EL DESIG PROFUND DE CONSTRUÏR ENTRE TOTS, UN NOU PAÍS, UN NOU FUTUR.

SALUT I REPÚBLICA  Inscriu-te al Consell per la República Catalana

I DESPRÉS…QUÈ?

“AMICS, CONEGUTS I SALUDATS…”

ABANS DE SEGUIR, ET DEMANARIA DUES COSES:

1. ESTÀS ENTRE ELS MÉS DE DOS MILIONS DE PERSONES QUE VA VOTAR “SI” L’1 D’OCTUBRE?

2. CREUS NECESSARI TIRAR ENDAVANT EL MANDAT DEL REFERÈNDUM? 

SI ESTAS LLEGINT AIXÒ ÉS PERQUÈ, POC O MOLT, ENS CONEIXEM. SI ÉS AIXÍ, PROBABLEMENT ENTENDRÀS QUE EM MOU EL SENTIMENT PER SOBRE DE LES CONVICCIONS. LES PERSONES I LA VIDA PER SOBRE DE LES CREENCES.

ÉS PER AIXÒ QUE ESCRIC AQUESTES LÍNIES EN MOMENTS (25/03/2020) D’UNA CRISI QUE MARCARÀ UN ABANS I UN DESPRÉS EN LES NOSTRES VIDES.

NO M’EXTENDRÉ PERQUÈ TENIM JA UN ALLAU CONSTANT D’ESDEVENIMENTS I INFORMACIÓ. PERÒ SÍ NECESSITO COMPARTIR AMB TU UN NEGUIT QUE VA MÉS ENLLÀ DE LA SALUT (ARA MATEIX, EL MÉS IMPORTANT), PERÒ QUE INCLOU LA SALUT PERQUÈ TÉ A VEURE AMB QUINES BASES VOLEM PER A LA NOSTRA VIDA, PEL NOSTRE PAÍS.

TÉ A VEURE AMB LA GESTIÓ, UN COP MÉS, DEL “GOBIERNO CENTRAL” D’AQUESTA CRISI (EN AIXÒ SÍ QUE ESPANYA ÉS CAPDAVANTERA: DE LES PITJORS GESTIONS A NIVELL MUNDIAL!). TAMPOC M’EXTENDRÉ EN AIXÒ PERQUÈ TAMBÉ EN TENIM UN FART (O UN MUNT O UN TIP, COM VULGUEU) D’INCOMPETÈNCIA, AUTORITARISME (QUE NO AUTORITAT) I, COM NO, DE CENTRALISME AMB AQUEST 155 ENCOBERT. SI ALGÚ, HORES D’ARA, ENCARA CONFIA EN QUE ES POT FER UNA TAULA DE DIÀLEG AMB AQUESTS INTERLOCUTORS, FRANCAMENT, NO M’ENTRA AL CAP.

SI AIXÒ T’INDIGNA I ET QUEIXES I/O NO ACTUES, T’ESTÀS PERJUDICANT A TU MATEIX I ALS QUE T’ENVOLTEN. SI AIXÒ T’INDIGNA I LA RÀBIA ES CONVERTEIX EN ACCIONS PER A CANVIAR LA SITUACIÓ, T’ESTÀS BENEFICIANT A TU I A TOTS.

ESTEM CANSATS DE DEMANAR UNITAT PEL FRONT COMÚ DE LA INDEPENDÈNCIA. EL TEMPS TRANSCORREGUT, D’ENÇA DE L.1 O, NO HA ESTAT NI ÉS SENZILL (TAMPOC M’EXTENDRÉ EN AIXÒ, PROU QUE HO SABEU…).

I SI HEM ARRIBAT ON SOM (A NIVELL DE SANITAT I A NIVELL GENERAL) ÉS, EVIDENTMENT, PER LES DECISIONS I ACTUACIONS QUE S’HAN ANANT PRENENT FINS ARA.

ÉS AQUÍ ON VOLIA ARRIBAR: UNA PART DEL FUTUR L’ESTEM CONSTRUÏNT AMB LES DECISIONS I ACTUACIONS PRESENTS.

NO SÓC NINGÚ PER DONAR “CONSELLS”, PERÒ LA MEVA RESPOSTA A LES PREGUNTES DEL COMENÇAMENT PASSA PER CONFIAR I TREBALLAR, JUSTAMENT, PEL “CONSELL PER LA REPÚBLICA”. SI SOM CENT MIL, TINDREM UNA FORÇA..SI EN SOM UN MIL.LIÓ, EN TINDREM 10 VEGADES MÉS, NO CREUS?

NO EM MOU CAP INQUIETUD PARTIDISTA O DE QUALSEVOL ALTRE MENA, TAN SOLS EL DESIG PROFUND DE CONSTRUIR ENTRE TOTS, UN NOU PAÍS, UN NOU FUTUR.

SÉ QUE PER A MOLTS, ARA MATEIX, AQUEST TEMA POT SEMBLAR SECUNDARI, DEMAGÒGIC O, FINS HI TOT, FORA DE LLOC. JA US DIC QUE JO MATEIXA EM SORPRENC D’ESTAR ESCRIVINT AIXÒ, PERÒ … I DESPRÉS, QUÈ?.

EN TOT CAS, EVIDENTMENT, PUC ESTAR EQUIVOCADA. PERÒ, QUI NO FA RES, NO S’EQUIVOCA….O SÍ?.. SI LA TEVA SITUACIÓ I INQUIETUT PERSONAL T’HO PERMET, POTS CONSULTAR LA SEVA WEB I ACTUAR EN CONSEQÜÈNCIA.

CONSTRUÏM EL CANVI. BEN SEGUR QUE HI HA MOLTES MANERES DE TREBALLAR I LLUITAR PER LA REPÚBLICA. JO, HORES D’ARA, HE APOSTAT PER AQUESTA. ÉS MILLOR QUE RESTAR ENRABIADA O LAMENTANT-ME PER “COM HO ESTAN FENT” .

AMB GANES IMMENSES DE RETROBAR-TE, MOLTES GRÀCIES SI HAS ARRIBAT FINS AQUÍ I ESTARÉ ENCANTADA DE ESCOLTAR ALTRES IDEES.

SALUT I REPÚBLICA

PITI CAPELLA. 25 DE MARÇ DEL 2020. CAL CORNETA. BERGA

“NO EM MOU CAP INQUIETUD PARTIDISTA O DE QUALSEVOL ALTRE MENA, TAN SOLS EL DESIG PROFUND DE CONSTRUIR ENTRE TOTS, UN NOU PAÍS, UN NOU FUTUR.”

https://consellrepublica.cat/

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *