Posem Estelades arreu, perquè allà on hi ha una estelada hi ha la llibertat i la llavor de la independència. No ens callaran perquè fem i farem que TOT parli de la Independència de Catalunya!

 

(Cartell del 2006, era el preferit del Josep Espelt, el tenia al seu despatx)

EN MEMÒRIA
DE JOSEP ESPELT i de la seva esposa. Catalans de fet i de cor.
VISCA !!!

” ‘AFER GALINSOGA’ . Josep Espelt m’ho va explicar de primera mà i ho va viure en carn pròpia.  In Memòriam de Josep Espelt i de la seva esposa, ell català de Berga, ella també però nascuda a Euskadi, fundador del Flor de Neu, cuiner, especialitzat en canalons, sobretot els del dilluns de Pasqua de Ressurrecció, defensor a ultrança de la nostra llengua, la millor llengua del món. Patriota incansable. Voneixent-lo, segur que des del cel continua treballant per salvar la nostra llengua i també per ajudar-nos assolir, als que encara som ací, la Recuperació de la 7 vegades centenària Independència de Catalunya i la regeneració de tota la nostra Nació. El Josep Espelt que a la seva partida de naixement ja hi consta com a català i en català, pel seu mateix destí segurament marcar des del més enllà, algú de molt amunt o de molt enllà de la història va voler que fos així, s’ho guanyaria al llarg de tota la seva vida,  sempre t’ho recordava i t’ho feia saber curull del sa orgull d’un fill de la Pàtria més noble que hi ha sota la capa del cel, perquè les pàtries les fan els homes, els grans homes, grans de cor i d’honorabilitat i dignitat excelsa com ell. Josep Espelt, doncs, va militar en aquell moment, no podia ser d’altra manera, activament contra l’impresentable Galinsoga i la Vanguardia i junt amb molts altres catalans, molts, en aquell afer i sempre, per això enacrta som d’empeus ací, van guanyar a Franco, ells el van guanyar i van enviar Galinsoga a fer punyetes!
Honor i glòria pels seus dos fills i les seves dues filles d’haver tingut un pare així i la mare també, amb defectes com tots en tenim però amb un amor a Catalunya i una fidelitat i lleialtat incommensurables i també pels seus néts.”

Salvador Molins Escudé. Consell Local de la República Catalana Independent, de BIC, 2002.

——————————-

Article dedicat a Josep Espelt i a tots els catalans com ell:

Posem Estelades arreu, perquè allà on hi ha una estelada hi ha la llibertat i la llavor de la nostra independència. No ens callaran perquè fem i farem que TOT, estelades, pedres, arbres, cotxes, vestits i parets, …  homes i dones, nenes i nens, … tots i tot parli de la imminent Independència de Catalunya!

LA GRAN FESTA DE LES ESTELADES:
CATALUNYA PÀTRIA DE LA LLIBERTAT

Omplim Berga i Catalunya d’Estelades,
i els d’Hong Kong i els Canaris que facin el mateix:
 
Segon Afer Galinsoga* (1960-2020) 

Enviem a fer punyetes Espanya i tots els jutges i jutgesses que van contra la nostra Nació i volen eradicar la nostra “Estelada”.

Tots tornarem a portar les quatre barres com els peixos de la Mediterrània quan les naus catalanes dominaven el nostre estimat mar.

Han passat segles, ara els catalans tenim ben clar que serem de nou independents i per això a les quatre barres hi hem afegit l’estel de la Llibertat i de la Independència, Per això ara és l’hora de l’Estelada! de la nostra estelada.
Per cada Estelada que vulguin 
grapejar aquests inpresentables els en posarem deu mil, de totes formes fins als llocs que no es puguin ni imaginar.

Volen prohibir-nos les nostres ensenyes, volen obligar-nos a ser espanyols i no ho aconseguiran.

Algun tal·lós es creu que els francesos volen ser alemanys, o els portuguesos volen ser italians, i potser que els espanyols volen ser anglesos? a ningú li passaria una cosa així pel cap per cantallut que el tingui.

Doncs això, el que no volen de cap manera ser espanyols són la majoria d’europeus, espanyols no! de cap manera!

I nosaltres els catalans com a catalans i europeus tampoc volem ser espanyols. Mai ho hem volgut ser, mai ho hem estat, han hagut de matar-nos, picar-nos, robar-nos i mil fetxigues més però són tan maldestres que no ho han aconseguit, mira que ho intenten, eh?!

Volen prohibir-nos les estelades … però ho tenen clar!?, farem com en l’AFER GALINSONDA, penjarem més estelades, tranformarem mil objectes en estelada, els direm que no volem ser ni ells, ni d’ells, ni com ells! no en tenim cap necessitat, qui vol ser el rei de la repressió? a Catalunya ningú llevat d’uns que no saben on viuen, amargats i ignorants de la terra que trepitgen, pobres! quina pena viure en un lloc que no te l’estimes lliure, quina pena!  pobrets desgraciats.

Si no volen estelades transformarem els cotxes i els vestits en estelades, milers d’estelades, milers de símbols que parlin de com Catalunya vol ser lliure, viure i deixar viure a la gent.

La bandera de la República Catalana Independent és l’Estelada, la bandera de tota la Nació sencera compartida és la Senyera de les quatre barres, tot i que cada país català de moment hi té posat uns petits elements diferenciadors. Fins i tot crec que quan reunifiquem els Països Catalans si els Aragonesos no canvien la seva quatribarrada vol dir que hauran d’abandonar Espanya i sumar-se a la Confederació Catalana, com quan a l’edat mitjana tots els vaixells i peixos de la Mediterrània portaven al seu llom i en els seus estandarts les quatre barres catalanes, als pobres espanyols només els hi van deixar dues barres, les devien perdre, si que són poca cosa pobrets!

Segon Afer Galinsoga (1960-2020) Enviem a fer punyetes Espanya i tots els jutges i jutgesses que van contra la nostra Nació i volen eradicar la nostra “Estelada”.PS1 (*) “AFER GALINSOGA”. Josep Espelt m’ho va explicar de primera mà i ho va viure en carn pròpia.  In Memòriam de Josep Espelt i de la seva esposa, ell català de Berga, ella també però nascuda a Euskadi, fundador del Flor de Neu, cuiner -especialitzat en canalons, sobretot el dilluns de Pasqua de Ressurrecció- defensor de la nostra llengua, la millor llengua del món. Patriota incansable. Des del cel continua treballant per la Recuperació de la 7 vegades centenària Independència de Catalunya i la regeneració de tota la nostra Nació. El Josep Espelt que a la partida de naixement ja hi consta com a català, des del seu naixement, va militar activament contra l’impresentable Galinsonda i la Vanguardia i amb molts altres catalans van guanyar a Franco, ells el van guanyar i van enviar Galinsonda a fer punyetes! 

“Luis Martínez de Galinsoga y de la Serna”, conegut com a Luis de Galinsoga (Cartagena1891 – Madrid20 de febrer del 1967[1]) fou un periodista i polític espanyol que va ocupar la direcció de La Vanguardia Española de Barcelona durant vint anys per designació del govern franquista. Es va fer cèlebre per protagonitzar l’anomenat «Afer Galinsoga»
.
Restà en el càrrec fins al 5 de febrer de 1960, que fou destituït pel govern del general Franco per posar fi a l’anomenat “afer Galinsoga“, com es coneix la campanya contra el diari organitzada per la resistència catalanista arran del menyspreu públic proferit pel director, que culminava el de molts anys, amb la frase «Todos los catalanes son una mierda»[4] després d’assistir a una missa a l’església de Sant Ildefons de Barcelona en què l’homilia s’havia impartit en català.[5]

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQPeople hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *