Sense independència de Catalunya no hi ha pressupostos d’Espanya!

 

Hem de fer un 3r viral a tot Catalunya i tot el món: ‘Ara toca fora del sistema espanyol!’

El sistema democràtic espanyol no ens serveix als catalans, llibertat i instal·lacions dites autonòmiques no són sinceres sinó que són falses, són simples concessions condicionals, condicionades a la submissió i partició de la nació catalana, quan travesses aquesta línia vermella s’acaba la concessió i arriba la repressió. Diguem que els ‘principatins’ estem obrint els ulls i ens adonem cruament d’una cosa que no volíem veure, em refereixo al mateix article de la Constitució espanyola que prohibeix explícitament la unió o tan sols la coordinació entre els Països Catalans, les Illes, el País Valencià, el Principat de Catalunya i la Franja de Ponent situats dintre els límits estatals espanyols actuals. Aquest article hi ha sigut sempre i de manera escrita des de la darrera constitució espanyola.

Als catalans des de fa tres segles fins ara, subjugats primer a Castella i després Espanya, la merda de sistema que tenim no ens serveix de res que ens pugui portar a la llibertat i independència que necessitem per garantir el nostre futur com a Poble i Nació, per tant hem de treballar des de fora del seu poder actualment anomenat autonòmic per poder fer realitat el Mandat que ens vàrem atorgar de manera explícita amb el Referèdum vinculant d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octubre del 2017, votat i guanyat amb participació i tant per cent de vots afirmatius altament homologable i comparable internacionalment, 43% de participació i 90% vot favorable al Sí a la Independència de Catalunya.

Hem d’edificar la nova i incipient República Catalana Independent, aquest és el mandat, i ho hem de fer lluny del poder espanyol que fa 306 anys que ens sotmet i ens ataca constantment.

Hem de dir ‘Prou!’ al nostre secular mal tractador i sembla que no en som capaços i això ens provoca angoixa i fa més gran la manca de coratge necessari.

La resposta a l’angoixa del ‘Prou’, que no arriba, ha de ser, tirar endavant!
el camí ja està marcat: INDEPENDÈNCIA!’
I no caure en les trampes espanyoles.

Som covards, som perucs, som mandres? tenim una zona de confort massa ampla encara? -potser sí, però això no vol dir que els catalans disposats a completar la incipient República, haguem de ser rucs ni que no haguem de ser més i més lúcids i persistents en la nostra acció d’alliberament.

L’estat espanyol, la presó del nostre Poble, forma part de la UE i d’allà ha rebut darrerament ordres explícites, secretes, no públiques, de fer certes reformes democratitzadores, en la justícia i altres apartats, condicionades algunes als ajuts multimilionaris per encarar l’actual Pandèmia del Covid-19. L’estat espanyol no pot eludir fer aquestes correccions en el seu sistema d’actuacions i valors, no pot eludir-ho teòricament però sempre fa el que li dona la gana i incompleix tot el que li passa pel barret, vol nedar i guardar la roba i si cal in extremis fer canvis però sols beneficiosos per al seu profit, no pas cap benefici per a Catalunya.*

Com en la transició del 1978 volen implicar-hi la participació de Catalunya per assolir més plus de legitimitat, però ho volen fer sense costos accessoris, o sigui bandejant les exigències actuals de Catalunya, la primera el reconeixement ple del 1r d’octubre i de la DUI del 27 d’octubre del 2017 i la segona l’anul·lació de totes les causes jurídiques. Per a fer això han trobat un aliat dins les files independentistes, ERC, que ha mogut una Taula de Diàleg que no arribarà enlloc més que blanquejar una mica i emmascarar del tot la manca de voluntat espanyola d’encarar aquest diàleg amb Catalunya. Ara mateix es mou el tema de l’indult d’alguns presos polítics per guanyar ERC a favor del Pressupost espanyol, única arma de coacció de que disposem els catalans emmarcada en una confrontació intel·ligent, votar no a uns pressupostos no és il·legal, no et poden empresonar per això, i en canvi no votant-los fas justícia depurada d’odi, si no hi ha reconeixement efectiu per a Catalunya no hi ha pressupostos efectius per a Espanya, així de planer i així de clar.

Davant de totes les agressions hagudes i per haver, ara mateix la possible inhabilitació del MHP Torra, només hi ha una resposta efectiva i intel·ligent, persistentment aixecar la bandera del 1r d’octubre, el Referèndum està votat i està guanyat, el camí ja està marcat: Independència de Catalunya i negociacions d’actius i passius amb Espanya, tot el demés no ens serveix perquè ens enfonsarà de nou en la submissió d’anys i panys.

Espanya vol pactar canvis amb el vist-i-plau de l’oficialitat catalana, per quedar bé internacionalment, sense haver de comprometre’s en respectar i reconèixer Catalunya, no els ho permetem!   El 1978 van apartar ERC amb la mateixa intenció, ara ERC pel que sigui els segueix la beta, … No caiguem en aquesta trampa, ara no! no els ho permetem!

L’única resposta és la Independència de Catalunya, refermar i augmentar el convenciment de tots els catalans i la determinació dels successius capdavanters. És una resposta covarda? no! no ho crec! siguem intel·ligents i persistents, la resposta de cada dia i de cada moment, seriosa i permanent també compta i ens portarà a l’única victòria, recuperar efectivament la nostra sobirania.

Persistir i construir és una forma de no covardia i de no comoditat: Edifiquem la República Catalana Independent, cap moviment sense aquesta persistència manifesta. Aixequem sempre la bandera dels 1r i 27è d’octubre del 2017. Aixequem la DUI i completem-la. Assegurem el futur del català des del govern. Guanyem la Generalitat i el Parlament com eines de país votant junts la llista més efectiva i lleial.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS1: Espanya vol comptar amb ERC per fer les reformes necessàries amb el consentiment català que els blanquegi internacionalment aparcant de nou la Independència de Catalunya: ‘Sense independència de Catalunya no hi ha pressupostos d’Espanya!’

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *