Allà on hi ha una estelada hi ha l’estel de la Llibertat i la llavor de la Independència.

 

Hem de tornar omplir Berga d’estelades. Regla de tres,  si omplim Berga omplim Catalunya  i  si omplim Catalunya omplim el món.  Una regla de tres exponencial.

L’estel blanc sobre fons blau de l’ensenya independentista catalana és el símbol dels estats que malgrat tots els “malgrat”  han apostat per la llibertat i la independència.

En defensa de la Llibertat de Catalunya, del Tibet, d’Hong Kong i de tants altres pobles i nacions que la tenen segrestada o amenaçada, afegim-nos a una gran festa que ompli d’estels, barres vermelles i grogues i fons blaus tots els nostres balcons.

Allà on hi ha una estelada hi ha l’estel de la Llibertat i la llavor de la Independència. Hi ha el respecte multicolor. Hi ha la invitació constant a la integració a la terra que et dona feina i t’acull, l’assumpció de la seva llengua i els seus valors, sense renunciar als propis valors de cadascú, a la memòria de la seva pròpia gent, familiars, amics i costums.

Omplim Catalunya d’Estelades en aquesta lluminosa primavera.

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta, …
Petit Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002.

Diada de Pentecosta del 2020
(Actes dels apòstols, 2, 1-11) “provinents de totes les nacions es deien com és que cada un de nosaltres els sentim en la nostra llengua materna?”

  


PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *