No ens ajupim una vegada i una altra als peus d’Espanya. Complim el Mandat: Edifiquem l’autoritat de la República Catalana Independent

 

COMPLIR o NO COMPLIR… aquesta és la qüestió.

Si no complim les nostres Declaracions degradem la nostra autoritat i el seu valor moral. Així ens ajupim una vegada i una altra als peus d’Espanya. Aquesta és la nostra indignitat, la falta de convenciment en el que estem fent, la debilitat -mandra i por- en no aplicar-ho, començant pels conceptes i les paraules.

Això és el que ens cal:

Fer veure a tots els votants del 1r d’octubre que per acomplir el seu Mandat -el Dret a Decidir ja decidit- ens cal L’ACCIÓ i LA CONSTRUCCIÓ DE LA REPÚBLICA FORA DEL SISTEMA ESPANYOL allunyats tan com sigui possible de les urpes espanyoles.

Aquesta acció ha d’ésser per sobre d’interessos partidistes, la independència és el primer pas, sense el sentit de país i d’estat català no podem edificar res i per tant no podem avançar.

“Hem de recuperar l’autoritat i la moral” llegia abans d’ahir en una entrevista a una de les promotores de la immersió lingüística, perdoneu, ara no en recordo el nom.

Sí, la República Catalana Independent, a l’exili, és una qüestió d’autoritat i moral.
No vam Declarar convençuts, molt abans del 1r d’octubre, que érem sobirans?
Doncs hem de complir!
Si no complim les nostres determinacions, manifests i Declaracions la nostra autoritat es degrada i perd valor moral, no ens sorprenguem aleshores si Espanya se’ns tira a sobre i ens colpeja sense miraments i amb ràbia per a tots cantons. Cap de nosaltres li planta cara amb la fermesa i la contundència que cal. Aquesta és la nostra principal debilitat.

Com que el Mandat de “Catalunya Estat Independent en forma de República” ens el vàrem donar entre tots per a tots, no sols l’han de complir Puigdemont i Junqueras sinó que l’hem de complir tots els votants del 1r d’octubre, i amb quina autoritat? -amb l’AUTORITAT MORAL d’un Poble Mil·lenari, una Nació sempre cridada a ser lliure i responsable, i el convenciment del Dret Universal de l’Autodeterminació dels Pobles que vam exercir i guanyar en Referèndum vinculant. Aquesta és i ha d’ésser l’autoritat que representen Puigdemont i tots els demés que conformen l’actual Consell per la República.

És del tot necessari fer de la cúpula de Waterloo, del Consell per la República a l’exili de Waterloo o del Govern de la República a l’Exili, un òrgan totalment transversal i compartit per totes les forces independentistes, partits i no partits, la seva tasca és avançar en l’Edificació de la República Catalana Independent, per tant la República Catalana, de moment a l’exili, no és res conservador sinó revolucionari per naturalesa, pacífic naturalment, radical i revolucionari, radical perquè anem a l’arrel i revolucionari per proposar un canvi total alliberardor del nostre Poble.

Aquest ha d’ésser l’objectiu d’aquest Manifest “Independentistes d’Esquerra” que ens ocupa i de tots els altres manifests que puguem fer en defensa, promoció i edificació de la nostra incipient República:

1 – No desviar-nos de la Independència,

2 – no negar de fet el 1r d’octubre i el seu mandat, ans al contrari “Reafirmar-lo i complir-ne el Mandat,

3 – donar carta de naturalesa compartida entre tots a la necessària estructuració de la República Catalana Independent,

3,1 – estructuració d’institucions netament republicanes,

3,2 – nou cens i

3,3 – estructuració territorial (Consells Locals i/o Cèl·lules territorials de la República o per la República)

4 – estructuracions totes elles alienes als poders, institucions i sistema dependents de l’estat espanyol, “gracioses concessions de l’estat espanyol”.

No ens ajupim una vegada i una altra als peus d’Espanya.
Complim el Mandat: Edifiquem l’autoritat de la República Catalana Independent.

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC (Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002. Amics de Pere Esteve, en la memòria).

 

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

————————

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *