els volen jutjar per haver exercit una suposada desobediència, però tots plegats només consideren que es tracta de l’exercici de la democràcia i ningú sap o no vol veure que és una qüestió d’exercici de la llibertat nacional que ens ha estat segrestada.

És això que els espanyols anomenen: la sobirania nacional, que ells interpreten descaradament com el seu dret a posseir la nostra, obtinguda per la força militar.

Cal l’acte de força democràtica, acompanyada de l’acció popular que ens ha de permetre recuperar la llibertat, m’estic referint a la declaració d’independència (DUI) i el control del territori.

Gran part dels nostres compatriotes no s’adonen de la gravetat de la situació perquè viuen en el núvol del greuge, la queixa i el victimisme on s’amaguen aquests prestidigitadors que diuen que faran una truita però són incapaços de trencar l’ou.

El resultat només pot ser un ou dur, que és el que realment pretenen perquè ja els va bé que tot quedi solidificat dins la closca de sempre.
Cal trencar l’ou i és prou clar que els actuals polítics no ho faran, per tant cal organitzar-se per poder-ho fer quan es presenti la pròxima ocasió en forma de procés electoral que, ara sembla llunyà però, en mig de la confusió i el desgavell, es pot produir en el moment menys esperat.

Jordi Fornas
President d’UPDIC

14670606_1156929004354214_5789994203074001634_n (1)

Vergonya: Puigdemont es ven als catalans embolicant la tercera via amb el RUI.

trahit

Vergonya! :
Puigdemont es ven als catalans
embolicant la tercera via amb el RUI. Ja fa dies o setmanes anava anunciant als espanyols que els deixaria decidir preguntes dates i carències. És que Puigdemont s’ha tornat boig? es creu que rebaixant-se i traint als catalans ell se’n sortirà bé?


mai la farà

Lluís Companys va voler ajudar Espanya i Espanya el va afusellar.

Al Mas li passa el mateix. va voler fer les coses des de dins d’Espanya i mentre ets dins d’Espanya ets seu i faran amb tu el que ells vulguin.

DUI ja, d’una punyetera vegada!

Sr. Puigdemont no es baixi els pantalons parlant de la tercera via i barrejant-la amb el referèndum que pidola als espanyols, oferint-los negociar preguntes, terminis i carències … no es baixi tant sovint els pantalons que li veurem el cul !

Si no té coratge per fer la DUI, que pot fer amb els 72 diputats de fa més d’un any disposa, majoria absoluta al Parlament, plegui, sigui digne i reconegui la seva incapacitat i aleshores escollirem un altre President.

Sr. Puigdemont no es vengui als catalans i la seva Independència, no traeixi la nostra mil·lenària nació, no ofereixi als espanyols triar les pautes que només poden decidir els catalans. El Referèndum serà un fracàs anunciat com el Pacte Fiscal i demés pastanagues convergents.

El camí de Dret Internacional homologat que des de fa més de 365 dies pot seguir és la DUI, com a Kosovo avalat pel Tribunal de Dret Internacional de la Haia. Tan cec és vostè, o es tracta de interessos amagats i covards?

Prou de vendre’s Catalunya i la nostra plena Llibertat !

Prou!

Salvador Molins de Berga, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- partit creat el 2014 per Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

1 PRECIPITEM_6

 

Hemeroteca al respecte:
http://www.ara.cat/politica/Conferencia-Carles-Puigdemont-Madrid_0_1666033458.html

“Carles Puigdemont ha predicat al desert en la seva visita a Madrid. El president de la Generalitat ha defensat aquest dilluns la proposta de referèndum pactat en un esmorzar informatiu a la capital espanyola al qualno hi han assistit representants dels partits polítics espanyols. Tot i així, ha estès la mà als governants de l’Estat per intentar arribar a un punt d’acord que permeti donar una sortida pactada als anhels de Catalunya de decidir el seu futur, i s’ha mostrat disposat a negociar el contingut del referèndum, i també la data, el llindar de resultats per considerar-lo vàlid i una possible moratòria abans de repetir la consulta.”

LA DUI ES FONAMENTA EN EL DRET INTERNACIONAL. PER A FER-LA SOLS ENS CAL DETERMINACIÓ i 68 DIPUTATS.

 

estelada updicpacte DUI

Només hi ha una manera d’assolir la independència: declarar-la!

 

“UNIM-NOS PER A DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA”

LA DUI ES FONAMENTA EN EL DRET INTERNACIONAL.
PER A FER-LA SOLS ENS CAL DETERMINACIÓ i 68 DIPUTATS.

——————————-

PROGRAMA ELECTORAL D’UPDIC:

1/ PROCÉS D’INDEPENDÈNCIA

2/ DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA

3/ PROCÉS CONSTITUENT DEL NOU ESTAT

 

1 – EL PROCÉS D’INDEPENDÈNCIA

UPDIC vol dur a terme la Declaració d’Independència de Catalunya el més aviat possible.

Ens ratifiquem en què la Declaració d’Independència de Catalunya és la condició indispensable per a qualsevol acord amb altres formacions polítiques, en les condicions que s’expressen tot seguit.

Considerem que això s’ha de fer després de la constitució del nou Parlament català sorgit de la voluntat popular manifestada a les urnes i la formació del Govern pel President elegit per aquest Parlament. Tractant-se d’una situació d’emergència, els terminis i protocols no cal que siguin els que descriu l’actual legalitat vigent.

La Declaració s’ha de fer de manera unilateral per part d’una majoria parlamentària de les forces polítiques catalanes, sense necessitat d’acords previs amb les institucions de l’Estat espanyol i el seu Govern. La Constitució espanyola es considerarà derogada.

La Declaració es farà des del Parlament de Catalunya, per ser la seu de la voluntat democràtica del Poble Català i per la majoria política dels seus representants electes.

Si per motius de la mena que siguin, que s’entén que serien de força major, la Declaració d’Independència no és pogués fer en aquest lloc emblemàtic de la voluntat democràtica dels catalans, se’n escolliria un d’alternatiu que permetés la trobada i reunió dels càrrecs electes que formen aquesta majoria política.

Tot seguit que s’hagi produït l’acte de Declaració de la independència, es comunicarà a totes les Nacions i Estats del món i als principals organismes internacionals, demanant-los l’immediat reconeixement del nou Estat Català i l’ingrés a cada un d’aquests organismes internacionals, recordant-los que ens empara la legitimitat democràtica i ens acollim a la normativa, tractats, drets i legislació existent en aquesta matèria.

El Govern de la Generalitat prendrà de manera immediata les mesures pertinents per tal de què tots els béns i organismes de l’Estat espanyol: hisenda, governació, justícia, infraestructures ferroviàries o de comunicacions, telefonia, aprovisionament elèctric o d’aigua, policia de fronteres o exèrcit, en territori del Principat de Catalunya, passin a estar sota el seu control o es retirin.

En cas de resistència a l’autoritat catalana en el propi territori, es procurarà no haver d’aplicar la força si no és de manera simbòlica i s’optarà per duplicar les funcions d’aquells organismes que s’oposin al nou Govern Sobirà, mentre no es resolgui la duplicitat de manera negociada.

En el cas de què l’Estat espanyol es negui a negociar amb el nou Estat català es buscarà la mediació dels organismes internacionals perquè intervinguin en el conflicte.

 

2 – DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA

Declarem que per la voluntat del poble català expressada democràticament a les urnes, Catalunya es constitueix en Estat Independent.

Proclamem constituïda la República Catalana, deslligada de qualsevol lligam polític i econòmic envers l’Estat que fins ara tenia sotmesa Catalunya per la força de les armes, des de fa més de 300 anys.

Anunciem que aquest nou Estat català es considera hereu del què durant segles va existir i va ser reconegut internacionalment, concretament fins a la total desaparició, amb l’annexió de Catalunya a la corona espanyola borbònica per la força de les armes.

Denunciem aquest acte de guerra, ocupació militar i posterior i reiterada repressió indiscriminada cap als nostres ciutadans, dirigents i institucions i ens declarem deslligats de tot compromís anterior i posterior envers aquesta institució monàrquica i l’Estat que llavors i actualment la representa.

Denunciem els tractats internacionals que s’han signat per part del Regne d’Espanya, anteriorment de Les Espanyes (i en el seu cas, de la República Espanyola) sense que hagin estat ratificats ni acceptats pel poble català o el seu Govern, quan aquest existia.

Reclamem el lloc que per dret ens pertoca entre les Nacions Lliures del Món en igualtat de condicions i drets.

 

3 – PROCÉS CONSTITUENT DEL NOU ESTAT

UPDIC participarà en el procés constituent consegüent a la Declaració d’Independència proposant la fórmula republicana com a base del nou Estat.

Declararem Catalunya com Estat Democràtic i de Dret amb separació de poders: Legislatiu, Executiu i Judicial.

Totes les lleis actuals (excepte la Constitució espanyola) continuaran en plena vigència mentre el Parlament Català no les substitueixi o modifiqui.

El procés d’independència finalitzarà amb un referèndum d’aprovació de la nova Constitució de Catalunya, elaborada entre tots els partits presents al Parlament.

1 PRECIPITEM_6