395. Resposta d’en “Patriota” a l’anterior post. “Cal un partit”

Diu en patriota, i fa dies que ho diu: "Cal un partit Independentista!".

Però no podem còrrer! dic jo i així ho diuen els estrategues més afinats de Catalunya Acció. Quan aparegui aquest partit independentista català serà un partit molt ferm en les seves conviccions i molt nostre -de tots els catalans independentistes , vull dir, tots! molts!- No podem còrrer ni improvisar perquè serà un partit guanyador i aglutinador.

Masses vegades hem fet les coses sense to ni so i així ens ha anat. Volem guanyar la partida! podem guanyar la partida! però l’enemic compta amb bons estrategues i coneix a la perfecció les nostres debilitats.

Jo vull guanyar! Em sento amb la força per guanyar! i amb mi molts patriotes que ja estan abandonant aquell aire de vençuts tan nostre. Comptem amb tu -Patriota- i amb molts més catalans.

Algú, alguns, molts, tots, farem un partit o quelcom més gran que un partit. Aquí no hi caben protagonismes interessats però sí hi calen estrategues, generals i soldats. No parlo de guerra, sols són exemples clars d’entendre.

De moment CiU i Esquerra estant per altres coses, tot al que aspiren és a satisfer Espanya -el peix al cove foradat- i a pidolar les engrunes d’una merda d’estatut esclau.

La cosa tampoc és fàcil. Em refereixo a moure a milers de gats escaldats -cats escaldats-. Es necessiten moltes dosis de prestigi, de significació pública, de caràcter, i sobretot de credibilitat. Els catalans, assedegats de Catalunya sols es mouran quan vegin algú o alguns en qui de veritat puguin confiar.

Encara resta molt de camí! Cal comunicar a molts aquest nova esperança.

Quan es mogui aquest partit hem d’anar a guanyar, no podem defraudar més a aquest nostre Poble.

Que no s’amoïni en patriota, al contrari si pot que camini -cosa que ja fa- però que ho faci de forma concreta i amb equip i direcció determinada, perquè la tasca necessària per assolir aquesta nova convergència ja ha començat. Que no es mosquegin la gent propera a esquerra no parlo de CDC sinó d’una convergència d’homes de país. Que no somriguin els propers a Convergència perquè el problema no són l’un o altra partit sinó cap a on van aquests partits.

El timó de Catalunya ha d’ésser pels catalans i prou!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

—————————-

L’aportació d’en Patriota a l’anterior post, responent a Santiago Espot:

-On és Convergència?
-on ha estat sempre fins que no es vegi "forçada" a ser sobiranista
Patriota | esborrar | dissabte, 23 de desembre de 2006 | 12:05h

Per això cal un nou partit sobiranista, que ocupi la posició de CiU però que sigui independentista de veritat.

En Mas parla de 130.000 exvotants d’ERC, i jo afegiria 100.00 exvotants de CiU que ell sembla oblidar. I on haurien d’anar a parar? Doncs com molt bé diu Santiago Espot, no aniran a un partit no independentista, i per tnat, fins que no hi hagi un nou partit, aquestes 230.000 persones no tindran a qui votar. I això són molts i molts vots per començar a fer molta feina. Fa dies que ho dic, i l’altre dia ho tornarva a escriure en la pàgina de CA-Berguedà. Però fins i tot afegiria, ja que parleu de CDC, que si apregués aquest nou partit, a mig termini podria també provocar que CDC decidís deixar de banda UDC i apostés per l’independentisme d’aquest nou partit. I compartirien programa socio-econòmic, i finalment ideologia independentista.

On és Convergència? Fins ara al costat d’Unió, tot i que cada dia llegim que hi ha tensió entre els dos. I la experiència ens diu que continuarà així si no hi ha res que els forci a canviar. On serà Convergència quan arribi l’hora de la veritat?

Independentment de la feina directa que pot fer un nou partit sobiranista al Parlament , que en pot fer i molta, indirectament pot "forçar" a CDC i ERC a situar-se en l’independentisme, i aleshores podríem parlar d’una majoria al Parlament que apostés per la independència. Si no ho fessin, aquests dos partits vurien com cada cop anirien perdent més vots a favor del nou partit. El nou partit canviaria instantàniament la situació actual de pactes, i només un pacte on aquest partit hi fos present seria possible. Si aquest parit digués que només entra al govern si es fa un referèndum d’autodeterminació, ja tindríem la indepdnència a la cantonada.

Ja tenim als Ciudadanos, ara toca respondre amb l’entrada d’un nou partit sobiranista al parlament, que aposti clarament per la independència de Catalunya.

Sigui qui sigui el qui ho hagi de fer i tingui capacitat per fer-ho, que no s’hi pensi més. Endavant !!!!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *