Els catalans, per què no som ni volem ser espanyols? Perquè “LA MIERDA NOS UNE” i “JUNTOS LOS MATAMOS A TODOS”

CATALANS !    Una vegada més es moren els nostres familiars pel mal fer d’Espanya.  O trenquem amb Espanya o caurem en la misèria més absoluta.

Tot per la voluntat espanyola de lligar de mans Catalunya i de fet no permetre-li defensar-se del virus amb tota la seva iniciativa i tota la seva força.

L’ “Autoridad Competente” en realitat és Espanya, una colla d’incompetents suïcides i genocides. Ells per sobre de tots i per sobre de tot, aixafen pactes, tractes, constitucions, transferències, estatuts, … i finalment vides.

Una campanyeta publicitària “Juntos lo paramos” que ha costat 4,5 milions d’euros, una altre cas de malversació de fons digne de presó en un moment que aquests euros es necessiten per protegir a malalts, metges i sanitaris.

L’orgull patri espanyol no vol baixar del ruc, només els faltava que el President de Catalunya els digués el que haurien d’haver fet des d’un començament en aquesta crisi del Coronavirus, tan sols pel fet que els ho digui el MHP Torra ells han de fer el contrari, orgull, altivesa i estupidesa a l’enèssima potència.

Aquesta vegada Europa no els vol pagar la festa de les seves soleaes i els seus braus, són uns irresponsables fracassats i arruïnats, s’han dilapidat totes les ajudes europees que han sigut moltes i s’han dilapidat i han ficat a la butxaca d’un estat forat negre pervers, les espoliacions i robatoris que han fet i encara estan fent als catalans, que encara pugen més diners que les ajudes europees.

Ara no tenen diners per protegir ni a la seva gent que moren com conills amb pijama a cabassos. Inútils, necis, assassins. Volen comprar a baix preu les probes pel Coronavirus i l’estalvi d’arruïnats se’ls escapa pels forats dels pantalons. Van i compren sense llicència i han de llançar 659.000 probes i tots els diners que els han costat. Tot això i encara més és malversació de fons i malversació de vides humanes. Mereixen més que la presó, mereixen el DIVORCI ENTRE CATALUNYA i ESPANYA.

Diuen que volen rectificar i començar a tancar aquelles fronteres que el Coronavirus no entén però sí que ho entén la seva estupidesa, el seu patriotisme de “pacotilla”, el seu afany de dominar i sotmetre als catalans. Si realment rectifiquen, cosa que molts com jo dubtem, si ho fan, en quatre dies tothom s’oblidarà de la destrossa de vides que hauran provocat i tornarà passar com amb l’oli de colza o com el “Xapapote” d’Aznar i del PP, perquè el problema no és dels uns o dels altres, el problema és d’Espanya “Una unidad forzada -amb armes, tortures, lleis i repressió- para el desastre en lo universal”.

Si els Catalans no ens divorciem i trenquem amb Espanya, Espanya ens arrossegarà a la misèria i a la ignomínia més absolutes, com ja fa més de 306 anys ho està fent. Nosaltres mateixos! ai las!

Els catalans, per què no som ni volem ser espanyols?
-Perquè som Catalans  i perquè el que ells, els espanyols, volen que ho veiem blanc, nosaltres ho sabem negre, per exemple …   convertint-ho diríem com ho entenem:
“LA MIERDA NOS UNE”  i  “JUNTOS LOS MATAMOS A TODOS” (Una campanyeta publicitària “Juntos lo paramos” que ha costat 4,5 milions d’euros, una altre cas de malversació de fons digne de presó en un moment que aquests euros es necessiten per protegir a malalts, metges i sanitaris.)

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del Bic. Berguedans per a la Independència de Catalunya.

https://www.vilaweb.cat/noticies/europa-no-vol-pagar-la-negligencia-espanyola/
   

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *