No volen que parli el Parlament? Doncs que parlin tots els catalans: República Catalana Independent !

 

LA CONXORXA ENTRE ELS FUNCIONARIS ESPANYOLISTES I POLÍTICS CATALANS COVARDS SEGRESTEN, ANORREEN, FRENEN, DESTRUEIXEN LA VEU DEL PARLAMENT CATALÀ I AMB LA VEU DEL PARLAMENT, LA SOBIRANIA DELS CATALANS.

Us en recordeu d’aquell clam dels dies previs al 1r d’octubre? Puigdemont, Cuixart, Sánchez, Forcadell i tot el Poble català clamaven “VOTAREM” i vam votar i vam guanyar, doncs ara hem de transformar el clam i repetir-lo sense parar: ‘República Catalana Independent’

Si fan que calli el Parlament que parlin fins i tot les pedres del camí i les lloses del terra i les parets.

Perquè alguns catalans ja parlen, altres molts ho pensen i ho senten:

IGNASI FERRER CLOT (8 d’agost del 2020)

El meu suport total a l´aprovament del Parlament de la Nació; “reprovació de Felip VI i tota la dinastica
borbònica, que tan mal han fet a la Nació Catalana. Catalunya és república, la República Catalana, després del resultat del referèndum del Primer d´Octubre”.

A més, demano l´expulsió del lletrat major del Parlament, Joan Ridao, per inútil i incompetent. El que aprova el Parlament, ha de publicar-se, d´obligat compliment al Diari del Parlament de Catalunya. Què s´han cregut aquesta trepa??? Els lletrats, han d´estar al servei de la voluntat popular de la Nació Catalana, com a República que és, i no pas subjectes a lleis foranes.

Demano doncs, que Joan Ridao, sigui sancionat, expedientat i expulsat per inútil i incompetent.
VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!!!

Ignasi Ferrer Clot   !!*!!

——————————–

CONTRA LA DICTADURA DELS FUNCIONARIS ESPANYOLISTES I DELS QUE EN ELLS S’ESCUDEN

Necessitem uns governants de caràcter que amb mà ferria corretgeixin la dictadura dels funcionaris.
Haurem de sortir al carrer contra la dictadura dels quintacolumnistes espanyols.

Una sola llista, tres milions de vots, tots els possibles lleials als “Sí” del 1r d’octubre del 2017, per aixecar la DUI i per assegurar el futur de la nostra Llengua.

Aquests darrers dies apareixen davant nostra tot d’irregularitats en la governació de Catalunya, errors greus en sanitat, submissió en molts aspectes a serveis de l’Ibex35, coses que es fan malament des de fa anys, sobres de corrupció, … ineficàcia i deixadesa en temes cabdals com l’etiquetatge en català amagat al fons d’un calaix des de fa 10 anys, … aquests només són uns petits detalls que apareixen a la part visible de l’iceberg. Tots aquests aspectes s’han d’abordar amb mà de ferro, dona la impressió que manen més els funcionaris que no pas els ciutadans i això s’ha d’acabar. Necessitem uns governants lleials al Mandat del 1r d’octubre i amb el caràcter suficient per foragitar els funcionaris quintacolumnistes, això s’ha d’acabar. Veient la classe política i el seu partidisme o canvien de veritat o ens caldrà votar una sola opció, probablement la del President Puigdemont, hem d’anar a guanyar, l’objectiu no és participar, això no és una xocolatada, hem d’anar a guanyar.

Salvador Molins Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

PS1: https://twitter.com/santiagoespot/status/1292897730373857282?s=20
P
S2: Contra la Dictadura dels funcionaris del Parlament i dels polítics que s’hi conxorxen i escuden !


     

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *