Sense por i ben decidits … sumem 68 … la DUI = CDC+ERC+CUP

volem

Davant la Llei de l’Embut: Preparem urgentment la DUI i emprenguem el vol !

Es diu “la llei de l’embut”  i  “qui gemega ja ha rebut” si no ha fet la DUI i ha emprès el vol.

.

La sobirania plena és la Independència. Sense independència no hi ha Dret a Decidir.

YnJ1c3NlbC1DQQ==_230080_4389_1.

Com Anglaterra, un país normal que dicti les seves pròpies lleis i prengui les seves decisions amb dret a equivocar-se però també a encertar-ho.

1 PRECIPITEM_6.

Està bé que Puigdemont ja digui que hem de marxar de pressa, però quan es reuniran amb Junqueras i la CUP per sumar 68 o més diputats i redactar i preparar la DUI?

IMG_2320.

Aquest és el camí unilateral, fer-ho sense esperar el consens total, que naturalment mai hi serà.

18 hores.

Per això calen capdavanters decidits a guanyar, ells! la Independència, i així empènyer el Poble i aixamplar de veritat i forma efectiva la base social que ja tenim.

10450968_796846140380216_1910836566163556167_nParesEEUUfornas

(Fotografia: Jordi Fornas, UPDIC).

Qui no vegi això és que no està preparat per a presidir i governar Catalunya en el tram final vers la Recuperació de la set vegades secular Plena Independència de Catalunya.

TOTS JUNTS … sense por i sense mandra …

Sense por i ben decidits … sumem 68 … la DUI = CDC+ERC+CUP

1 sense por salmó

.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i soci de l’ÒMNIUM. Simpatitzant de l’UPDIC -Units pera declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

.

volem

Hi ha una sol·lució valenta i ràpida, es diu DUI, és homologada i ara mateix pot sumar 72. Suficient!

aligotHAIA_FOT

Hi ha una sol·lució valenta i ràpida, es diu DUI, és homologada internacionalment i ara mateix sumaria 72.  N’hi ha prous de diputats, amb 68 passaríem. És suficient!

Però ells, CDC, Esquerra i CUP, ai las, no la faran mai. Inútils i mesells!

Salvador Molins Escudé

És una vergonya. Tothom demanant perdó (CUP i Junts pel Sí) i demanant per uns o altres vots a Madrid. Si som sincers i pràctics DUI ja!

DUI DUI

1 - NO 26J

MÓN

‘The Wall Street Journal’ apunta que el Brèxit és una ‘alenada d’aire’ per a l’independentisme català

L’article destaca el sentiment separatista i pro-Unió Europea català

El diari nord-amercià The Wall Street Journal publica avui un article en el qual explica les conseqüències del Brèxit en l’independentisme català. Les declaracions de la primera ministra escocesa, Nicola Sturgeon, posant sobre la taula la possibilitat d’un segon referèndum d’independència Escòcia ‘ha estat música per a les orelles dels separatistes catalans, que han estat intentant sense èxit de convèncer al govern de Madrid de permetre un referèndum sobre la independència’ diuen a l’article. Unes línies més avall afegeixen: ‘Els analistes diuen que el vot pel Brèxit podria proporcionar una alenada d’aire als secessionistes catalans.’

L’article explica que, com Escòcia, Catalunya té un fort ‘sentiment separatista i pro-Unió Europea.’ Sobre les divergències dels partits independentistes catalans apunta: ‘Ara, l’impressionant resultat al Regne Unit ha tret els catalans de la dicussió sobre les seves diferències internes i els ha resituat en una foto més gran. Alguns van dir que la UE haurà de demostrar ara una major creativitat per fer front a situacions especials, com la del Regne Unit i la de Catalunya’ i continua amb unes declaracions: ‘Un dels resultats d’aquesta situació és que la UE haurà de ser molt flexible per oferir respostes polítiques a tots aquests nous desafiaments”, va dir Albert Royo, cap del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya, que treballa per augmentar la consciència internacional sobre l’empenta independència.’ I acaba dient: ‘Fins al moment, els funcionaris de la UE han advertit repetidament Catalunya que hauria de tornar a sol·licitar l’afiliació si se separa d’Espanya.’

L’article ha estat escrit pel corresponsal a Madrid d’aquest rotatiu, Matt Moffett.

La llei que impera és la llei de l’embut. Aparquem el WIN WIN i els somriures i disposem-nos a fer la DUI (Unilateral per fets consumats)

 

1 sense por salmó

Salvador Molins Escudé Vam votar el 27S i el DIP ho deia clar, que els catalans, CDC i ERC, deixin Espanya i es dediquin al 100 per 100 a Catalunya i que preparin la DUI si tenen dignitat.

Eleccios espanyoles? …. NO GRÀCIES !       Ni TC ni res d’Espanya.

—————–

La llei que impera és la llei de l’embut. Aparquem el WIN WIN i els somriures i disposem-nos a fer la DUI (Unilateral per fets consumats)

1 - NO 26J

Compte amb l’oblit: LA DUI és la porta del reconeixement internacional. Compte amb la memòria recent.

1 sense por salmó

Compte amb l’oblit: LA DUI és la porta del reconeixement internacional. Compte amb la memòria recent.

Què bé els hi van a alguns les aparents ensopegades. Què fàcilment s’obliden del Món i dels necessaris reconeixements internacionals. Quantes ganes tenen de no córrer -en diuen ells, és massa important, no podem encotillar-nos amb el temps, s’ha de fer bé  … i aquest fer-ho bé que bo que sigui etern-.

Juguen amb la precarietat de la memòria. Com s’ho fan?  Anys lluitant per la DUI i no en fan ni cas, i algú s’inventa un mot sense sentit com “RUI” i en quinze dies sembla que se n’ha parlat sempre. Qui té aquesta capacitat d’entabanar tan gran? Qui substitueix “Independència pel fals “Dret a Decidir” i tothom ho accepta callat i sumís -muts i a la gàbia-  i es queda tan tranquil.

No oblidem que Espanya i els qui li ho permeten ens roben recursos, llibertat i ànima.

No ens oblidem de la DUI. Ells, els que diríem nostres no la faran mai, ni amb 72 diputats ni amb 68 diputats. Ara s’han inventat una RUI per oblidar la DUI que en realitat és l’únic camí homologat pel Tribunal de Dret Internacional de la Haia. Innocents, alguns, diuen que nosaltres els catalans som més espavilats que altres països que ja s’han alliberat i que nosaltres encetarem un camí nou, el dels somriures, que tothom imitarà, i ho diuen oblidant que en el món impera la política no pas dels drets sinó la política dels fets consumats.

No ens oblidem que el 27S vam votar independència i 18 mesos dels que ja només en resten 13. Volen retocar el full de ruta, a la baixa naturalment. No en tenien prou amb les declaracions paranoiques de Puigdemont, Romeva, Junqueras i la Munté, i enlloc de caminar vers l’urgent independència s’inventen mocions de confiança i tot el que els convingui per justificar el anar fent que Itaca és molt llunyana i bella. Ai las!

Precipitem el Punt i Final. Fem créixer la DUI. Sobretot la DUI.

No tinguem por! No tinguem por dels nostres retardataris sempre omnipresents.

Independència ja! Que créixi la nostra determinació!

La DUI no es basa en el 50+1 sinó en la determinació dels capdavanters i dels diputats, amb 68 en tenim prou. I ells, els retardataris per acció o per omissió, o fins i tot per estultícia, només saben parlar del “48” -deu ser el 48%- mai parlen dels que fins ara eren 72 i així perdem de nou les grans ocasions, com quasi sempre. No els ho permetem, no ens ho permetem!

Avui, avui mateix i tota aquesta lluita que ens acosta a la nostra Independència encara viu del Gran Gest de Macià, sense Macià no seríem ací … sí que seríem ací! però el gest de Macià i la seva determinació han permès també que l’anhel mil·lenari dels catalans segueixi viu i que les “Tombes Flamejants” guspiregin tremoloses com mai. No permetem que això s’apagui!

Compte! volen que amb els maldecaps del dia a dia ens en oblidem. Volen que, amb els anants i vinents a la Font, la gerra es trenqui. No els ho permetem!

Preparem la DUI i el Punt i Final. No els ho permetem, no ens ho permetem, que no ofeguin l’anhel suprem d’aquest Poble: La Plena i absoluta Independència.

Memòria companys! Memòria! I Punt i Final abans això no s’encalli pels segles dels segles, amén!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, Simpatitzant de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-.

1 - NO 26J

 

Per contrastar amb la misèria de CDC i ERC. Un programa per la DUI que ni ells ni l’ANC mai el faran.

1 sense por salmó1 - NO 26J

“UNIM-NOS PER A DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA”

LA DUI ES FONAMENTA EN EL DRET INTERNACIONAL. PER A FER-LA SOLS ENS CAL DETERMINACIÓ i 68 DIPUTATS.

——————————-

PROGRAMA ELECTORAL D’UPDIC

 

1/ PROCÉS D’INDEPENDÈNCIA

2/ DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA

3/ PROCÉS CONSTITUENT DEL NOU ESTAT

1 – EL PROCÉS D’INDEPENDÈNCIA

UPDIC vol dur a terme la Declaració d’Independència de Catalunya el més aviat possible.

Ens ratifiquem en què la Declaració d’Independència de Catalunya és la condició indispensable per a qualsevol acord amb altres formacions polítiques, en les condicions que s’expressen tot seguit.

Considerem que això s’ha de fer després de la constitució del nou Parlament català sorgit de la voluntat popular manifestada a les urnes i la formació del Govern pel President elegit per aquest Parlament. Tractant-se d’una situació d’emergència, els terminis i protocols no cal que siguin els que descriu l’actual legalitat vigent.

La Declaració s’ha de fer de manera unilateral per part d’una majoria parlamentària de les forces polítiques catalanes, sense necessitat d’acords previs amb les institucions de l’Estat espanyol i el seu Govern. La Constitució espanyola es considerarà derogada.

La Declaració es farà des del Parlament de Catalunya, per ser la seu de la voluntat democràtica del Poble Català i per la majoria política dels seus representants electes.

Si per motius de la mena que siguin, que s’entén que serien de força major, la Declaració d’Independència no és pogués fer en aquest lloc emblemàtic de la voluntat democràtica dels catalans, se’n escolliria un d’alternatiu que permetés la trobada i reunió dels càrrecs electes que formen aquesta majoria política.

Tot seguit que s’hagi produït l’acte de Declaració de la independència, es comunicarà a totes les Nacions i Estats del món i als principals organismes internacionals, demanant-los l’immediat reconeixement del nou Estat Català i l’ingrés a cada un d’aquests organismes internacionals, recordant-los que ens empara la legitimitat democràtica i ens acollim a la normativa, tractats, drets i legislació existent en aquesta matèria.

El Govern de la Generalitat prendrà de manera immediata les mesures pertinents per tal de què tots els béns i organismes de l’Estat espanyol: hisenda, governació, justícia, infraestructures ferroviàries o de comunicacions, telefonia, aprovisionament elèctric o d’aigua, policia de fronteres o exèrcit, en territori del Principat de Catalunya, passin a estar sota el seu control o es retirin.

En cas de resistència a l’autoritat catalana en el propi territori, es procurarà no haver d’aplicar la força si no és de manera simbòlica i s’optarà per duplicar les funcions d’aquells organismes que s’oposin al nou Govern Sobirà, mentre no es resolgui la duplicitat de manera negociada.

En el cas de què l’Estat espanyol es negui a negociar amb el nou Estat català es buscarà la mediació dels organismes internacionals perquè intervinguin en el conflicte.

2 – DECLARACIÓ D’INDEPENDÈNCIA

Declarem que per la voluntat del poble català expressada democràticament a les urnes, Catalunya es constitueix en Estat Independent.

Proclamem constituïda la República Catalana, deslligada de qualsevol lligam polític i econòmic envers l’Estat que fins ara tenia sotmesa Catalunya per la força de les armes, des de fa més de 300 anys.

Anunciem que aquest nou Estat català es considera hereu del què durant segles va existir i va ser reconegut internacionalment, concretament fins a la total desaparició, amb l’annexió de Catalunya a la corona espanyola borbònica per la força de les armes.

Denunciem aquest acte de guerra, ocupació militar i posterior i reiterada repressió indiscriminada cap als nostres ciutadans, dirigents i institucions i ens declarem deslligats de tot compromís anterior i posterior envers aquesta institució monàrquica i l’Estat que llavors i actualment la representa.

Denunciem els tractats internacionals que s’han signat per part del Regne d’Espanya, anteriorment de Les Espanyes (i en el seu cas, de la República Espanyola) sense que hagin estat ratificats ni acceptats pel poble català o el seu Govern, quan aquest existia.

Reclamem el lloc que per dret ens pertoca entre les Nacions Lliures del Món en igualtat de condicions i drets.

3 – PROCÉS CONSTITUENT DEL NOU ESTAT

UPDIC participarà en el procés constituent consegüent a la Declaració d’Independència proposant la fórmula republicana com a base del nou Estat.

Declararem Catalunya com Estat Democràtic i de Dret amb separació de poders: Legislatiu, Executiu i Judicial.

Totes les lleis actuals (excepte la Constitució espanyola) continuaran en plena vigència mentre el Parlament Català no les substitueixi o modifiqui.

El procés d’independència finalitzarà amb un referèndum d’aprovació de la nova Constitució de Catalunya, elaborada entre tots els partits presents al Parlament.

MODEL D’ESTAT

– Proposem el sistema parlamentari de cambra única amb presidència doble, del Govern i de la República, a més de la figura del President de la cambra.

– Proposem que el President de la República sigui escollit per sufragi universal, en comicis separats dels que se celebrin per escollir els representants del Parlament, que al seu torn escolliran el President del Govern i del Parlament.

– Proposem que el President de la República tingui funcions de representació, de mediació entre les forces polítiques i de dissolució de la cambra i convocatòria electoral legislativa, mentre que el President del Govern, que es pot continuar denominant de la Generalitat, les tindrà de tipus executiu. Amb això pretenem recuperar el tradicional sistema de contrapoders que de sempre ens ha caracteritzat, substituint l’antiga figura del Comte Rei per la del President de la República.

– En uns futurs Països Catalans unificats, proposem la fórmula federal o confederal, on el President ho seria de tots els PP.CC. mentre cada Estat tindria el seu propi President del Govern i del respectiu Parlament.

MODEL DE SOCIETAT

– L’Estat català es regirà per normes similars a les que regeixen en l’entorn de la majoria d’estats democràtics d’Europa i del Món amb les particularitats que nosaltres mateixos decidim adoptar per tal de fer-lo més eficient i assegurar el benestar dels ciutadans i l’eradicació de la pobresa extrema.

– La llengua catalana serà l’única oficial.

– Volem un Estat aconfessional, lleuger de burocràcia i poc intervencionista en l’actuació privada dels ciutadans, que garanteixi una sanitat i un ensenyament de qualitat, públics i gratuïts, s’ocupi d’equipar el país de les estructures necessàries, però sense sobrecarregar el territori duplicant-les innecessàriament.

– Volem un Estat que no carregui el pes de la recaptació tributària sobre els treballadors autònoms i la petita i mitjana empresa que, en gaudir d’una tributació molt lleugera, contribuiran al creixement econòmic i a la desaparició de l’economia submergida.

– Les càrregues impositives es distribuiran en funció dels beneficis i proporcionalment a la grandària de les empreses que les han de suportar i en funció de la mida i el volum de negoci, adaptant-se en tot moment a les circumstàncies canviants de l’economia.

– Proposem un sistema afavoridor de la iniciativa privada dels ciutadans, compromès amb la millora de la qualitat de vida de tota la societat, protector dels més vulnerables i desfavorits, que permeti llibertat d’acció als emprenedors, garanteixi els drets dels treballadors i la igualtat salarial de gènere i d’oportunitats i la llibertat sexual.

– Permetrem l’accés a les plantes medicinals, impedirem el maltractament animal i afavorirem la protecció de la fauna autòctona.

– L’Estat s’ocuparà, a més de la sanitat i l’educació, de les infraestructures i de promoure les energies netes i renovables. Contribuirà a la millora medi ambiental i invertirà en desenvolupament, investigació i cultura.

– En l’aspecte cultural tindrem cura de la recuperació de la memòria històrica, amb especial atenció a les falsedats introduïdes en els cinc darrers segles i la recuperació dels personatges i patriotes que han estat ocultats o esborrats pels ocupants.

– Proposem unes forces armades professionals i de mida raonable, que s’ocupin de la vigilància de costes i del control de l’espai aeri, adaptades al terreny en tasques defensives, ben instruïdes i equipades amb els mitjans necessaris que, en casos de catàstrofes naturals, tindran també funcions socials per complementar el servei al país.

– L’actual companyia dels Mossos d’Esquadra veurà ampliades les seves funcions per tal de cobrir tots els camps que s’escauen a un cos integral de policia que canviarà de nom en funció del servei a desenvolupar.

– Considerem que l’Estat ha d’ajudar els emprenedors a exportar els seus productes i potenciar els sectors primaris (agrícola, ramader, pesquer) per tal de tenir un comerç de productes de la terra de qualitat i de proximitat.

– Fomentarem el cooperativisme.

– Cal potenciar la figura del Síndic de Greuges, fent que les seves decisions siguin vinculants i només es puguin recórrer judicialment.

– Dotarem l’Oficina Antifrau dels mitjans necessaris per tenir plena capacitat operativa i garantir-ne la imparcialitat.

– Volem que l’Estat es posicioni enfront d’especulacions de tota mena, siguin bancàries, urbanístiques, energètiques o d’altre mena, impedint els abusos que es pugui intentar perpetrar, sempre en benefici de la majoria dels ciutadans.

 

ORGANITZACIÓ TERRITORIAL

– Volem substituir les províncies per una divisió en vegueries i comarques.

– Les actuals diputacions provincials desapareixeran i les seves funcions i funcionaris s’incorporaran al nou sistema administratiu de l’ Estat català.

– Creiem que cal potenciar els municipis, ampliant-ne les funcions que els corresponen, que puguin fer plans per la recuperació dels monuments històrics i mantenir el país net i endreçat, mesures que afavoreixen el turisme, important font de riquesa addicional.

– La Val D’Aran, tindrà el seu sistema autonòmic, amb oficialitat de la llengua occitana.

 

MODEL DE POLÍTICA INTERNACIONAL

– UPDIC considera que no és imprescindible pertànyer a la Unió Europea i és suficient la pertinença a l’Associació Europea de Lliure Comerç (EFTA) de la que ja en són membres Noruega, Suïssa, Islàndia i Liechtenstein. Això ens serà concedit (prèvia petició) perquè ja formem part d’aquest espai europeu en l’actualitat i hem adquirit aquest dret. Fent ús del nostre dret a triar la moneda, es continuarà amb l’euro, almenys de moment.

– Amb posterioritat, s’haurà de decidir en un referèndum, si volem ser a la Unió Europea, un cop s’hagin analitzat en profunditat els avantatges i els inconvenients.

– El mateix pel que fa a pertànyer a l’OTAN o qualsevol altra organització militar.

– Serem solidaris amb totes les nacions del món que pateixen opressió per haver estat ocupades o no haver pogut exercir encara el seu dret a l’autodeterminació.

– Estendrem una xarxa de consolats amb ambaixadors a tots els països del món, per tal de facilitar els intercanvis comercials i personals, participar en programes d’ajuda allà on sigui necessari, i donar suport als nostres compatriotes instal·lats o de trànsit en aquests països.

– Potenciarem els Casals Catalans allà on siguin.

Anar al grup UPDIC de facebook:https://www.facebook.com/groups/307871362703415/

 

LA DUI ES FONAMENTA EN EL DRET INTERNACIONAL. PER A FER-LA SOLS ENS CALEN 68 DIPUTATS.

DTIJREF VIA MORTA

 

La DUI és el pas a la pròpia sobirania, l’imprescindible canvi d’autoritat, la porta al reconeixement internacional.

“Hi ha un moment a la vida que ENS HEM DE PLANTAR.
I HO FAREM AQUESTES ELECCIONS “ESPAÑOLAS” NO ANANT A VOTAR.
.
HEU ESGOTAT EL CRÈDIT.
.
O INDEPENDÈNCIA, O CAP A CASA.

NO SEGUIREM FINANÇANT EL “MENTRESTANT”.

Si no sabeu fer la DUI, aneu a treballar a algun lloc on sigueu productius.
.
No costa tant. ES DIU DUI.

Visca la Terra Lliure!”

1 sense por salmó

Els Referèndums de Ratificació es fan després de la DUI.

“La DUI és legítima i legal perquè un Referèndum Unilateral no es pot fer sota les lleis de l’estat opressor, no es pot fer fins que ja has trencat amb aquelles lleis”
REF VIA MORTAvolem

Jordi Brillas Bastida

Ara parlen del R.U.I. (Referèndum Unilateral d’Independència) com un nen amb sabates noves… Encara que sense sabates. Que radicals! Com mola!
Llàstima que és la mateixa història de sempre: consultes simulades, referèndums simulats, manifestacions sense conseqüències… Fer bullir l’olla.
En Dret internacional, el Tribunal de la Haia va dictaminar, el 2010, l’eficàcia d’una D.U.I. (Declaració Unilateral d’Independència, cas Kosovo), en absència d’un Referèndum acordat vinculant amb supervisió internacional (Cas Montenegro, l’altra via).

 

Si no es contempla un R.U.I. és per tècnicament inviable: un Referèndum no es pot fer sota coacció de l’Estat opressor. Per això es legitima la DUI.
Sé que el cas català és un estrany gremlin transformador de la realitat a través de metàfores i invencions que ningú entén (ni aquí ni a l’estranger). Però deixem de fabricar pastanagues, si us plau, i siguem seriosos per un cop a la vida.
Ja n’hi ha prou de “plebiscitàries”, “RUIs”, creure’ns que vindrà la UE amb un OVNI a salvar-nos o experiments del Quimicefa per si pica algun pardalet.
La Independència no es demana, es pren.
Ara és l’hora de la DUI.
Visca la Terra Lliure.

1 sense por salmó

SI LA CUP ÉS SINCERA QUE ES COMPROMETI AMB LA DUI SENSE FISURES

1 sense por salmó

CALDRÀ LA DUI  -UNILATERAL DELS INDEPENDENTISTES-

.

NATURALMENT QUE MAI HI HAURÀ UNANIMITAT!

ENLLOC DEL MÓN HI HA UNANIMITAT!

.

CAL ARRISCAR !   i mës encara …

CAL COMPROMETRE’S AMB LA DUI.

.

——–

.

Vam guanyar les Consultes, el Referèndum del 9n (2014) i les Plebiscitàries del 27S (2015) … Però a ells, els capdavanters actuals, tant els fa, senten “C” i fan “E”. Ara van a les eleccions “E”. Tan els fa que la DIP que van votar digués que el TC i Espanya no ens fan ni fred ni calor.

.

Per a ells no servirà mai ni la DUI ni res, amb ells no tindrem mai ni la DUI ni res.

.

Només hi ha un camí, la Via Bàltica, presentar-se l’ANC a eleccions com a nexe d’unió de tots, però l’ANC tampoc està per aquesta feina, per aquesta possibilitat.

.

Què ens queda, doncs?

.

Ens cal crear una nova alternativa, com l’UPDIC, un veritable  “Units per a Declarar la Independència Catalana» com l’UPDIC, amb un sol objectiu innegociable i ferm «la plena Independència de Catalunya», que es disposi a fer la DUI i no entretenir-se amb marrades autonòmiques -des de dintre l’Estat Espanyol- ja que per les seves lleis i amb les seves lleis aquest estat aliè i enemic tombarà totes aquestes iniciatives -no és això un boicot permanent senyors Homs, Mas, Puigdemont i senyora Munté?

.

Fer gran aquesta nova alternativa és responsabilitat meva i vostra, catalans que no renuncieu de cap manera a la prompta independència de Catalunya, no és responsabilitat de ningú més, perquè ningú més que nosaltres té aquesta aposta clara.

.

SI LA CUP ÉS SINCERA QUE ES COMPROMETI AMB LA DUI, SENSE FISURES, LA RESTA ES FUM PER DISCULPAR-SE I ENTABANAR A LA GENT.

.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

1 - NO 26J1157609_556434561072125_1460557703_nengany

Segueix la lluita per despertar aquest Poble de la necessària DUI.

MXI_51 sense por salmó

Lamentable la tovera de l’ANC i la claudicació constant davant els caps de JxSí i també la CUP.
.
Lamentable!

.
Sempre negant la DUI homologada pel Tribunal Internacional de La Haia,  i ara sortiu amb aquest invent de la “RUI”  tan claudicant i enganyós com el fotut i fals Dret a Decidir. Sense ruptura i Independència no hi haurà mai Dret a Decidir, i els primers que no en són conseqüents ni obeeixen la decisió dels catalans són els nostres actuals polítics amb els que heu confiat en extrem i com era previst han fallat al seu i nostre Poble.
.
Lamentable!
.
Però jo continuaré lluitant per preparar el meu Poble per la imprescindible DUI.
.
Mentrestant tots vosaltres podeu anar fent el ruc per tots els segles dels segles …!
.
Lamentable!
.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.
1 PRECIPITEM_61 - NO 26J

Qui es compromet amb la DUI ? Jordi Fornas (UPDIC) … i qui més? On són JxSÍ i la CUP ?

«A veure si ens n’adonem: no hi ha cap base social a eixamplar: tenim 72 diputats, mentre que els unionistes en tenen 63»

Francesc Puigpelat | 24/03/2016

“En les últimes setmanes, la confusió entorn del futur de procés ha augmentat de forma considerable. La CUP ha donat a conèixer les seves propostes de més eleccions plebiscitàries i de referèndums impossibles. Per la banda de Junts pel Sí, tant Carles Puigdemont com Oriol Junqueras, en diverses entrevistes, han anat proferint propostes divergents, contradictòries i impracticables. De tot plegat, només queda una cosa clara: ja ningú no parla de la DUI. La DUI sembla haver estat arrambada en un racó polsós d’alguna mena de golfes polítiques.

La cosa sembla bastant greu, perquè la proposta estrella de Junts pel Sí al 27-S era justament aquesta: la DUI en un termini de 18 mesos. El titular de The Guardian l’endemà de les eleccions era el següent: “Els secessionistes guanyen i Catalunya proclamarà la independència en 18 mesos”. La resta de la premsa internacional, amb matisos, transmetia el mateix missatge. Només la premsa de Madrid afirmava que l’independentisme havia “perdut el plebiscit”.

Curiosament, tant Puigdemont com Junqueras semblen haver comprat la versió d’El Mundo, i no la del The Guardian, cosa bastant patètica. Ja fa massa dies que tots plegats parlen del 48% d’El Mundo, mentre que ignoren que tenen 72 diputats, majoria absoluta, per proclamar la independència des del Parlament. A veure si ens n’adonem: no hi ha cap base social a eixamplar: tenim 72 diputats, mentre que els unionistes en tenen 63, comptant que no se’ls en despengi cap de CSQP.

Per què aquesta marxa enrere? Sembla clar que els dirigents de Junts Pel Sí no creuen que la DUI pugui sortir bé, i estan dedicant tots els esforços a fer la puta i la Ramoneta i guanyar temps, a l’espera dels peixos al cove que pugui lliurar un hipotètic govern de Pedro Sánchez. Tal com va la cosa, no m’estranyaria gaire veure Puigdemont i Junqueras, d’aquí a uns pocs mesos, negociant a Madrid amb l’Albert Rivera almoina federal i un nou sistema de finançament. Temps al temps.

La DUI és l’única arma efectiva que té Catalunya per aconseguir la independència o, en el seu defecte, a forçar una negociació amb Madrid amb mitjancers europeus. Renunciar a la DUI és fer-se un autogol per tot l’escaire. Un altre més, per no perdre el costum.”

Francesc Puigpelat | 24/03/2016

1 PRECIPITEM_6