BLOC ELECTORAL PER LA RUPTURA: No podem anar dividits, necessitem una llista guanyadora, el capdavanter més conegut i valorat, i el compromís de defensar-ho en aquell moment proper.

  

MOMENTUM:  El compromís de ser-hi.

Necessitem una llista guanyadora amb l’objectiu cabdal d’esdevenir sobirans no pas dependents de qui ens vol pobres i callats. Espanya no negocia, espanya imposa, ho hem vist i palpat aquests dies amb la crisi de la Pandèmia. Ningú pot al·legar error o ignorància, sols supremacia, suplantació, negació de les transferències pactades.

Necessitem, en aquesta llista,  el capdavanter guanyador, el més conegut, el més ben valorat, el que es comprometi reactivar la Independència, implementar-la complint la voluntat expressa del Parlament en la seva DUI guanyada per majoria absoluta de diputats, aquell capdavanter que Reafirmant el vot de 2.000.000 de catalans d’aquell 1r d’octubre pugui rebre els mateixos vots o més encara.

Necessitem el compromís de tots nosaltres, tots els que puguem, per ésser presents i empènyer aquell moment que tots esperem, aquell salt quàntic semblant al 1r i 3r d’octubre del 2017 que es pot repetir en l’ocasió més inesperada, ara en les properes eleccions … per què no?.   Per ser-hi, per impulsar als capdavanters i a molts més catalans a acudir-hi, per fer realitat el somni de tot un Poble, de tantes lluites i sofriments.

No hi ha res tan important per a una nació com la seva independència, com per les persones la seva llibertat.
En aquestes properes eleccions a Catalunya no està en joc ni l’esquerra ni la dreta, ni els centres, ni els extrems que són naturals i diversos arreu. El que està en joc és la agilitat i l’oportunitat de persistir en el camí que vam encetar el 1r, el 10 i el 27 d’octubre de 2017, respectivament el Poble Català, el President Català i el Parlament Català.

Salvador Molins i Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC

Per a Catalunya no hi ha altre camí:   INDEPENDÈNCIA  !

  

PS. 
BLOC PER LA RUPTURA: No podem anar dividits, necessitem una llista guanyadora, el capdavanter més conegut i valorat, i el compromís de defensar-ho en aquell moment proper..
https://blocs.mesvilaweb.cat/empordaaccio/arxius/274025

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *