Catalunya un estat independent com Suïssa. Ni un euro a qui no treballi per la comunitat cada dia.

 

UNILATERALS NO ESPEREU ELS INDECISSOS:  FEU VIA !

El meu comentari a l’Editorial d’avui de Vilaweb:
https://www.vilaweb.cat/noticies/sanchez-saclama-a-houdinni/

Els unilaterals fem camí!
No esperem els que es creuen Sánchez i Espanya
, perquè Sánchez i Espanya són sempre mentiders possessius compulsius enemics de Catalunya. Els catalans que titubegen ja vindran quan vegin la seva pròpia marrada.

Per a nosaltres, els catalans lleials i convençuts del que vam votar el 1r d’octubre i de la seva vàlua legítima i democràtica, conscients de la condició vinculant del Referèndum d’Autodeterminació i de la seriositat de la DUI votada al Parlament el 27 d’octubre del 2017 i també guanyada per majoria absoluta de diputats.

Per nosaltres, doncs, el problema gros no és l’impresentable president espanyol ni la seva sempre impresentable Espanya sinó Esquerra Republicana i la seva aposta per negociar amb el mateix dimoni.

Tots sabem o hauríem de saber que Espanya no negociarà la Independència de Catalunya i el PSOE encara menys que el PP i Vox. Amb una negociació amb el PSOE Catalunya no hauria obtingut mai el traspàs de la policia catalana, això, crec que si som honrats ho hem de saber tots. El partit dels Ciutadans o Ciudadanos, en canvi, en aquest sentit contra Catalunya i per ribotar-nos a cor que vols són més propers al PSOE que no pas al PP.

Es diu que si cal s’hauria de negociar fins i tot amb el dimoni, jo no ho comparteixo, però el cas és que per espanyol “con mando” i per ser del PSOE, el Sr. Sánchez és el dimoni i la cosa no falla per aquí sinó que falla perquè aquest dimoni simplement no vol negociar, fer-ho veure per entabanar Esquerra i el qui sigui, sí, però només per entabanar i ER hi ha caigut de quatre potes empesa pel seu natural afany de poder “si tinguéssim 68 diputats, faríem” però aquest “faríem” no arribarà mai, sempre hi hauran entrebancs, revolts i giragonses.

Ara, però, mentre Sánchez ja els posa als d’ER la trampa per aprovar els Pressupostos, i només ho fa per això i amb la probabilitat que el poli dolent PSOE ribotegi el que se li enveti de qualsevol tracte fins i tot ja escrit i rubricat pel president del “estado” en funcions, com ho ha fet amb Bildu, malgrat tot això Esquerra ja ho nega ara mateix i ho negarà en un futur, avui ja deien “només és una situació conjuntural”, resulta que els espanyols es passen pel folre a tots els que els donen suport i només es conjuntural, sempre només és conjuntural!

Srs. d’ER no hi ha pitjor cec que aquell que no hi vol veure. El problema és que masses catalans se’ls creuen a vostès, i això perjudicarà encara més Catalunya, sotmesa, encallada, espoliada, empobrida, engolida. Catalunya i tots els catalans, siguin com siguin, pensin com pensin, … tots!

Salvador Molins i Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC. Berguedans per a la Independència de Catalunya.

“Vull ser lliure, vull ser lliure… i independent, ara mateix, ara mateix!
On hi ha una estelada hi ha la independència de Catalunya,
no en un futur, jo no vull viure en un futur incert en el que ja no hi seré, sinó ara mateix i ací!”

———————

Un altra comentari al mateix editorial que m’ha inspirat el títol d’aquest post:

“Catalunya un estat independent com Suïssa i
Ni un euro a qui no treballi per la comunitat cada dia.”

 

jaume vall      21.05.2020  |  23:45

Particularment, jo no atacaria pel flanc de que el president espanyol és un irresponsable sense escrúpols. Perquè en el fons, els seus, poden considerar que això és un mal menor, un servei que fa per un bé superior, que és menysprear Podemos i els catalans. Encara l’aplaudirien. No, jo crec que realment és el taló d’Aquiles del govern, per on hem d’olorar sang, és pel fet de que no és, ni de lluny, un govern progressita.  Billy el Niño,  Juan Carlos i Corinna,  Open Arms,  Calviño,  compra material militar,  és un govern de dretes,  de centre-dreta sent molt,  molt generosos.

Amb dades a la ma, s’haurà d’atacar proclamant que un govern de coalició entre ERC i els suposats dretans de JxC, han governat amb lleis i actuacions més progressites que el PSOE. I canya !!!

La proposta d’avui, la 8a del compte particular. Les votacions i els referèndums. La República Catalana ha d’assemblar-se a Suïssa. Ha d’auscultar més sovint, per temes concrets, la voluntat dels ciutadans. Però…, però es podria posar un sedàs. Només els que estiguin inscrits en el registre de voluntaris, i efectivament destinin unes hores al mes a l’actuació social, podran votar en referèndums. (I posats, només els que treballin uns hores per a la comunitat, podran gaudir de una futurible renda bàsica garantida. Siguem ben generosos, però molt exigents)”

            
 
  

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari