DEIÀ ATURA L’ESPOLIACIÓ. Davant la tàctica de Sánchez calen fets, no pas cartes ni reivindicacions sinó fets.

INTENT D’ESPOLIACIÓ DEL ROMANENT DELS AJUNTAMENTS
CAL REACCIONAR RÀPIDAMENT AMB FETS CONSUMATS, RES DE LENTES REIVINDICACIONS

Seguint la tàctica de la legislatura “Sánchez”:
1r Un globus sonda d’intencions,
2n un aliat, el primer que hi cau de quatre potes o en treu sucosos beneficis, de diners o influències, o càrrecs i llocs judicials -el dels beneficis no sol ser català.
3r una ordre, que pot semblar legal però no té perquè ser-ho.
4t Una amenaça velada -mig dita, que s’entengui, no massa confirmada però amenaçant-,
5è Aprofitar-se de la por a represàlies, inhabilitacions, denúncies,
6è Aprofitar-se de les naturals divisions de parer i valoració dels implicats,
7è Si cola l’intent, aleshores tot surt rodat, la mateixa víctima directa o intermèdia et fan la feina bruta, fan de sicaris o auto suïcides.
8è Feina feta i èxit assegurat, mantenint les mans netes, almenys en aparença.

En l’intent d’ara d’espoliar tots els ajuntaments aquesta associació espanyola de municipis que l’Ajuntament de Deià ha abandonat diligentment, fa d’aliat del “gobierno PSOE/Podemos dins de l’estructura de la “tàctica Sánchez”. Un aliat que el llest Presidente Sánchez ha sabut entabanar. És llest aquest Sánchez, per segons què naturalment, prou ha sabut escalar dins el poder fins al lloc més alt i a més para unes tiranyines tan ben muntades que quan no pesca un podemos pesca un ciudadanos i quan no en pesca cap d’aquest dos aleshores hi cau de quatre potes un català. Per tant, … compte amb el Sánchez, és com una aranya ràpida i si no t’apartes te la fot.

Aquesta tàctica que jo sàpiga ja l’han fet servir vàries vegades: 1 – Per la investidura de Puigdemont, quan van amenaçar al MHP Torrent parlant-li descaradament dels seus fills.  2 – Quan van inhabilitar els consellers empresonats i van amenaçar altra cop MHP al Torrent que aleshores un càrrec subaltern els va retirar el sou i la cadira de diputats. 3 – Les amenaces a les Juntes de Presó perquè els retiressin permisos. 4 – l’ordre de retirar el nivell 3 dels presos polítics, que una jutge va afanyar-se a complir-ho i en canvi un altre jutge s’hi va negar.

Davant del nou intent de robatori “ESPANYA ENS ROBA” -els diners dels catalans, illencs i gent del País Valencià, com també de la Franja, són molt llaminers- i els ajuntaments espanyols si se senten representats en aquesta associació ja s’ho faran, però els Ajuntaments catalans heu de reaccionar immediatament, l’Ajuntament de Deià, de les illes, ens ha mostrat la manera i el camí, seguim-lo!

S’ha de reaccionar de pressa i dir un no, de fet, contundent, a aquest intent d’espoliació espanyola. Són uns barruts, en castellà ells dirien “somos unos caraduras”. És una nova tàctica de l’actual “gobierno del PSOE” que practica el tal Sánchez i els seus assessors i pel que sembla els està donant molt bons resultats i més quan ens ho fan a nosaltres els catalans que som uns babaus i ells ens tenen mesurats.

Les cartes i reivindicacions al govern de l’estat i al govern de la Generalitat no serveixen per a res, són una pèrdua de temps en uns moments que s’ha de reaccionar de forma ràpida. La Generalitat hi pot fer molt poc, massa poc, i l’estat, “El Presidente Sánchez” els seus assessors i “ministerios” no faran cas de res, ja n’han fet el pensament.

Només hi ha una sortida, dir no, tancar-se de banda i direccionar els diners cap un lloc on no els puguin tocar, de seguida que sigui possible donar-los utilitat en benefici de la ciutadania que són les persones que els han pagat i en realitat aquests diners són seus, l’Ajuntament només n’és l’administrador.

Això, doncs, protegiu els diners i la sobirania, no us deixeu trepitjar encara més!  Prepareu un ple i aneu per feina, així ho ha fet Deià i així ho va fer Arenys de Munt quan va organitzar la primera Consulta.

Salvador Molins Escudé, Berga
(CLR*CDR/BIC)

DEIÀ ATURA L’ESPOLIACIÓ.
Davant la tàctica de Sánchez calen fets, no pas cartes ni reivindicacions sinó fets.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *