Hem de guanyar les properes eleccions. 2,5 milions de vots lleials al 1r oct. per AIXECAR LA DUI.

 

Una de les respostes a l’Editorial de Vilaweb d’avui:
https://www.vilaweb.cat/noticies/un-avis-a-temps-sobre-la-contrarevolucio-independentista/

Umberto Ciotti                    19.10.2020  |  07:59

Text Traduit de l’original en castellà, que l’adjunto més avall:

L’ÚNICA SOLUCIÓ

Hi ha una realitat monstruosa que ja és hora que sigui presa en consideració en tota la seva inquietant contundència per a la Consciència de tots els Catalans a prescindir dels seus diferents orígens, estatus socials i idees polítiques:

No és possible instaurar cap diàleg amb un “Estat” espanyol l’única voluntat en totes les seves accions és imposar-se amb el crim i amb el terror contra persones innocents:

Les brutals pallisses de l’1 d’octubre 2017 contra persones exercint en mode pacífic i civilitzat l’única funció que distingeix l’Autoritat inviolable d’una autèntica Democràcia: la Llibertat d’expressió de la Voluntat del Poble Sobirà.

Les represàlies, les detencions indiscriminades i les tortures dels cossos policials contra persones indefenses.

Els criminals judicis farses orquestrats amb acusacions falses i proves construïdes amb voluntat de persecució criminal del “Tribunal Suprem” contra els presos polítics i de tota la “Magistratura ordinària” contra milers de represaliats perseguits per les seves idees polítiques.

I a sobre de tot els actes terroristes d’aquest infame “Estat” espanyol de el 17 d’Agost 2017 a Barcelona i Cambrils executats amb l’única intenció d’inundar amb el terror el Poble de Catalunya i així descabellar la preparació de la consulta d’l’1 d’octubre 2017 .

Aguantar això només porta a la continuació “sine die” d’una activitat de destrucció de tota qualitat de vida i al descomptat enfonsament de tota la societat en un autèntic “infern” de rabiosa desolació individual i social.

Cal entendre que els actes criminals d’aquest “Estat” espanyol són expressió d’una “cultura” criminal contra la humanitat consolidada en centenars d’anys i que aquesta persecució perjudicarà tot el conjunt de la societat catalana …

Tots els ciutadans de Catalunya han d’entendre que no hi ha cap empara a tanta persecució criminal fora de la Independència de Catalunya

Sembla increïble però hi ha molt més que això:

La Independència de Catalunya és l’única garantia perquè Espanya es fiqui en el camí correcte de trobar la satisfacció de prosperar a nivell de societat i a nivell de realitzacions individuals de cada persona.

—————————————-

Vaig a completar amb aquests quatre comentaris que considero molt importants:

1)

Tota ideologia fundada en la imposició de la violència, de l’aniquilació de la Llibertat, de la destrucció de la integritat física, mental i moral …

Independentment del seu color ideològic, es digui Nazisme, Estalinisme, maoisme, Leninisme, Islamisme radical … I més

És Fascisme

2)

Cal superar els errors de el segle XXè.
L’autoritarisme no té color, ho sento …

Wilhelm Reich en la seva obra “Psicologia de massa del feixisme” el que era comunista va reconèixer que hi havia Feixisme dins el Partit comunista alemany … I va ser expulsat.

Això, de dir la idea que el feixisme no és una ideologia d’un determinat color sinó que és una manera d’existir i imposar-se amb la violència no és pas una idea nova.

3)

Així Sánchez o el mateix Iglesias quan menyspreen la llibertat …  també és correcte anomenar-los feixistes.

El problema d’Espanya és la seva ignorància …
Aquesta gentussa de l’Esquerra espanyola i també catalana quan humilia la Llibertat

És Fascisme

4)

Quan un individu viu damunt d’un altre o altres individus, això que normalment es diu parasitisme i quan una societat viu damunt d’una altra societat, això que normalment es diu colonialisme *

És Fascisme

* La “Hispanitat”, ideologia que d’entrada, en tots els individus que n’han format part, sempre ha destrossat tota capacitat de produir valor i benestar per a un mateix i per als altres … I més que això, està ben documentat, com ideologia per robar a Pobles pacífics i indefensos ha empès matances i genocidis espantosos en el Centre i el Sud d’Amèrica és una de les expressions més ferotges i horroroses del Feixisme en la Història de la Humanitat.


——————————

 

Original en castellà:

LA ÚNICA SOLUCIÓN

Hay una realidad monstruosa que ya es hora que sea tomada en consideración en toda su inquietante contundencia por la Conciencia de todos los Catalanes a prescindir de sus diferentes orígenes, estatus sociales y ideas politicas:

No es posible instaurar ningún diálogo con un “Estado” español cuya única voluntad en todas sus acciones es imponerse con el crimen y con el terror contra personas inocentes :

Las brutales palizas del 1 de Octubre 2017 contra personas ejerciendo en modo pacífico y civilizado la única función que distingue la Autoridad inviolable de una auténtica Democrácia: la Libertad de expresión de la Voluntad del Pueblo Soberano.

Las represalias, las detenciones indiscriminadas y las torturas de los cuerpos policiales contra personas indefensas.

Los criminales juicios farsas orquestados con acusaciones falsas y pruebas construidas con voluntad de persecución criminal del “Tribunal Supremo” contra los presos políticos y de toda la “Magistratura ordinaria” contra miles de represaliados perseguidos por sus ideas políticas.

Y encima de todo los actos terroristas de este infame “Estado” español del 17 de Agosto 2017 en Barcelona y Cambril ejecutados con la única intención de inundar con el terror el Pueblo de Catalunya y así descabellar la preparación de la consulta del 1 de Octubre 2017.

Aguantar esto solo lleva a la continuación “sine die” de una actividad de destrucción de toda calidad de vida y al descontado hundimiento de toda la sociedad en un auténtico “infierno” de rabiosa desolación individual y social.

Hay que entender que los actos criminales de este “Estado” español son expresión de una “cultura” criminal contra la humanidad consolidada en cientos de años y que está persecución va a perjudicar todo el conjunto de la sociedad catalana…

Todos los ciudadanos de Catalunya tienen que entender que no hay ningún amparo a tanta persecución criminal fuera de la Independencia de Catalunya

Parece increíble pero hay mucho más que eso:

La Independencia de Catalunya es la única garantía para que España se meta en el camino correcto de encontrar la satisfacción de prosperar a nivel de sociedad y a nivel de realizaciones individuales de cada persona.

—————————————-

Voy a completar con estos cuatro comentarios que considero muy importantes:

1)

Toda ideología fundada en la imposición de la violencia, de la aniquilación de la Libertad, de la destrucción de la integridad física, mental y moral…

Independientemente de su color ideológico, se llame Nazismo, Estalinismo, Maoismo, Leninismo, Islamismo radical… Y más

Es Fascismo

2)

Hay que superar los errores del siglo XX.
El autoritarismo no tiene color, lo siento..

Wilhelm Reich en su obra “Psicología de masa del fascismo” el que era comunista reconoció que había Fascismo dentro el Partido comunista alemán… Y fue expulsado

Esto para decir que la idea que el fascismo no es una ideológica de un determinado color sino que un modo de existir e imponerse con la violencia no es para nada una idea nueva.

3)

Así que Sánchez o el mismo Iglesias cuando desprecian la libertad… Ellos también es correcto llamarlos fascistas.

El problema de España es la suma ignorancia…
Esta gentuza de la Izquierda española y también catalana cuando humilla la Libertad

Es Fascismo

4)

Cuando un individuo vive encima de otro o otros individuos, esto que normalmente se llama parasitismo y cuando una sociedad vive encima de otra sociedad, esto que normalmente se llama colonialismo *

Es Fascismo

* La “Hispanidad” cuál ideología que de entrada en todos los individuos que han hecho parte de ella siempre ha destrozado toda capacidad de producir valor y bienestar para uno mismo y para los demás.. Y más que esto, como documentado, cual ideología que para robar a Pueblos pacíficos e indefensos ha empujado matanzas y genocidios espantosos en Centro y en Sur América es una de las expresiónes mas feroces y horrorosas del Fascismo en la Historia de la Humanidad

Umberto Ciotti                    19.10.2020  |  07:59

——————-

PS1:
Hem de guanyar les properes eleccions. 2,5 milions de vots lleials al 1r oct. per AIXECAR LA DUI.

PS2: Una mostra més de la maldat i venjança imparable d’Espanya: https://www.vilaweb.cat/noticies/macroproces-independentisme-gallec-acusats-organitzacio-criminal-ceivar-causa-galiza/

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Afegeix un comentari