És una desgràcia com s’ha portat la crisi del virus a Catalunya. Reaccionem! Com ho han fet coreans i alemanys?

  

Govern Català, MHP Torra, departaments responsables, assessors, … tots!

Prenguem nota de les medicacions i els tractaments que funcionen.
És una desgràcia com s’ha portat la crisi del virus a Catalunya.

Reaccionem!    No us ho heu preguntat com ho han fet coreans i alemanys?

Han passat quatre setmanes i encara ara, els catalans, no tenim els elements necessaris per fer les probes a tothom. Mascaretes i altres materials arriben en comptagotes. Una veritable desgràcia!

El País Valencià s’ha mogut i han comprat els seus materials, nosaltres tenim el distribuïdor vora de casa i fins fa dos dies no ho sabíem. Tot un desastre que es comptabilitza en vides, de moment més de 3000 persones mortes. Vàrem paralitzar la DUI catalana per evitar morts i ara ja en comptem 3000 i encara no hem acabat.

Un veritable desastre! Qui en té la culpa? Haurem de passar comptes, això no pot tornar passar! Hem de fer que no torni passar mai més! Aquest ha d’ésser l’objectiu.

Per tot això fem cabal del que ens diu Miquel Maresma Matas, Metge per la Universitat de Barcelona i diplomat per la Facultat de Medicina de Marsella en el segúent enllaç:

https://www.vilaweb.cat/noticies/volem-lhidroxicloroquina-des-del-primer-simptoma/

Reaccionem de pressa, si no ho hem fet el març fins el 7 d’abril, fem-ho a partir d’ara. Poseu en marxa els respiradors nous, no us els deixeu prendre per Espanya que ja està bé la comèdia. I si no sou capaços dimitiu tots en pes de la mateixa manera que ho ha fet el cap de la investigació europea, aquest home ha demostrat tenir dignitat.

Més de 3000 catalans morts és una vergonya, una trista vergonya!

Quan hi ha una emergència s’ha d’actuar amb emergència i no pas amb els temps de quan tot girà rodó. Les decisions s’han de prendre urgentment i les correccions o millores s’han de fer amb agilitat.  Els permisos necessaris per posar en marxa respiradors, probes i medicacions també s’han de fer amb caire de màxima urgència.

Despertem!
La gent, els metges, les infermeres, tot el personal sanitari us ho agraïran.

Salvador Molins, Josep Vilalta, Joan Sabata, … Consell Local de la República Catalana Independent, del Bic -Berguedans per a la Independència de Catalunya-

Quan tornem a treballar fem-ho amb seguretat:  https://blocs.mesvilaweb.cat/empordaaccio/arxius/273868

   


People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ


 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *