NO ALS PRESSUPOSTOS D’ESPANYA mentre ella ‘por patriotismo i progreso’ no respecti el 1r d’octubre i aturi la repressió immediatament.

NO VOTAREM ELS VOSTRES PRESSUPOSTOS, ESPANYOLS !

Si no Respecteu el 1r d’octubre, immediatament !
i atureu la REPRESSIÓ ara mateix, dilluns a primera hora.
No és que no vulguem, és que no podem.

Oh!  … és que Espanya no ho pot fer això!  això de respectar íntegrament i sense fissures als catalans.

És que els hi van 16.000 milions d’euros anuals, els espanyols perdrien 40 milions d’euros diaris!  Qui et fot!  a nosaltres, als catalans, també ens hi van aquests diners, nosaltres els perdem cada dia que passa, ‘no tenim cèntims’ diuen els Consellers i tot el govern català. Que no teniu cèntims? On són aquests cèntims? Doncs els enviem a Madrid cada dia, … allà són!

Espanya no pot respectar Catalunya?  de manera real i efectiva? … allò que digué l’altre dia el Rufián davant dels parlamentaris espanyols, fotent-se de fet i com a conseqüència del Parlament i del govern catalans, digué: “aquí en éste Parlamento si que hay poder y juego político! -real i efectivo-“. Cert, molt cert, “juego político i juego patriótico” per aplicar 155’s, per empresonar homes dignes defensors de la Independència del seu Poble,  per negar la Independència de Catalunya, ni més ni menys!  Per anular estatuts i lleis catalanes, per trepitjar i negar competències, i ara, ‘caraduras y sinverguenzas’ per pidolar i subliminalment exigir a tots, catalans inclosos, que els votem els ‘pressupuestos que reforzarán nuestra nación’ ho diuen en boca de la ‘ribotadora’ de torn.

Si ells no poden respectar Catalunya, nosaltres, Catalunya, tampoc podem votar els seus pressupostos, tan ‘patrióticos’, tan ‘espanyoles!’ Com diu una tal Narbona, Presidenta del PSOE.

Una ‘oportunidad única’ para  Espanya, sí, també única per a Catalunya, no votar aquests pressupostos, és una eina única que ens passa davant les mans per fer-nos respectar, per fer-nos mereixedors d’odi i de unilateralitat egoïsta efectiva, no fals i inútil com sempre.

Catalunya ha de fer ingovernable Espanya i ara que Espanya depèn dels ajuts europeus encara més. No tenim altra eina democràtica que aquesta, qualsevol altra acció ens costarà més presó i més repressió.

Qualsevol mesura d’obediència estricta al Mandat del Poble de Catalunya del Referèndum d’Autodeterminació del 1r d’octubre del 2017, serà menystinguda i oblidada, els curts de gambals ‘fotuts esclaus’ en diem ‘actes de desobediència’ a l’amo espanyol, no són actes de desobediència sinó d’obediència, qualsevol mesura d’obediència a nosaltres mateixos com a Poble Lliure que som i hem de ser, ens obliga a no votar aquests pressupostos.

I si els més desvalguts espanyols, que diu aquesta senyora Narbona, ho passen malament i ho senten cruament en les seves carns i les seves butxaques, doncs que es fotin mentre nosaltres ens fotem, així sabran el pa que s’hi dona.

Algú sap d’alguna llar catalana que ja percebi la renda garantida? la Narbona parla de 850.000 famílies, doncs 850.000 famílies menys que no espoliïn Catalunya. Espanya vol sotmetre i sotmet Catalunya, doncs nosaltres hem de fer tot el possible, en justa proporció per enfonsar-los a ells.

No podem votar els pressupostos espanyols mentre Espanya no respecti el 1r d’octubre i alliberi els presos, i en aquest ordre, no pas com fa Cuixart que ja deixa la Independència pel final. De mica en mica tots es van estovant, … fotuts esclaus!  Molts d’ells anant cobrant de la mà de l’amo espanyol però amb els nostres diners, els diners, la dignitat, la salut i la vida dels desvalguts, ara sí, catalans!

Quantes raons tenen per pressionar ERC i Junts per Catalunya, quines ganes que té ERC per votar-los els pressupostos i vés a saber si ‘Junts’ també se’n deleix, tan correctes i solidaris i rucs, nosaltres els catalans.

Els independentistes hauríem de fer un propòsit i dir-los: Si voteu els Pressupostos espanyols sense el respecte i la llibertat que mereixem per part d’Espanya, nosaltres no us votarem a vosaltres el proper 14F.

Després de la decisió del Poble català del 1r d’octubre, no fer tot el possible per alliberar Catalunya és incapacitat supina, deslleialtat o traïdoria, qui actuï així no ha de ser ni pot ser votat.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.
Berguedans per a la Independència de Catalunya.

PS1:

El Gobierno sense aturar la repressió demana el suport independentista a uns pressupostos que mantenen l’espoli fiscal als Països Catalans

PS2:
Potser no podem aturar el nostre país però sí que podem VOTAR ‘NO’ ALS PRESSUPOSTOS DE L’ENEMIC ESPANYOL. Votant-los els pressupostos sense assegurar-nos el respecte real i signat al 1r d’octubre i la fi de la Repressió, els fem més forts i a canvi naturalment ens agrediran amb més força, més contundència i durant més temps.

PS3:
NO ALS PRESSUPOSTOS D’ESPANYA mentre ella ‘por patriotismo i progreso’ no respecti el 1r d’octubre i aturi la repressió immediatament.


PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Afegeix un comentari