MANIFEST DEL CONSELL DE LA REPÚBLICA, DE BERGA. Davant la injusta i il·legal inhabilitació del MHP Torra, 131è President de la Generalitat de Catalunya.

CONTRA LA INHABILITACIÓ DEL MHP JOAQUIM TORRA I PLA

MANIFEST DEL CONSELL DE LA REPÚBLICA, DE BERGA

La Judicatura espanyola i les seves institucions, jutges, fiscals i advocats d’estat, així com les demés forces d’ocupació espanyoles invasores de Catalunya estant en estat de guerra permanent contra nosaltres, ells per subjugar-nos i nosaltres per alliberar-nos.

Empresonar els Jordis, la MH Presidenta del Parlament Carme Forcadell i el nostre govern legítim, la Tamara, els 23 del fals cas Judes i fins a 2850 catalans més, imputats per causa del Procés de recuperació de la nostra independència, no són res més que actes de guerra, actes de violència institucional repressiva d’un estat terrorista i imperialista que va assassinar al President de Catalunya Lluís Companys i que ara inhabilita el MHP Torra,131è President de la Generalitat de Catalunya.

En una situació com aquesta no val pidolar clemència ni lamentar-se, podem sortir a manifestar el nostre rebuig contra aquesta injustícia permanent i ho farem, però sobretot hem de reforçar el nostre convenciment i la nostra determinació fins encarar-nos a Espanya i dir «Prou » i trencar política i nacionalment.

Hem après la unilateralitat, estem aprenent la necessitat de controlar el territori, també controlar el que en podem dir territori electoral, per això demanem als Partits Polítics que siguin clars i que facin l’impossible per conformar una coalició que puguem votar tots junts amb un programa lleial al 1r d’octubre, i així evitar que la Generalitat i el Parlament no caiguin en mans d’Espanya.

Com la Cambra de Barcelona hem de fer de la Generalitat i del Parlament unes eines eficaces i alineades amb el Consell de la República a Waterloo.

I a partir d’ara hem d’entendre cada vegda més que Espanya no ens convé i tot el que depèn d’Espanya no ens serveix perquè està pensat contra nosaltres. Espanya quan vol, quan li sembla que no som prou obedients ens anul·la, aixafa i perverteix institucions i Presidents.

És per tot això que hem de reforçar el Consell per la República a l’exili i la seva implementació al territori, hem d’entendre aquesta idea amb la participació en pobles, ciutats i districtes de persones i grups independentistes siguin Assemblees Territorials de l’ANC, CDR*s, Grups del Procés Constituent, Òmnium Cultural, Consells Locals de i per la República i demés entitats.

Espanya sembla molt forta i agressiva, però en realitat té por. Espanya sap més bé que nosaltres mateixos com té els peus de fang i sap també que si persistim, ens organitzem millor i no ens aturem, la vencerem i ens alliberarem. Per això té por, per això cada vegada actua amb més violència.

A cada atac … Independència.
A cada inhabilitació … Independència.
A cada declaració, ofensa o insult, més independència!

Reforcem-nos, millorem, unim-nos, coordinem-nos, revelem-nos!   Tots!    Junts!

La sort està tirada, el camí està marcat, la decisió està presa, el Referèndum del 1r d’octubre està guanyat, el Mandat és assumit i acceptat: Catalunya Independent en forma de República.

Som-hi tots fins a la Victòria que per a Catalunya només n’hi ha una de Victòria, la nostra Independència.

Visca Catalunya Lliure !

Consell Local de la República, de Berga

  

PS:
MANIFEST DEL CONSELL DE LA REPÚBLICA, DE BERGA. Davant la injusta i il·legal inhabilitació del MHP Torra, 131è President de la Generalitat de Catalunya.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *