APODEREM-NOS. En compliment del Mandat del 1r d’octubre del 2017.

ENS CONVÉ UN CONGRÉS DELS CATALANS DEFENSORS DE LA REPÚBLICA CATALANA
VOTADA EL 1r D’OCTUBRE i PROCLAMADA EL 27 D’OCTUBRE DEL 2017.

EL MANDAT ÉS NOSTRE i COMPLIR-EL TAMBÉ !
APODEREM-NOS, NO EL DELEGUEM.

UN POBLE EN MOVIMENT I COMPROMÍS CONTINU FINS LA IMPLANTACIÓ DE LA PLENA INDEPENDÈNCIA:

1 – Idea eficaç i immediata: Autoapoderem-nos i coordinem-nos

Els CLR, diguem-ne Consells Locals de la República (Catalana i Independent), la vessant o cara nacional, sobirana i política de tot grup o associació independentista, cèl·lules de la nova República Catalana Independent, hem de constituir-nos com a tals i prendre les regnes del moment*, no pas deixar-ho en mans d’aquells que dubten, neguen o ignoren la validesa, la legalitat, la legitimitat, la seriositat i la manifesta vinculació del Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octubre del 2017 i el compromís del Poble català conscient i responsable que va anar votar el nostre Dret a Decidir, la nostra llibertat, acte de plena i total sobirania.

No! no podem delegar el nostre futur a aquells que no són conscients de la seva pròpia sobirania i encara se senten esclaus, presoners, vergonyosament obedients i dependents d’Espanya i els espanyols. Els que així se senten no sortiran mai del seu forat, aquell forat negre on ens ha intentat fer desaparèixer (**), abans Castella i ara Espanya, i on nosaltres mateixos, en extrem dòcils, ens hi hem posat.

2 – (*) per a prendre les regnes del poder se n’esdevindrà la seva eclosió en el moment que aquest apoderament sobrepassi la línia de la nostra auto subjugació.

3 – Obrir des de la xarxa i fins i tot presencial una Taula dels Unilaterals i dels Pràctics d’aprofundiment i acord sobre l’objectiu i les estratègies i tàctiques.

4 – (**) parlem naturalment de Castella, d’Espanya i també de França, els nostres carcellers, però la responsabilitat original primera i la submissió continuada fins als nostres temps és responsabilitat primera de nosaltres mateixos, botiflers, retardataris, perucs, cecs o acomodats, tots llevat d’excepcions, culpables en diferents tants per cent; superar això és la primera ruptura que hem d’escometre ara i sempre si volem recuperar la nostra plenitud i volem mantenir-la. Com exemple per que quedi ben clar ho diré amb paraules molt crues i quasi ofensives, però no és aquesta la intenció sinó tan sols fer palpable el contrasentit del nostre fer: A les cues dels crematoris, els jueus hi anaven ordenats i educats, en els recintes on dormien, ells mateixos, que havien de ser sacrificats sense saber-ho, es cuidaven del servei de l’ordre. Trista misèria dels esclaus!

5 – Reflexionar i concretar sobre:
OBJECTIU i CONCRECIÓ dels CLR/CDR/PROCÉS CONSTITUENT/… /… TOTS els Lleials Unilaterals i Lleials Pràctics.

a) Aprofundir, valorar, concretar i acceptar la idea, el sentit pràctic, eficaç, immediat … punts 1 i 2

b) Reafirmar el 1r oct
c) posicionar-se respecte a l’acompliment de la DUI i el 27 oct., disposició a completar i camí o camins per fer-ho.
d) imatge motivacional del poder de la incipient República Catalana Independent. Elaborar-la, construir-la, comunicar-la.
e) compromís personal pel dia ‘I’.
f) Manifest sobre el convenciment del MANDAT (contra les opinions desactivadores i retardatàries. Alguns diuen que eren al Procés? segur? Els innegociables, lleials i unilaterals defensors de la Proclamada i incipient RCI.
g) Consciènciació dels sentit d’unitat de fet entre tots els defensors i constructors de la RCI, des dels CDR fins als CLR, passant per tots els altres catalans, també organitzacions i associacions i els seus subgrups, tots actors i lleials del 1r oct 2017, tots ells membres de fet del MxI ‘Moviment Independentista’.

Salvador Molins, Consells Locals de (i per) la República.
“APODEREM-NOS. En compliment del Mandat del 1r d’octubre del 2017”

     
 
 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *