Defensar la Llengua sistemàticament des de la Política: Una sola llista, dos milions de vots (Els vots del 1r d’octubre del 2017)

 

Una sola llista, dos milions de vots
(Els vots del 1r d’octubre del 2017)

Una sola llista, dos milions de vots (Els del 1r d’octubre del 2017) per aixecar la DUI (completar-la) i defensar la llengua catalana, o més bé per tal d’assegurar la llengua de forma sistemàtica i definitiva.

No podem plorar més per la Llengua i políticament no fer res o no fer el suficient. La Llengua és el primer valor de Catalunya, tots ho hem de saber i ho hem de complir. Fem el mateix -no fer res- amb l’escalfament de la terra i no ens ho podem permetre.

Transformeu els vostres grups d’opinió, associacions, tot tipus de col·lectius en “Consells Locals” de la República i per la República, registreu-vos al Consell per la República Catalana de Waterloo, obtingueu així la vostra identitat independent, … edifiquem la incipient República Catalana Independent que vam votar i guanyar el 1r d’octubre del 2017.

(Salvador Molins, CLR*BIC)

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *