Partits catalans la lleialtat la deveu a Catalunya: Reafirmeu el 1r d’octubre amb paraules i fets.

 

Falses lleialtats, falsa cogovernança, esllenegament dels 155.

Uns relats de l’enemic de Catalunya que ER i JxCat s’empassen com immenses rodes de molí i es veuen a galet a cor que vols.

Els catalans, perdoneu, tenim una merda de partits polítics, traïdors i indignes. No és voler insultar: són els fets!

Quina vergonya! JxCat fent de “tontos útiles” votant a favor de l’estat d’alarma amb l’Autoridad Competente” les dues primeres quinzenes!   Als d’ER ja els dono per perduts.   La CUP que almenys sempre ha votat “no!” però es queda al marge i tan tranquil·la, quan hauria de ser molt més contundent.

Diu partal: “La decisió que avui ha de prendre o refusar el congrés espanyol és important per als ciutadans de la majoria dels Països Catalans i de les altres nacions de l’estat. I, tanmateix, jo no puc mostrar sinó estupefacció arran de les notícies que m’arriben. el president espanyol Sánchez diu que necessita tant sí com no un mes per a controlar el virus, però després de pactar amb Ciutadans resulta que quinze dies ja li van bé. I aleshores ix Ciutadans i justifica el pacte no per l’emergència sanitària sinó perquè així s’aïlla l’independentisme. I els comuns agraeixen el gest de ‘responsabilitat’ d’Arrimadas, mentre que Bildu, que s’ha doblegat obedient durant tot el període que ha durat l’estat d’alarma, ara, en vista d’això, diu que no el seu vot no és clar. Quin espectacle!”

Sí, tot un espectacle!  Sánchez, el PSOE, Podemos, Ciudadanos i tots els demés partits espanyols amb tot això d’aquest “estat d’alarma” l’únic que pretenen i que per la ruqueria d’ER -ja no es diu ERC (?) i la ruqueria inicial de JxCat -dues quinzenes-, l’únic que assoleixen és esllenegar la pretesa inamovible “Constitución Española” per la via dels fets i facilitar 155 encoberts i a mansalva, la nova moda “Cogovernança Loapitzadora” que fins i tot Budó en parla tranquil·lament en roda de premsa com si fos la cosa més normal del món. Quina traça dels espanyols en fer veure a galet als catalans i combregar amb immenses rodes de molí!

JxCat, ER i CUP en votar i en obrir la boca haurien de ser molt escrupulosos i no fallar a la lleialtat que deuen al Mandat expressat pel seu Poble el 1r d’octubre de 2017. Res més lluny d’això,  parlen de lleialtat amb el govern de Madrid i no els cau la cara de vergonya.

Sense respecte pel Mandat del Poble Català del 1r d’octubre per part d’Espanya no hi ha d’haver ni negociació ni suport de Catalunya a res d’Espanya!

Els partits polítics espanyols tenen molt més clar el que defensen i ho fan tan ferotges com si s’haguessin de treure els ulls.

On és la fermesa i el respecte per la Voluntat del Poble Català dels partits que van convocar el referèndum d’Autodeterminació de Catalunya del 1r d’octub re del 2017, que vam guanyar amb una participació d’un 43% i un vot afirmatiu d’un 90% de catalans actius?  On és? -sembla que enlloc!

Quina misèria, quina ruqueria … potser haurem d’acusar-vos com fan alguns espanyols entre sí- de directament responsables de la misèria, de la falta de respecte, de l’espoliació i de les quasi 11.703 persones mortes fins el dia d’avui en aquesta crisi que us ha agafat amb calçotets, i amb vosaltres a tots nosaltres.

La unitat estratègica que devem al Poble de Catalunya ens obliga a reaccionar: DESPERTEM !

Salvador Molins, Joan Sabata, Josep Vilalta, …
Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya.

 

ARRIBA UN MOMENT QUE CAL RECONQUERIR LA LLIBERTAT !

 

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *