423. Avui, tot Catalunya ha pogut llegir la següent missiva…

Avui diumenge, tot Catalunya ha pogut llegir la següent missiva al Diari Avui en l’apartat "Bustia":

Títol: "Catalunya Acció"

D’uns dies ençà, s’han publicat en aquest diari primer l’article del gramàtic Joan Solà Plantem cara, l’endemà el del sociòleg Salvador Cardús S’ha acabat el bròquil, i un seguit de cartes i, fins i tot articles com el d’en Joan Oliver, que s’hi han afegit, constatant l’urgent necessitat, i fins i tot reclamant la creació, d’un moviment civil que aglutinés tot aquest sentiment que ens dugui pel camí d’esdevenir un poble lliure.

En els darrers temps, l’abandonament d’uns referents, la decepció, la indignació, la falta de credibilitat dels polítics professionals i de les institucions ha estat una constant, fins al punt que han empès la societat civil a agafar el timó de la nau. Això va ser el 18 de febrer.

Aquest moviment que es demana ja existeix: és Catalunya Acció. I no tan sols existeix, sinó que en aquests moments està en plena expansió. Cada vegada hi ha més gent compromesa que creu que res està perdut i que, malauradament, en aquests moments, com diu el poeta, tot està per fer. No dubteu que amb un objectiu clar, amb un full de ruta per assolir-lo i amb l’actitud de creure’ns-ho, tenim la base de l’èxit. El nostre país ens ho reclama, el nostre futur ens ho exigeix.

Ja sabeu que ni dretes ni esquerres, Catalunya! Ara és el moment, només falta que ens hi posem! Apa, som-hi!

Lluís Miracle i Collmalivern

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *